Boks

Najman myśli że zrobi jednorazowy skok na kasę, znowu mu nie wyszło. :fjedzia: Chce też bardzo dużych pieniędzy od bukmacherów za udostępnienie możliwości stworzenia kursów, zupełnie nierentowny interes dla buków.

Najman myśli że zrobi jednorazowy skok na kasę, znowu mu nie wyszło. :fjedzia: Chce też bardzo dużych pieniędzy od bukmacherów za udostępnienie możliwości stworzenia kursów, zupełnie nierentowny interes dla buków.
Przeciez Najman nie wyklada na to swoich pieniedzy. Temat walkowany juz od poczatku a Wy niby sie boksem interesujecie a bzdury powielacie... On jest odpowiedzialny tylko za zestawienie piesciarzy a sprawy finansowo-biznesowe ogarnia grupa biznesmenow...

Przeciez Najman nie wyklada na to swoich pieniedzy. Temat walkowany juz od poczatku a Wy niby sie boksem interesujecie a bzdury powielacie... On jest odpowiedzialny tylko za zestawienie piesciarzy a sprawy finansowo-biznesowe ogarnia grupa biznesmenow...

Pewnie również ta sama grupa biznesmenów sprzedaje teraz bilety na grouponie, nowy model biznesowy. Nie wierz we wszystko co przeczytasz.

Pewnie również ta sama grupa biznesmenów sprzedaje teraz bilety na grouponie, nowy model biznesowy. Nie wierz we wszystko co przeczytasz.
Maja od tego ludzi. Przeciez kolesie ktorzy wykladaja hajs nie zajmuja sie takimi rzeczami... Wierze bo Najman sam kilkukrotnie o tym mowil i podkreslal to...

DdaS9ePXUAAMlpK.jpg

Ale ten Adam Krzysztof kompromituje tego trenera:no no: Niby Gmitruk to zatwierdza, ale mam duuuże wątpliwości.
Ja to się zastanawiam kto wpuścił tego kretyna do WCA i pozwolił prowadzić social media Gmitruka. Najgorsze jest to, że nie zanosi się na jakąkolwiek poprawę... W ogóle jak patrzę na społecznościówki SKP, ring polska czy AG to widzę, że ekipa Wasyla jest w tej kwestii sto lat za murzynami.

Mnie najbardziej rozwala to jak koleś liże dupę Wasilewskiemu,a teraz tvp...
Dostaje darmowe bilety, gadżety, w WCA popatrzy na treningi to i dupę wyliże.

Patrzylem kilka dni temu na program na przyszly piatek i wlasnie sie dziwilem gdzie jest Wachu bo te 3 walki byly wyroznione a Wacha nie bylo. Wogole ta gala w chuj pozno sie skonczy w nocy to juz czuje jakie przerwy beda dlugie...

Back