Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Widząc to co prezentuje sobą ostatnio Garcia i w jakim mentalnym stanie się znajduje to grałbym Haneya.Jakie predykcje na Haney-Garcia?
ostatnio nie śledziłem tak bardzo boksuJakie predykcje na Haney-Garcia?
Widząc to co prezentuje sobą ostatnio Garcia i w jakim mentalnym stanie się znajduje to grałbym Haneya.
Ryan wyglada jakby ktoś wyprał mu mózg. Nie wiem czy to jakieś substancje czy może zwyczajnie nie udźwignął sławy ale widok jest żałosny.
HaneyJakie predykcje na Haney-Garcia?
To już nie Instagram boy... chyba nie jestem na bieżącoMoze to zabrzmi niedorzecznie ale Instagirl moze to wziac...
Typ jest pierdolnięty
KO od Tanka Davisa, chyba nie wystarczyło, a było to równo rok bez 2 dni...odpierdoliło mu
przespałem sprawę jak lansował się na tiktoku szybkimi rączkami
Haneya fanem nie jestem, ale o by mu dał pokorę
odpierdoliło mu
przespałem sprawę jak lansował się na tiktoku szybkimi rączkami
Haneya fanem nie jestem, ale o by mu dał pokorę
Typ jest pierdolnięty
wrócił z ZakopanegoPolecam dzisiaj z Boksu
Francja
Vanackere @1.42 vs (Kaba jakiś Włoski bum) STS
Pas IBF. Gala organizowana u siebie w domu przez własną stajnię.
View attachment 97016
Oraz Niemcy
Uldedaj @1.27 STS
Rywal 39 letni dawno past prime kiepski bokser.
View attachment 97017
I tak lepsze zestawienie (11-0) vs (24-13) niż Gardzielika (17-0) (#119.) vs (26-25-2) (#612. BoxRec)) 39 lat... gala bumobicie w Wrocławiu...Włączyłem boks na TVP Sport bo ma walczyć MAster i do ringu wchodzi jakiś siwy typ, wyglądający jak trener... okazało się, że to zbliżający się do pięćdziesiątki latynos który będzie walczył z Wołczeckim. Wasyl i jego cudowne podejście.