yonigga
Weed Master
3 dobre gale w sobote+ z piatku na sobote byb 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
dojebana moze byc ta gala w oporcalkiem mozliwe, ze na tej gali zawalczy inoue
![]()
Naoya Inoue Targeted For Historic Fight In UK Later This Year
Fresh off another impressive stoppage win, Naoya Inoue is now being lined up for a historic fight in the UK later this year according to reports. This week, ‘The Monster’ defended his undisputed WBA, WBC, IBF and WBO super-bantamweight world titles against Mexican Luis Nery. He faced an early...boxing-social.com

Teraz będzie już tylko gorzej

Tez mnie to zastanawia, chłop ma tyle pieniedzy ze by mogl sie upadlać w swojej willi badz na karaibach a tutaj gosc pije do odcinki w jakiejs melinie w UK i wyprowadza go emerytowany Zdzisiek który dorabia na ochronie. Smutne.Zeby mistrz świata na chodniku na czworaka... w cygańskim łbie juz rozpierdol![]()
Tyle o rodzinie a tutaj pokazuje się tata dzieciom pięknie...Tez mnie to zastanawia, chłop ma tyle pieniedzy ze by mogl sie upadlać w swojej willi badz na karaibach a tutaj gosc pije do odcinki w jakiejs melinie w UK i wyprowadza go emerytowany Zdzisiek który dorabia na ochronie. Smutne.
Były już mistrz... ale i tak przykry to widokZeby mistrz świata na chodniku na czworaka... w cygańskim łbie juz rozpierdol![]()

Teraz będzie już tylko gorzej
calkiem mozliwe, tylko jak chce robic jakas lige to powinnien wszystkich wykupic od pbc do queensberryZ tego co czytałem na reddicie
szejkowie chcą kupić golden boy'a i matchroom
calkiem mozliwe, tylko jak chce robic jakas lige to powinnien wszystkich wykupic od pbc do queensberry
Jezeli wykupiliby większość promotorów to mógłby wprowadzić swoj pas, wtedy reszta federacji moze sie zawijać bo i tak wiele nie będą znaczyć.pewnie jeszcze turki wprowadzi swoj pas a reszta federacji bedzie srac zarem![]()

Ciekawe czy jest tam jakiś limit inwestycyjny? Być może plotki o bogactwie rodziny królewskiej i prawdziwych bogaczach tego świata poza listą Forbes to prawda…Dobra poprawka według artykuły cytowanego do posta
nie planują w pełni ich wykupić, tylko solidną część udziału żeby mieć sporo do powiedzenia co do ich funkcjonowania
czyli jak przejęcie kontroli ale mniej kontrowersyjne![]()

Wydaje mi sie że nie ma bo coraz śmielsze akcjeCiekawe czy jest tam jakiś limit inwestycyjny? Być może plotki o bogactwie rodziny królewskiej i prawdziwych bogaczach tego świata poza listą Forbes to prawda…
Aktualnie sprawiają wrażenie gracza bez limitu finansowego.
Według informacji to szacowany majątek rodziny królewskiej wynosi 1,4 biliona $![]()
Nawiązali współpracę z UFC, dali nowe życie dla boksu, inwestują w piłkę nożną. Brzmi jak początek dominacji. Przynajmniej w sporcie nadchodzą dobre czasy.Wydaje mi sie że nie ma bo coraz śmielsze akcje
Wiem że nie "prawdziwy" sport ale WWE też próbowali kupićNawiązali współpracę z UFC, dali nowe życie dla boksu, inwestują w piłkę nożną. Brzmi jak początek dominacji. Przynajmniej w sporcie nadchodzą dobre czasy.
WWE bardzo duży potencjał marketingowy. Należą do jednej firmy TKO Group wraz z UFC. Wydarzenia w Rijadzie pewnie są kwestią czasu.Wiem że nie "prawdziwy" sport ale WWE też próbowali kupić
się dziwię że jescze nie wykupili jakiegoś teamu z NFL czy NBA (z tego co wiem przynajmniej)
Araby negocjowali w tym samym czasie co Endeavor.WWE bardzo duży potencjał marketingowy. Należą do jednej firmy TKO Group wraz z UFC. Wydarzenia w Rijadzie pewnie są kwestią czasu.
Na NFL, NBA i MLB także pewnie przyjdzie czas.
12 zamiast 17 kategorii wagowych. Same plusy. Naturalność. Powinno być jeszcze mniej, tak jak w UFC.

12 zamiast 17 kategorii wagowych. Same plusy. Naturalność. Powinno być jeszcze mniej, tak jak w UFC.
Może tak być. Turki podpisał także współpracę z UFC. Nie wiem jaka ma być forma i zakres tej współpracy, ale może pozytywnie wpłynie to także na MMA.Jezeli to wypali to boks ponownie zaora mma. Tak czy inaczej bokserzy i eventy pięściarskie wypadają lepiej niz ufc ale to by byl gwozdz do trumny.
Jezeli to wypali to boks ponownie zaora mma. Tak czy inaczej bokserzy i eventy pięściarskie wypadają lepiej niz ufc ale to by byl gwozdz do trumny.
Szkoda ze nie ma żelaznego eksperta od twierdzenia że boks umieraMoże tak być. Turki podpisał także współpracę z UFC. Nie wiem jaka ma być forma i zakres tej współpracy, ale może pozytywnie wpłynie to także na MMA.
Może galę w Rijadzie i lepsze zarobki dla zawodników?
Boks znowu wygrywa z MMA. Finansowo to już przepaść w topie.