yonigga
Weed Master
Czyli pewnie znów strumyk... bo jednak $20 w POL to nie jest to samo co w US czy £20 w UK...
jeszcze żeby rozpiska była dobra, poza walka wieczoru to srednio sie prezentuje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czyli pewnie znów strumyk... bo jednak $20 w POL to nie jest to samo co w US czy £20 w UK...
jeszcze żeby rozpiska była dobra, poza walka wieczoru to srednio sie prezentuje
Smacznej kawusi, jebać kapusi
bedzie, do porannej kawy..rozpiska dupy nie urywa ale będzie oglądane
View attachment 108379
Już go wypuścili ale nadal nie wiadomo o chuj chodziło
edit: niby poszło o znajomego usyka którego nie chcieli wpuścić do samolotu, a on bez niego nie chciał lecieć
No też się dziwię, ale póki co to jedyne co znalazłem na ten tematI za coś takiego można człowieka aresztować?
A to już się ciekawiej robi
Serwis sport24.ru powołuje się na ukraińskie media, które miały przekazywać, że pięściarz został zatrzymany w związku z nieopłaconymi mandatami za przekroczenie prędkości. Pojawiły się też powołania na polskie źródła, wedle których Usyk nie został wpuszczony do samolotu przez... narkotyki w bagażu.
No też się dziwię, ale póki co to jedyne co znalazłem na ten temat
Straż Graniczna zabrała głos ws. zatrzymania Ołeksandra Usyka na lotnisku w Krakowie
Serwis sport24.ru powołuje się na ukraińskie media, które miały przekazywać, że pięściarz został zatrzymany w związku z nieopłaconymi mandatami za przekroczenie prędkości. Pojawiły się też powołania na polskie źródła, wedle których Usyk nie został wpuszczony do samolotu przez... narkotyki w bagażu.
od 19 trzy walki od turkiego
jako niespodzianka moze byc, z checia lukne5 anonimów i syn Naseem'a
Czyli
nawet nie ma tych walk na BoxRec czy Tapology jeszcze...
Dla mnie taka gala na Wembley, a karta to wielkie rozczarowanie jednak, oprócz AJ vs DD to tak naprawdę nic mnie tam za bardzo nie interesuje, a myślałem że będzie wielkie WOW!jako niespodzianka moze byc, z checia lukne
jednak o 18 rusza a nie o 19
jak nie ma? dziś jest ta mini gala, a ty w sobotę szukałeś rozpiski?nawet nie ma tych walk na BoxRec czy Tapology jeszcze...
To Eddie teraz bawi się w Babilonajak nie ma? dziś jest ta mini gala, a ty w sobotę szukałeś rozpiski?
Vuong vs. Hughes | Boxing Event | Tapology
Vuong vs. Hughes takes place Wednesday, September 18, 2024 with 3 fights at Wembley Arena in Wembley, London. View fight card, video, results, predictions, and news.www.tapology.com
taki bonus do treningu medialnego…gala w Środę...
I jacy zawodnicy...
gówno gala zuffa boxing? na tvp sport