Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I to na jednej gali z SianosemO ja pierdoleee Kownacki się bije w Polsce dziś ? Ale zjazd i to widzę że jeszcze z jakimś trupem walka?
2320 nibyO której Meyna z Kownasiem?
To nie dożyje2320 niby

Nie pierdol pij se delikatnie ją dopiero 3 pijeTo nie dożyje![]()
Meyna 25 lata, to na wagę ciężką junior, a Jeżewski dostał Czecha (6(6 KO)-5 przegrał na punkty z Soczyńskim, czyli Nikodem może znowu zatańczyć...O ja pierdoleee Kownacki się bije w Polsce dziś ? Ale zjazd i to widzę że jeszcze z jakimś trupem walka?

Widziałem tego meyne z jakimś 50 letnim dziadem co nie umiał ciosu zadać. Jak gruby nie skończy go do 3 r to chyba czas wrócić do układania kostkiMeyna 25 lata, to na wagę ciężką junior, a Jeżewski dostał Czecha (6(6 KO)-5 przegrał na punkty z Soczyńskim, czyli Nikodem może znowu zatańczyć...![]()
AK do 3 rundy na pewno tego nie zrobi, bo Meyna młody i nie rozbity, a Adaś to nie puncher tylko wygrywający po kumulacji, a teraz to już nie zadaje tyle ciosów co kiedyś, będzie dobrze jak wygra w dobrym stylu i nie oberwie za dużo na głowę po drodze...Widziałem tego meyne z jakimś 50 letnim dziadem co nie umiał ciosu zadać. Jak gruby nie skończy go do 3 r to chyba czas wrócić do układania kostki
Nie no szanujmy się jak takiego ogora nie ubije to komedia panieAK do 3 rundy na pewno tego nie zrobi, bo Meyna młody i nie rozbity, a Adaś to nie puncher tylko wygrywający po kumulacji, a teraz to już nie zadaje tyle ciosów co kiedyś, będzie dobrze jak wygra w dobrym stylu i nie oberwie za dużo na głowę po drodze...
Gdyby to był Adam przed 5 lat, to co innego, tylko wtedy to by nie walczył z Kacprem jak dzisiaj...Nie no szanujmy się jak takiego ogora nie ubije to komedia panie
i Meyna (#99)
Zobaczymy ja myślę że go ubije jak kotleta ale ja się chuja znomGdyby to był Adam przed 5 lat, to co innego, tylko wtedy to by nie walczył z Kacprem jak dzisiaj...
Kownacki (#95 BoxRec)i Meyna (#99)
114,6 kg vs 108 kg (ostatnio miał 115 i 113 kg) widać że się przygotował, a Baby Face myślałem że będzie ok. 110 kg
![]()
Takdzisiaj Kownas?
Powiem, że dawno mnie tak pozytywnie nie zaskoczył pojedynek w polskim boksie zawodowymSianos w boksie podłączyl Bizeskiego, a następnie obalił i łokciami lał w parterze
![]()
![]()
![]()

Oznacz na ME