zielony666
Vale Tudo Open
Cooo. Już po BKFC. Największy szok. To leci na Canal+.
Mam full pakiet C+ a oglądam na strumykach.
Od kiedy tak?
Mam full pakiet C+ a oglądam na strumykach.
Od kiedy tak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja to samo!Co Izajaszu oglądasz?
Już mi się dociażania Andersona nie chce patrzeć.
Wchodzi BKFC z lol polskim komentarzem. Nie miałem pojęcia, że jest coś takiego.
Jest już jakiś czas mordo ! Lepiej se polej drinka !Kurła oglądam BKFC z odtworzenia i tych naszych bijoków po 120kg z Gromda by kurczaki z BKFC poubijały.
@yonigga od kiedy jest BKFC na PORĘZNYM CANAL+?
akurat na tej gali walczyl 3 sort bo to gala w bulgari bylaKurła oglądam BKFC z odtworzenia i tych naszych bijoków po 120kg z Gromda by kurczaki z BKFC poubijały.
od pol roku tak mniej wiecej@yonigga od kiedy jest BKFC na PORĘZNYM CANAL+?
Whittaker zajebisty jest ten gościu
40Cassius na olimpiadzie jest limit wieku w boksie ? Jeśli załóżmy jakiś typ 70 letni chce jechać na io ?!
Czyli biedny Pacman już nie zdobędzie medalu...
Ale i tak by nie przeszedł tego sita kwalifikacji, bo teraz zmniejszyli ilość kategorii wśród mężczyzn, a zwiększyli u kobiet...Cassius na olimpiadzie jest limit wieku w boksie ? Jeśli załóżmy jakiś typ 70 letni chce jechać na io ?!
A właśnie niedawno temat był poruszany, oznajmili że nie podniosą limitu tylko dlatego że Pac się ubiegaCzyli biedny Pacman już nie zdobędzie medalu...
Chuje!!A właśnie niedawno temat był poruszany, oznajmili że nie podniosą limitu tylko dlatego że Pac się ubiega
Kiedyś w boksie amatorskim to był chyba nawet limit wieku 35 lat... no ale się pozmieniało w tym boksie olimpijskim, że taki Załowow (mistrz z Tokio) może zdobyć swoje 2 złoto (14-0 pro) a zaczynał starty zawodowe w 2018 r... a taki Czagajew stracił złoto (dyskwalifikacja) MŚ '97 po wygranej z samym Savon'em bo stoczył 2 walki na pro z jakimiś bumami (5-52, 2-4) co skończyli kariery z rekordami 13-167-6!!!, 2-13...A właśnie niedawno temat był poruszany, oznajmili że nie podniosą limitu tylko dlatego że Pac się ubiega
Ta, podnieśli do 40 w 2013Kiedyś w boksie amatorskim to był chyba nawet limit wieku 35 lat... no ale się pozmieniało w tym boksie olimpijskim, że taki Załowow (mistrz z Tokio) może zdobyć swoje 2 złoto (14-0 pro) a zaczynał starty zawodowe w 2018 r... a taki Czagajew stracił złoto (dyskwalifikacja) MŚ '97 po wygranej z samym Savon'em bo stoczył 2 walki na pro z jakimiś bumami (5-52, 2-4) co skończyli kariery z rekordami 13-167-6!!!, 2-13...
Żeby młodzież mogła jeszcze po boksować... w boksie amatorskimTa, podnieśli do 40 w 2013
ach ci 30 paroletni młodzieniaszkiŻeby młodzież mogła jeszcze po boksować... w boksie amatorskim