Roshi
Roshi
Na Deadpoola i Longlegs chyba że się nie wyrobie z robota to wtedy we wtorek...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na Deadpoola i Longlegs chyba że się nie wyrobie z robota to wtedy we wtorek...
To miłego, mam nadzieję, że Deadpool dowiezie, lubię tego upośledzonego głupkaNa Deadpoola i Longlegs chyba że się nie wyrobie z robota to wtedy we wtorek...
Nie chuja robota mi się przeciagla...To miłego, mam nadzieję, że Deadpool dowiezie, lubię tego upośledzonego głupka
Zawołam jak będę oglądał :)zawołasz na wacha i chisore? akurat dobry meczyk leci wieczorem, kanada-grecja w kosza
za godzine pewnie, a mogliby kurwa teraz zeby sie z UFC nie gryzloKiedy wychodzą Chisora i Joyce?
chujowo sie skonczyla, Waszka liczony w drugiej ale odpowiadal pod linami sedzia wskoczyl.. wiadomo ukej i ich sedziowanie. Mariusz zadowolony, brak krzywdy sianko zgarnieteDaj znać mordzia jak się walka skończyła
Chujniachujowo sie skonczyla, Waszka liczony w drugiej ale odpowiadal pod linami sedzia wskoczyl.. wiadomo ukej i ich sedziowanie. Mariusz zadowolony, brak krzywdy sianko zgarniete
chujowo sie skonczyla, Waszka liczony w drugiej ale odpowiadal pod linami sedzia wskoczyl.. wiadomo ukej i ich sedziowanie. Mariusz zadowolony, brak krzywdy sianko zgarniete
bedzie jakies info odnosnie godzin walk od arabusow?będzie się działo w sobotę, start o 22:30
pewnie będzie, chujowo tylko że w nocybedzie jakies info odnosnie godzin walk od arabusow?
Ale patola.