Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ban?bylo![]()

Bez zdjec sie nie liczybylo![]()

weszlo.com
mi się zdaję że Fury będzie chciał to po przeciągać jeszczeInteresujący artykuł, zwłaszcza jego końcówka no bo właśnie to ..... i czy odbędzie się walka jest problemem, ale zarazem interesującym zagadnieniem
![]()
Wielka kasa, morale narodu, miejsce w historii i... sportswashing. O co powalczą Fury i Usyk?
Wielkie pieniądze, miejsce w historii, morale rodaków i... sportswashing w tle. O co w lutym powalczą Tyson Fury i Oleksandr Usyk?weszlo.com
Nie mówię o tym, a o tym jak pół Bliskiego Wschodu może walczyć o zrobienie tej walki.mi się zdaję że Fury będzie chciał to po przeciągać jeszcze
Czas działa na jego korzyść
to też te muslimy zajebane co znają tylko Alego i Tysona chcą to zrobić a śpią na kasieNie mówię o tym, a o tym jak pół Bliskiego Wschodu może walczyć o zrobienie tej walki.
Z artykułu dopiero się dowiedziałem, że Fury ma bana na wjazd do USA. Szkoda bo tam by mogli to sprzedać, ale tak myślę... a gdyby tak Niemcy - można rzec w pół drogi między tymi krajami, blisko z Polski. Taki Berlin lub Monachium, jechałbym tam.to też te muslimy zajebane co znają tylko Alego i Tysona chcą to zrobić a śpią na kasie
On ma za konkesje z jakimś gangsteremZ artykułu dopiero się dowiedziałem, że Fury ma bana na wjazd do USA. Szkoda bo tam by mogli to sprzedać, ale tak myślę... a gdyby tak Niemcy - można rzec w pół drogi między tymi krajami, blisko z Polski. Taki Berlin lub Monachium, jechałbym tam.