Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
to obejrzyj walke jeszcze raz do 6 rundy plus nokdaun wygrywal ggg, pozniej wiekszosc rund wygral jacobs, ale za pozno sie rozkrecil.Jak to czym wygrał, Golovkin nic nie trafiał w tej walce. Jacobs powinien wygrać minimalnie.
Do 6 rundy mialem 4 do 2 w rundach dla Jacobsa chyba z tym, że jedna runda 10:8 dla Golovkina.
no i sam sobie odpowiedziales na pytanie, dlaczego wygral ggg, zreszta punktacja jest podobna do tego co mowisz, jedna rudna 10-8, jednak te lewe golovkina wchodzily na poczatku jak w maslo, do 6 rundy bys szybszy, pozniej oslabl i dal sie obic, ale to zaden wałek.Do 6 rundy mialem 4 do 2 w rundach dla Jacobsa, z tym że jedna runda 10:8 dla Golovkina. W drugiej połowie Golovkin wygrał 2 może 3 rundy.
1 runda mogla pojsc w obie strony tak naprawdeNo właśnie o ile mogę się zgodzić z punktacją od 7 rundy chociaż nie pamiętam już, które konkretnie rundy komu dałem to na pewno pierwszej rundy Golovkin nie wygrał i 5 chyba też Jacobsowi dałem.
i co serio uwazacie, ze tam byl wałek?
1 runda mogla pojsc w obie strony tak naprawde
mowi, sie, ze mistrza trzeba pokonac wyraznie nie wiem kto tak mowi, ale tak slyszalem :) jedyny plus tej walki to wkoncu canelo zobaczy, ze ggg jest do zrobienia i wezmie walke.Ja uważam że to była bardzo bliska walka i moim zdaniem mamy tutaj idealny przykład naciągania rund w okolicach remisu na korzyść zawodnika, którego wygrana jest bardziej korzystna dla odpowiednich osób. Widać to zwłaszcza po wspomnianych wyżej 1 i 3 rundach, początek walki, były minamalnie dla Jacobsa a sędziowie dali to GGG bo przy bliskiej walce takie właśnie rzeczy będą decydowały. No i zdecydowały.
taaa...Golovkin nic nie trafiał w tej walce
Krzychu wygra przy pierwszym albo drugim/trzecim podejściukolejny emeryt dla zimnocha ktory nie walczyl od 2 lat
Pewną prawidłowością jest, że do tej pory i Grant i Mollo walczyli z Gołotą, Adamkiem, a Mollo także ze Szpilą i Zimnochem. Widocznie to takie pojedynki PL-USA. W ogóle od pojedynku Grant - Gołota minęło prawie 18 latkolejny emeryt dla zimnocha ktory nie walczyl od 2 lat