Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
przeciez to bedzie tragedia.. kto to kurwa ukladal.Moises Itauma vs Mariusz Wach juz wkrótce
Jak kazdy występ Wachaprzeciez to bedzie tragedia..
nie no kurla, z tym ogorem Machmudovem to uczyl go boksu dopoki nie stanal w narozniku.Jak kazdy występ Wacha
Bo wtedy sie zamyślił jak boksuje po "swojemu" to jest tragicznie. w 9 na 10 walkach parafrazujac klasykanie no kurla, z tym ogorem Machmudovem to uczyl go boksu dopoki nie stanal w narozniku.
Bam Rodriguez i Teofimo Lopez walczyli...Byly jakies boksy wczoraj ?
Cytując kolegę @Prorok Izajasz elegancki tutaj ten Mariusz...
Jest jeszcze KhanCytując kolegę @Prorok Izajasz elegancki tutaj ten Mariusz...
A oprócz walk Joyce-Chisora i Itauma-Wach i syna Hameda to dla mnie anonimy...
Nawet sprawdziłem czy to czasami ktoś z rodziny Amira... ale chyba nieJest jeszcze Khan
Ale ten chyba Umar
jeszcze w niedzielę jest ciekawa gala w japonii, start o 9:45 na abema.tv potrzebny vpn na japonietak średnio w weekend
Kocham tego szalonego, gangsterskiego dzieciakaView attachment 103179
Garcia ma konto na Cohones? Może by trzeba mu podesłać link do rejestracji?
Jest też śmieszne bridger, a pasów mniej to mniej robotyWalka bardziej na podtrzymanie aktywności przed skokiem na piórkową. Biedny Usyk, jeśli chce nadążyć za Inoue i Crawfordem w wyścigu o ilość "undisputed" będzie musiał ciąć do 175.
Walka bardziej na podtrzymanie aktywności przed skokiem na piórkową. Biedny Usyk, jeśli chce nadążyć za Inoue i Crawfordem w wyścigu o ilość "undisputed" będzie musiał ciąć do 175.
To samo pomyślałem jak to zdjęcie zobaczyłem.BAKOLE ZBROI SIĘ NA ANDERSONA
Martin Bakole (20-1, 15 KO) zaryzykuje i wystawi na szalę pierwsze miejsce w rankingu federacji WBA, gdy 3 sierpnia spotka się ze wschodzącą gwiazdą wagi ciężkiej, Jaredem Andersonem (17-0, 15 KO).www.bokser.org
kurla co sie stalo z tym Hughie? wyglada na +15 lat odkad go ostatnio widzialem...
Chłop z wyglądu prawie jak pięćdziesięciolatekBAKOLE ZBROI SIĘ NA ANDERSONA
Martin Bakole (20-1, 15 KO) zaryzykuje i wystawi na szalę pierwsze miejsce w rankingu federacji WBA, gdy 3 sierpnia spotka się ze wschodzącą gwiazdą wagi ciężkiej, Jaredem Andersonem (17-0, 15 KO).www.bokser.org
kurla co sie stalo z tym Hughie? wyglada na +15 lat odkad go ostatnio widzialem...
Duże ryzyko, malo zyskuZHANG ZHILEI: JOSHUA I JEGO PROMOTOR MNIE UNIKAJĄ
Dwanaście lat temu w ćwierćfinale olimpijskim Zhang Zhilei (27-2-1, 22 KO) przegrał na punkty 11:15 z Anthonym Joshuą (28-3, 25 KO). Od tego czasu dążył do rewanżu, już w gronie zawodowców, ale jak sam twierdzi, Brytyjczyk go unika.www.bokser.org
ciezko sie nie zgodzic z Zhangiem.