Boks

Konferencja PBN na żywo, na zachete Brodnicka "Uwielbiam Gdańsk bo moi rodzice mnie tam poczęli" japierdole, jaka ona jest głupia #teamPiątkowska

C970BK6WAAAIPFA.jpg

Hahaha, jaki komentarz na bokser.org odnośnie tego, że nie powinni Granta już kontraktować na walki:
"Ja rozumiem ze Krzyś jest jak pieczarka, którą trzeba hodować w przyjaznym środowisko do czasu zerwania ,ale na prawdę jest tylu innych rywali którzy mogą z nim przegrać,ale są przynajmniej zdrowi..."
Sam Kostyra by się nie powstydził takiej wstawki o pieczarce :DC:

Hahaha, jaki komentarz na bokser.org odnośnie tego, że nie powinni Granta już kontraktować na walki:
"Ja rozumiem ze Krzyś jest jak pieczarka, którą trzeba hodować w przyjaznym środowisko do czasu zerwania ,ale na prawdę jest tylu innych rywali którzy mogą z nim przegrać,ale są przynajmniej zdrowi..."
Sam Kostyra by się nie powstydził takiej wstawki o pieczarce :DC:
A może to on napisał?:benny:

Borek ostatnio krytykował ostrożne prowadzenie polskich "prospektów". Patrząc po rywalu dla Balskiego to trzeba przyznać, że zaczyna z tym walczyć...

E: A Kownacki przyjedzie do Adamka na sparingi.

Grant nawet się nie bronił. Piękne zwycięstwo Krzysiu:no no: Że też opłaca się ściągać takie worki treningowe. Chyba cień by postawił mocniejsze warunki.

Murray - Rosado następna walka. Teraz 9/12 runda Fielding - Ryder

Last edited:
Szpila stracił niepowtarzalną szansę realnej walki o tytuł :) Podobno Breazeale się pojawił na horyzoncie...

Back