Roshi
Roshi
Kto bogatemu zabroni!znając życie to raczej zostanę
fight pass, viaplay, dazn i nie ma 120 zeta…

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kto bogatemu zabroni!znając życie to raczej zostanę
fight pass, viaplay, dazn i nie ma 120 zeta…

Zadzieram kiecę i lecę. 10zł za dzień, bo przeważnie tylko weekendowe nocki. Pomysłodawcy, proponuję się rozpędzić...
Za chwilę: "DAZN z prawami do MMA VIP - zamierzają zwiększyć liczbę subskrybentów których obecnie zostało ośmiu"Zadzieram kiecę i lecę. 10zł za dzień, bo przeważnie tylko weekendowe nocki. Pomysłodawcy, proponuję się rozpędzić...
View attachment 37032
Byl kiedys temat tez ze takie duze gale z duzymi walkami maja byc osobno kasowane cos jak PPV. Czyli ze pomimo placisz miesiecznie zalozmy te teraz 4 dychy to za takie gale miala byc dodatkowa oplata nie bylo chyba napisane wtedy ile ale chyba to jeszcze nie weszlo na to wychodzi.
ppv tylko w stanach i kanadzie, u nas zostaje po staremu,pewnie dlatego podniesli ceneByl kiedys temat tez ze takie duze gale z duzymi walkami maja byc osobno kasowane cos jak PPV. Czyli ze pomimo placisz miesiecznie zalozmy te teraz 4 dychy to za takie gale miala byc dodatkowa oplata nie bylo chyba napisane wtedy ile ale chyba to jeszcze nie weszlo na to wychodzi.
Chuj z ceną. Byle jakość była... jak teraz się odjebie na walce Fury'ego: 1st round.... kurwa ścięło!!! kilka kurw dalej and the winner is... Gypsy King. To szturm na siedzibę przeprowadzony zostanie.Ale u nas nikt im tyle nie zapłaci ze względu na porę transmisji dużej części walk. Tylko psychofani gotowi tkwić przed tv weekendowym świtem.
Strach pomyśleć jaką końcową cenę wywali Viaplay wraz z rozpoczęciem transmisji Premier League 22/23 i Formuły 1 w 2023r.

A wrzucę jeszcze tutaj:
Mikey okłada typa, który go wkurwia w samolocie![]()

Co powiecie o tej walce Daniel Bocianski vs. Tommy Fury? Polak ma szansę z młodszym Furym czy jednak za słaby?

To ten co się bał jutubera?Co powiecie o tej walce Daniel Bocianski vs. Tommy Fury? Polak ma szansę z młodszym Furym czy jednak za słaby?
nie bylo ani słowa czyli o tej walce, za to w ringu na tvp dobre 30 minut o niej nawijaliOglądał ktoś "Gównoseum" na Polshicie? Bo jestem ciekaw czy znów wyjebane na walkę Fury'ego skoro nie pokazują. Dla przypomnienia przed Fury - Wilder 3 spuszczali się nad swoją galą bumów cały program by nie powiedzieć ani słowa o najważniejszym bokserskim starciu roku.
120 vs 115 kg
): Czy uważacie że Money by zrobił ostatni comeback z emeryturki po mistrzostwo by pobić rekord Hopkinsa? Wiem że trochę głupie pytanie ale kumpel mi je zadał, a chciałbym zobaczyć odpowiedź cohonesowych ekspertówJak dostanie Buma żeby nabić rekordA tak z innej beczki(pewnie nikt nie przeczyta): Czy uważacie że Money by zrobił ostatni comeback z emeryturki po mistrzostwo by pobić rekord Hopkinsa? Wiem że trochę głupie pytanie ale kumpel mi je zadał, a chciałbym zobaczyć odpowiedź cohonesowych ekspertów

też uważam że czeka aż jakiś słabiak wygra przypadkowo pas, bo tu chuj z ranikingami. Dalej uważam że niby wielki instagramowy mistrz Garcia zostałby ośmieszony przez Floyda z formy walki z RudimJak dostanie Buma żeby nabić rekord![]()
Nie no Mayweather nawet z tamtej walki poskładał by pewnie większość albo wszystkich lekkich poza ewentualnie Lomąteż uważam że czeka aż jakiś słabiak wygra przypadkowo pas, bo tu chuj z ranikingami. Dalej uważam że niby wielki instagramowy mistrz Garcia zostałby ośmieszony przez Floyda z formy walki z Rudim
niestety ludzie uważają(w szczególności meksykańce) że Floyd to bum który tylko wygrał ze starym Mannym i dzieckiem Canelo, a Maidana Oscar i Castillo(pierwsza walka to floyd miał kontuzje, w drugiej zaznaczył że jest lepszy) totalnie go zniszczyli, niektórzy mówią że Pac man to wygrał, ale i tak największym hitem jest to że są ludzie którzy piszą że Canelo zremisował a nawet wygrał z FloydemNie no Mayweather nawet z tamtej walki poskładał by pewnie większość albo wszystkich lekkich poza ewentualnie Lomą
Ale dużo bym dał by zobaczyć prime floyd vs loma(floyd pewnie by go wypunktował, chyba że byłby to super FW przed Hernandezem gdzie łąpe połamał, to mógłby znokautować lome) fajnie by sobie kicali. A teraz znowu z innej beczki jakie jest wasze top 10 HW i P4P? Ależ sie rozpisałem.Że Floyd sobie dobierał rywali nie zaprzeczę, ale kto mu zabroni, kiedy zbiera pasy i porażka z nim to wypłata życia. Canelo robi to samoniestety ludzie uważają(w szczególności meksykańce) że Floyd to bum który tylko wygrał ze starym Mannym i dzieckiem Canelo, a Maidana Oscar i Castillo(pierwsza walka to floyd miał kontuzje, w drugiej zaznaczył że jest lepszy) totalnie go zniszczyli, niektórzy mówią że Pac man to wygrał, ale i tak największym hitem jest to że są ludzie którzy piszą że Canelo zremisował a nawet wygrał z FloydemAle dużo bym dał by zobaczyć prime floyd vs loma(floyd pewnie by go wypunktował, chyba że byłby to super FW przed Hernandezem gdzie łąpe połamał, to mógłby znokautować lome) fajnie by sobie kicali. A teraz znowu z innej beczki jakie jest wasze top 10 HW i P4P? Ależ sie rozpisałem.
że Pacman albo Baby Canelo cokolwiek zrobili żeby zremisować albo wygrać. U Canelo oczywiście jeden sędzia opłacanyA tutaj to muszę chwilę nad tym pomyślećtop 10 HW i P4P?
NieTymex dzisiaj oglądacie? Walczy wielka nabita gwiazda Jonak?
walka Canelo-Money to mógłby być wałek stulecia większy od I Lewis-Holyfiled ale De la (C)Huja się nie spodziewał że jego rudy chłopak tak źle zboksuje i że Mayweather go ogra 12-0. Co do listy to o ile w HW jest jeszcze OK, to do P4P to mam problem, nie wiem czy RJJ, czy SRR czy wspomniany Money jest królem P4P.Że Floyd sobie dobierał rywali nie zaprzeczę, ale kto mu zabroni, kiedy zbiera pasy i porażka z nim to wypłata życia. Canelo robi to samo
I kogoś zdrowoże Pacman albo Baby Canelo cokolwiek zrobili żeby zremisować albo wygrać. U Canelo oczywiście jeden sędzia opłacany
Floyd Loma byłoby spoko ale też mi się wydaje że Floyd na deczję
A tutaj to muszę chwilę nad tym pomyśleć
Z wymienionych ja osobiście stawiam SRR najwyżej, Money'a za nm, a RJJ w sumie nie wiem, chyba trochę w tylewalka Canelo-Money to mógłby być wałek stulecia większy od I Lewis-Holyfiled ale De la (C)Huja się nie spodziewał że jego rudy chłopak tak źle zboksuje i że Mayweather go ogra 12-0. Co do listy to o ile w HW jest jeszcze OK, to do P4P to mam problem, nie wiem czy RJJ, czy SRR czy wspomniany Money jest królem P4P.
Dla mnie to jest topka(że RJJ, SRR i Money). Co do HW to(Bóg zapłać w ogóle że nie było żadnego z Meksyku mistrza, bo ten naród by ocipiał chyba, trzech muszkieterów mistrz HW jakby był, Mr wołowina i Chavez Sr):Z wymienionych ja osobiście stawiam SRR najwyżej, Money'a za nm, a RJJ w sumie nie wiem, chyba trochę w tyle