Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale patola.
Jest możliwe, bo Islam dopuszcza działanie usuwania szkody dla dobrostanu jednostki - tzw darar, zwłaszcza jeśli popiera to aspekt medyczny.Transior z algierii tj. Kraju muzułmańskiego? Jak to kurwa jest możliwe?
Trudne zadanie przed Julką.
Pierdolony zwyrol?,,Filipińska bokserka"
View attachment 105556
Tego nie można mu odmówić. Ciekawe jak potoczy się teraz jego kariera. Według Turki Alalshikha rozmowy z Canelo skończyły się fiaskiem.Jeden z nielicznych który nie boi się wyzwań w tym sporcie
Cynamon weźmie kogoś kto mu będzie leżałTego nie można mu odmówić. Ciekawe jak potoczy się teraz jego kariera. Według Turki Alalshikha rozmowy z Canelo skończyły się fiaskiem.
Jest to wielce prawdopodobne niestety. Gdzieś czytałem, że zarządał od Saudyjczyków 150 mln… Nie wiem ile w tym prawdy. Liczyłem na ten pojedynek.Cynamon weźmie kogoś kto mu będzie leżał
200 za Benavideza i 150 za Crawforda jak się rychu peja z ringpolska nie przesłyszałJest to wielce prawdopodobne niestety. Gdzieś czytałem, że zarządał od Saudyjczyków 150 mln… Nie wiem ile w tym prawdy. Liczyłem na ten pojedynek.