Boks

Jak to się zapatrzył ? Mieli konkretny plan na walkę, ale Usyk - jeśli chodzi o nogi i technikę - to zupełnie inna liga. Głowacki nie mógł nic więcej zrobić. Na 90% Usyk porobi tak każdego w cw.

A co miał więcej pokazać skoro nie ma takich umiejętności ? Zrobił tyle ile mógł, a ich ewentualny rewanż Usyk mógłby wygrać jeszcze łatwiej.

Kolejny ekspert, nie znam się, to się wypowiem. Wg tego co napisałeś, to np. Werdum w mma to kompletny leszcz, a taki Błachowicz to w ogóle nie istnieje. Jak Głowackiego wysyłasz do zawodówki, to do czego wg ciebie nadają się polscy zawodnicy mma ? Chyba tylko do zamiatania ulic.
Cześć Krzysiek

Hughie Fury może być przeciwnikiem Joshui 26 listopada
-uploads-joshua-hughie-fury.jpg
Promotor Anthony'ego Joshui (17-0, 17 KO), Eddie Hearn wciąż nie ma "zaklepanego" przeciwnika dla AJ'a na 26 listopada w Manchesterze i wobec tej sytuacji zapukał do znajomych drzwi Petera Fury'ego. Zaraz potem jak upadła walka Hughiego Fury'ego (20-0, 10 KO) z Andym Ruizem, Hearn skontaktował się ze szkoleniowcem i menadżerem klanu Furych z zapytaniem o walkę. Hughie jest na tak, ale jego sztab oczekuje na godną ofertę finansową od szefa Matchroom.

- Eddie Hearn przysłał mi emaila z prośbą o kontakt zaraz po wycofaniu się Andy'ego Ruiza. Rozmawialiśmy o walce Hughiego z Anthonym Joshuą 26 listopada i powiedziałem Eddiemu, że jesteśmy w 100 procentach na tak. Skierowałem Hearna do promotora Micka Henessy'ego na dalsze negocjacje. Teraz wszystko zależy od strony Joshui. Jeśli propozycja finansowa będzie w porządku to bierzemy walkę - powiedział Peter Fury.

- Hughie jest gotowy, żeby zszokować świat. Fani Anthony'ego Joshui szykujcie się. Hughie weźmie pojedynek i przekonamy się, kto jest najlepszym "ciężkim" w Wielkiej Brytanii. Zróbmy to - dodał szkoleniowiec.

Peter stanowczo zaprzeczył spekulacjom o możliwej walce Hughiego z Izu Ugonohem. Stwierdził, że nie ma pojęcia skąd wziął się takowy news na internetowej stronie Sky Sports.

Obóz Tysona Fury'ego (25-0 ,18 KO) wydał oficjalne oświadczenie, w którym potwierdził wycofanie się - już po raz drugi, z rewanżu z Władimirem Kliczką (64-4, 53 KO).
To już drugi raz, gdy Anglik - mistrz świata wagi ciężkiej federacji WBA i WBO, odwołuje spotkanie z Ukraińcem. Za pierwszym razem pięściarze mieli się spotkać 9 lipca, teraz zaś 29 października. W obu przypadkach za przyczynę podano problemy zdrowotne Tysona.

"Z najgłębszym żalem musimy poinformować, że rewanżowe starcie o tytuł mistrza świata wagi ciężkiej pomiędzy Tysonem Furym a Władimirem Kliczką nie dojdzie do skutku 29 października. Tyson w tym tygodniu przeszedł badania i został uznany za niezdolnego do przystąpienia do walki. Specjaliści doradzili mu, by wycofał się z rewanżu i wyleczył się przed powrotem na ring. Tyson niezwłocznie podda się teraz leczeniu. Potrzebuje tego, aby wrócić do pełnego zdrowia. Oczywiście jest zdewastowany i przygnębiony tym co się stało, ale pragniemy przy tym przeprosić wszystkich kibiców, którzy czekali na ten rewanż. W swoim czasie wydamy kolejne oświadczenia, lecz do tego momentu prosimy o uszanowanie prywatności mistrza i jego rodziny"

Jakieś plotki chodzą jakoby Mike Tyson dostał propozycję walki na gołe pięści z Bobbym Gunnem (dostał kiedyś wpierdol od Adamka) za 1mln $. Nie chce mi się wierzyć, że się Mike zgodzi na coś takiego.

Swoją drogą przypomniałem sobie tą walkę Gunn - Adamek. Ale Tomek wtedy chodził... Ale przyszedł Rodżer, wprowadził hamerykancki styl i Tomek zaczął rzucać prawy jakby ziemniakiem rzucał.

Władkowi zależy na pasach czy na tym by się zrewanżować Królowi Cyganów? Bo jak mu odbiorą pasy to nie wiem czy kiedykolwiek dojdzie do rewanżu.

Jakieś plotki chodzą jakoby Mike Tyson dostał propozycję walki na gołe pięści z Bobbym Gunnem (dostał kiedyś wpierdol od Adamka) za 1mln $. Nie chce mi się wierzyć, że się Mike zgodzi na coś takiego.

Swoją drogą przypomniałem sobie tą walkę Gunn - Adamek. Ale Tomek wtedy chodził... Ale przyszedł Rodżer, wprowadził hamerykancki styl i Tomek zaczął rzucać prawy jakby ziemniakiem rzucał.
bobby jest wielokrotym mistrzem ( chyba 3 razy) walki na gole piesci

Wiem. I dlatego nie chce mi się wierzyć, że Mike by się porwał na coś takiego. Tym bardziej, że raczej nie trenuje regularnie w przeciwieństwie do Gunna.
mike jest ponoc tak zarobiony, ze ma gościa który mu otwiera drzwi bo nie ma co robic z kasa to watpie ze się połasi na banke zielonych
Nie wie, co robić z pieniędzmi? Tyson zatrudnił człowieka do otwierania drzwi
http://sportowybar.wp.pl/kat,104124...zwi,wid,18029018,wiadomosc.html?ticaid=117c92

Obóz Tysona Fury'ego (25-0 ,18 KO) wydał oficjalne oświadczenie, w którym potwierdził wycofanie się - już po raz drugi, z rewanżu z Władimirem Kliczką (64-4, 53 KO).
To już drugi raz, gdy Anglik - mistrz świata wagi ciężkiej federacji WBA i WBO, odwołuje spotkanie z Ukraińcem. Za pierwszym razem pięściarze mieli się spotkać 9 lipca, teraz zaś 29 października. W obu przypadkach za przyczynę podano problemy zdrowotne Tysona.
Ale jest konkretny powod? Jaka kontuzja? Co ten Fury odpierdala, czeka az Wladek bedzie mial 50 lat?

Furemu odjebalo po pokonaniu Wladka. Kasy zarobil od chuja a ze leb ma styrany bo to Cygan tak wiec mnie to nie dziwi. Juz 3 raz nikt sie na to nie nabierze. Nie ma mentalnosci zwyciezcy...

Back