Boks

Cos powiedzial?
comment_H2fZ3XuQIoNLKQuuilwJf2mQFRxzXIka,w400.jpg
wal się na cyce czesiek

Last edited:
Ale tam był wał, a w walce główki z huckiem nie, więc porównanie z dupy
Nie było wała z Główką, ale sędzia liczył go ze 20 sek. więc kto inny skończyłby to szybciej. Dam lepszy przykład, Powietkin zgarnąłby (być może) wszystkie pasy Władka, gdyby sędzia nie pozwolił na zapasy Kliczki za które powinna być dyskwalifikacja.

Nie wiem czy był wał z Ruizem, muszę tę walkę obejrzeć, bo pamiętam tylko tyle, że walka była bliska i prawdopodobnie dla Gołoty (minimalnie). Jaki jest boks zawodowy każdy wie, gospodarskie sędziowanie, wałki itd. Gołota miał rywala na deskach, mógł skończyć. Nie skończył, nie był mistrzem. Tym bardziej, że Ruiz był jednym ze słabszych wtedy (Roy Jones Jr z wagi niżej wypykał go jak dzieciaka).

A kiedy Rjabinski robi jakas gale? Ruscy zawsze maja rozmach i cala karta jest zajebista do ogladania.

Smutna ta waga ciężka, że tyle czekamy na takie starcia i się nimi ekscytujemy. Bo niby kogo pokonał Joshua?
Tak naprawdę to praktycznie nikogo, ale sposób w jaki niszczy swoich rywali i jak się prezentuje, sprawia, że myślę o nim jako największym skurwielu w boksie od czasów Tysona.

Smutna ta waga ciężka, że tyle czekamy na takie starcia i się nimi ekscytujemy. Bo niby kogo pokonał Joshua?

Nie dość że Joshua nie pokonał nikogo znaczącego to jeszcze Kliczko już dołuje od pewnego czasu.

Burns-Relikh, dobra walka, standardowo zakończona wałem na korzyść gospodarza po tym jak dostał w pizdę w UK.

Prawdopodobnie Fury zwakuje pas WBO o który zawalczą Parker z Ruizem, a Fury jeśli zdecyduje sie na powrót do ringu z marszu ma otrzymać walke o mistrzostwo WBO

Ale Bellew zajebał trash-talk do Haye jajca dobre, ale jak dojdzie do walki Bellew - Haye w jakimś catch'weight to i tak czy siak stawiam na Hay'ea przez K.O

Ktoś ma pojęcie jak mniej więcej będą wyglądały ceny biletów na walkę Joshua vs. Kliczko w Manchesterze? Nie ukrywam, że straszliwie jara mnie to starcie i zobaczyć na żywo ulubionego zawodnika naprzeciw żywej legendy wywołuje ciary. Na gali bokserskiej akurat nigdy nie byłem, więc nie orientuje się w kosztach, aczkolwiek podejrzewam, iż wstęp na walkę tego kalibru tani nie będzie.

Back