Boks

Tak jak przypuszczałem bo na SkySports oglądałem czyli 119-109? i 2x 117-111

Chyba jako jedyny z Forum podszedłem z chłodna głowa i mówiłem ze Usyk wygra od początku xD

Tak jak przypuszczałem bo na SkySports oglądałem czyli 119-109? i 2x 117-111

Chyba jako jedyny z Forum podszedłem z chłodna głowa i mówiłem ze Usyk wygra od początku xD

Ja postawiłem hajs na Usyka na punkty i walka dokładnie tak się ułożyła ;p

Ja postawiłem hajs na Usyka na punkty i walka dokładnie tak się ułożyła ;p
beka tylko ze nikt z forum mnie nie zjada, ze za rodakiem nie jestem :/ bo jak to on może kibicować USYKOWI :<, ja juz od dawna mówiłem ze nie kieruje się tym czy ktoś jest Polakiem tylko zdrowym rozsądkiem, ale tutaj z UFC mnie ostatnio Blachowicz zaskoczył bo myślałem ze dostanie K.O max do 2 rundy, a walczył bardzo dobrze jak na niego to taki mały eot.

Niestety, dla pięściarzy spod ręki Łapina tacy lotni na nogach to najgorsi przeciwnicy z możliwych. Mam wrażenie, że prędzej by z Lebiodą powalczył główka niż do Usyka czy Drozda startował...

• Like
Reactions: mat
Niestety, dla pięściarzy spod ręki Łapina tacy lotni na nogach to najgorsi przeciwnicy z możliwych. Mam wrażenie, że prędzej by z Lebiodą powalczył główka niż do Usyka czy Drozda startował...
bo Usyk boksuje mądrze, a Lebiediev idzie na wojnę :P nie znam dużo "Mądrych" pięściarzy w ringu i tak wyrachowanych jak Usyk.

beka tylko ze nikt z forum mnie nie zjada, ze za rodakiem nie jestem :/ bo jak to on może kibicować USYKOWI :<, ja juz od dawna mówiłem ze nie kieruje się tym czy ktoś jest Polakiem tylko zdrowym rozsądkiem, ale tutaj z UFC mnie ostatnio Blachowicz zaskoczył bo myślałem ze dostanie K.O max do 2 rundy, a walczył bardzo dobrze jak na niego to taki mały eot.

Ja nie kibicowałem Usykowi, ale jako pięściarz dużo bardziej mi się podoba niż Głowacki. Chociaż w tej walce dupy nie urywał.

No kurwa Proska to ja nie wiem, tak mi humor poprawil ze ja pierdole :D XD czekam na jakies filmy z yt jak Ci ze Skysports smieja sie z proksy i jego punktacji i to ze to Polak to wiadomo haha

pizda nie bokser, przegrać z banderowcem jakimś w pierwszej czy tam drugiej obronie. Polski boks umarł, powinni zamykać szkółki i tych uczniaków brać do otwieranych na nowo zawodówek zeby chłopaki mieli jakiś zawód, bo mistrzami swiata to nie będą.

Przykro, ale nie dało rady się zaćmić, że dam radę. Easy loss i tyle
. Byle dalej. Kochsm co niektore panie

Wlasnie nadrobilem walke Canelo. Kurwa rudy w kazdy cios wklada max sily i robi to zawsze wrazenie. Kolejny dobry wystep i jeszcze 2 walki i mam nadzieje ze w przyszlym roku dojdzie do walki z GGG... Takie sa ustalenia mam nadzieje ze nie beda odkladac tej walki jak to bylo z Floydem i PacManem... Oby nie przegapili najlepszego czasu na ich walke!

Wlasnie nadrobilem walke Canelo. Kurwa rudy w kazdy cios wklada max sily i robi to zawsze wrazenie. Kolejny dobry wystep i jeszcze 2 walki i mam nadzieje ze w przyszlym roku dojdzie do walki z GGG... Takie sa ustalenia mam nadzieje ze nie beda odkladac tej walki jak to bylo z Floydem i PacManem... Oby nie przegapili najlepszego czasu na ich walke!
Jak Canelo nie zawalczy z GGG to soczysty murzyński im w tył!

Back