Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
przeciez to bedzie tragedia.. kto to kurwa ukladal.Moises Itauma vs Mariusz Wach juz wkrótce![]()
Jak kazdy występ Wachaprzeciez to bedzie tragedia..
nie no kurla, z tym ogorem Machmudovem to uczyl go boksu dopoki nie stanal w narozniku.Jak kazdy występ Wacha
Bo wtedy sie zamyśliłnie no kurla, z tym ogorem Machmudovem to uczyl go boksu dopoki nie stanal w narozniku.
Bam Rodriguez i Teofimo Lopez walczyli...Byly jakies boksy wczoraj ?
Cytując kolegę @Prorok Izajasz elegancki tutaj ten Mariusz...
Jest jeszcze KhanCytując kolegę @Prorok Izajasz elegancki tutaj ten Mariusz...
A oprócz walk Joyce-Chisora i Itauma-Wach i syna Hameda to dla mnie anonimy...
Nawet sprawdziłem czy to czasami ktoś z rodziny Amira... ale chyba nieJest jeszcze Khan
Ale ten chyba Umar![]()
jeszcze w niedzielę jest ciekawa gala w japonii, start o 9:45 na abema.tv potrzebny vpn na japonietak średnio w weekend
![]()
Kocham tego szalonego, gangsterskiego dzieciakaView attachment 103179
Garcia ma konto na Cohones? Może by trzeba mu podesłać link do rejestracji?
Jest też śmieszne bridger, a pasów mniej to mniej robotyWalka bardziej na podtrzymanie aktywności przed skokiem na piórkową. Biedny Usyk, jeśli chce nadążyć za Inoue i Crawfordem w wyścigu o ilość "undisputed" będzie musiał ciąć do 175.
Walka bardziej na podtrzymanie aktywności przed skokiem na piórkową. Biedny Usyk, jeśli chce nadążyć za Inoue i Crawfordem w wyścigu o ilość "undisputed" będzie musiał ciąć do 175.
To samo pomyślałem jak to zdjęcie zobaczyłem.![]()
BAKOLE ZBROI SIĘ NA ANDERSONA
Martin Bakole (20-1, 15 KO) zaryzykuje i wystawi na szalę pierwsze miejsce w rankingu federacji WBA, gdy 3 sierpnia spotka się ze wschodzącą gwiazdą wagi ciężkiej, Jaredem Andersonem (17-0, 15 KO).www.bokser.org
kurla co sie stalo z tym Hughie? wyglada na +15 lat odkad go ostatnio widzialem...![]()
Chłop z wyglądu prawie jak pięćdziesięciolatek![]()
BAKOLE ZBROI SIĘ NA ANDERSONA
Martin Bakole (20-1, 15 KO) zaryzykuje i wystawi na szalę pierwsze miejsce w rankingu federacji WBA, gdy 3 sierpnia spotka się ze wschodzącą gwiazdą wagi ciężkiej, Jaredem Andersonem (17-0, 15 KO).www.bokser.org
kurla co sie stalo z tym Hughie? wyglada na +15 lat odkad go ostatnio widzialem...![]()
Duże ryzyko, malo zysku![]()
ZHANG ZHILEI: JOSHUA I JEGO PROMOTOR MNIE UNIKAJĄ
Dwanaście lat temu w ćwierćfinale olimpijskim Zhang Zhilei (27-2-1, 22 KO) przegrał na punkty 11:15 z Anthonym Joshuą (28-3, 25 KO). Od tego czasu dążył do rewanżu, już w gronie zawodowców, ale jak sam twierdzi, Brytyjczyk go unika.www.bokser.org
ciezko sie nie zgodzic z Zhangiem.