Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale patola.
Jest możliwe, bo Islam dopuszcza działanie usuwania szkody dla dobrostanu jednostki - tzw darar, zwłaszcza jeśli popiera to aspekt medyczny.Transior z algierii tj. Kraju muzułmańskiego? Jak to kurwa jest możliwe?
Pierdolony zwyrol?
Tego nie można mu odmówić. Ciekawe jak potoczy się teraz jego kariera. Według Turki Alalshikha rozmowy z Canelo skończyły się fiaskiem.Jeden z nielicznych który nie boi się wyzwań w tym sporcie
Cynamon weźmie kogoś kto mu będzie leżałTego nie można mu odmówić. Ciekawe jak potoczy się teraz jego kariera. Według Turki Alalshikha rozmowy z Canelo skończyły się fiaskiem.
Jest to wielce prawdopodobne niestety. Gdzieś czytałem, że zarządał od Saudyjczyków 150 mln… Nie wiem ile w tym prawdy. Liczyłem na ten pojedynek.Cynamon weźmie kogoś kto mu będzie leżał
200 za Benavideza i 150 za Crawforda jak się rychu peja z ringpolska nie przesłyszałJest to wielce prawdopodobne niestety. Gdzieś czytałem, że zarządał od Saudyjczyków 150 mln… Nie wiem ile w tym prawdy. Liczyłem na ten pojedynek.