yonigga
Weed Master
Andrew po dokonaniu Najmana poczuł głód walki.
Mike w formie. Podobno szykuje się jakiś turniej dziadków w Arabii i nawet czytałem gdzieś, że nasz Góral też dostał zapytanie.
ten filmik z tysonem to ma dobrych parę lat

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mike w formie. Podobno szykuje się jakiś turniej dziadków w Arabii i nawet czytałem gdzieś, że nasz Góral też dostał zapytanie.
ten filmik ma już 4 lata
Mega sportowo waleczka, Benavidez to prawdziwy bokser, a nie jak ta ruda pizda. Canelo to pewnie jedyny bokser, który niby ma takie dokonania, a którego kompletnie nie szanuję sportowo, mimo, że przecież jest dobrym bokserem. Jest wielu, których nie lubiłem, ale szanowałem, z Mayweatherem na czele, ale tego ryżego chuja nie trawię. Kropkę nad "i" postawił kiedy chciał się bić o prawowity pas wagi junior ciężkiej w limicie grubo poniżej limitu junior ciężkiej (no i oczywiście z limitem nawadniania). Pizda.
Tak Ty. Inni nie oglądają gównogal Babilona.Ogląda ktoś?
Tej gali z Lodzikiem (dzięki stronie Teleman.pl) bo brak info na BoxRec, czy TapologyAleż na Polsacie Sport boks plus K1 Babilon MMA.
Ogląda ktoś?
Ale dziadek ubił ogóra.
cant wait..