Solaris
UFC Middleweight
Dostanie w tube ten Głowacki i na co wam te zakłady![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dostanie w tube ten Głowacki i na co wam te zakłady![]()

KWESTIA CZASU :)Do Wasyla to mu spooro brakuje.

Tak jak przypuszczałem bo na SkySports oglądałem czyli 119-109? i 2x 117-111
Chyba jako jedyny z Forum podszedłem z chłodna głowa i mówiłem ze Usyk wygra od początku xD
beka tylko ze nikt z forum mnie nie zjada, ze za rodakiem nie jestem :/ bo jak to on może kibicować USYKOWI :<, ja juz od dawna mówiłem ze nie kieruje się tym czy ktoś jest Polakiem tylko zdrowym rozsądkiem, ale tutaj z UFC mnie ostatnio Blachowicz zaskoczył bo myślałem ze dostanie K.O max do 2 rundy, a walczył bardzo dobrze jak na niego to taki mały eot.Ja postawiłem hajs na Usyka na punkty i walka dokładnie tak się ułożyła ;p
bo Usyk boksuje mądrze, a Lebiediev idzie na wojnę :P nie znam dużo "Mądrych" pięściarzy w ringu i tak wyrachowanych jak Usyk.Niestety, dla pięściarzy spod ręki Łapina tacy lotni na nogach to najgorsi przeciwnicy z możliwych. Mam wrażenie, że prędzej by z Lebiodą powalczył główka niż do Usyka czy Drozda startował...
beka tylko ze nikt z forum mnie nie zjada, ze za rodakiem nie jestem :/ bo jak to on może kibicować USYKOWI :<, ja juz od dawna mówiłem ze nie kieruje się tym czy ktoś jest Polakiem tylko zdrowym rozsądkiem, ale tutaj z UFC mnie ostatnio Blachowicz zaskoczył bo myślałem ze dostanie K.O max do 2 rundy, a walczył bardzo dobrze jak na niego to taki mały eot.
eot to end of topic, a nie offtopictaki mały eot.

No dla mnie to Diablo - Drozd 2 bylo, strasznie dretwy byl Glowka.Niestety, dla pięściarzy spod ręki Łapina tacy lotni na nogach to najgorsi przeciwnicy z możliwych. Mam wrażenie, że prędzej by z Lebiodą powalczył główka niż do Usyka czy Drozda startował...
Luzio. Rewanże w piwach przyjmuję@Dzieciak tylko Twój link mi cykał dzięki! Kurwa naprawdę wierzyłem że Główka to wygra... Zdecydowanie lepszy był niestety Ukrainiec...

chciałbym zobaczyć ciebie w walce z tą "pizdą" albo banderowcempizda nie bokser, przegrać z banderowcem jakimś w pierwszej czy tam drugiej obronie
Jak Canelo nie zawalczy z GGG to soczysty murzyński im w tył!Wlasnie nadrobilem walke Canelo. Kurwa rudy w kazdy cios wklada max sily i robi to zawsze wrazenie. Kolejny dobry wystep i jeszcze 2 walki i mam nadzieje ze w przyszlym roku dojdzie do walki z GGG... Takie sa ustalenia mam nadzieje ze nie beda odkladac tej walki jak to bylo z Floydem i PacManem... Oby nie przegapili najlepszego czasu na ich walke!