z chuja spadłeś
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
z chuja spadłeś
To już wolę mieszać rano jajecznicę z pestkami dyni i awokadoLutuj co 5-6 dni 2 cm długiego teścia zmieszanego z 2 cm bolda i będzie eleganco.
a jednak się nie spasła świniaPomyślałem, że odkurze temat, choć szkoda, że ubiegłe 1,5 roku poszło z dymem. Dziś bogatszy w wiedzę o swoim ciele, myślę, że robię sukcesywnie po kroku naprzód. Zbawieniem okazały się treningi mobilności i wzmacnianie zaniedbanych przez tryb siedzący bioder, pośladków, brzucha, tylnej taśmy. Może temat trochę odzyje, swego czasu fajnie się dyskutowalo, a masy to ja chyba nigdy nie dorzucę na szybko, powolutku sylwetka mi się zmienia, a energii mam jak za nastolatka. View attachment 26646
to dzieki Twoim sucharom, inoczy bym byl knura jednak się nie spasła świnia![]()
Teraz masz jak dwóch senatorów! Nie szkoda Ci?Też kiedyś będę miał formę jak @Senator Kozioł
Nie mogę być aż tak pazernyTeraz masz jak dwóch senatorów! Nie szkoda Ci?
oddales troche boskosci i dzieki temu wygladam jako tako i nawet pani z gs-u sie na mnie paczy, chuj,ze ma 60lat. Dziekuje Ci szplnino mordko!Nie mogę być aż tak pazerny
Oj tam, najwyżej wyłysiejesz...musze zrobic badania i skonsultowac z kims, kto sie zna ile mozna zaaplikowac zeby uniknac skutkow ubocznych, bo tego sie boje jak ognia
Byłeś alkoholikiem?Kolejne tygodnie systematyki i poznawania swojego ciała. Nigdy nie czułem się lepiej, czysty umysł i ciało od alkoholu już roczek, uzależnienie i przyznanie się do niego obudziło we mnie nowe życie <3 View attachment 27829
Będę nim do końca życia, tyle, że staram się być trzeźwiejacym alkoholikiemByłeś alkoholikiem?
Będę nim do końca życia, tyle, że staram się być trzeźwiejacym alkoholikiem
czysty umysł i ciało od alkoholu
Naprawdę aż tak źle było ?Będę nim do końca życia, tyle, że staram się być trzeźwiejacym alkoholikiem
Ale zdjęcie to chyba w jakimś areszcie robioneKolejne tygodnie systematyki i poznawania swojego ciała. Nigdy nie czułem się lepiej, czysty umysł i ciało od alkoholu już roczek, uzależnienie i przyznanie się do niego obudziło we mnie nowe życie <3 View attachment 27829
Raczej nie, bo by nie mieli tyle papieru toaletowego na celi.Ale zdjęcie to chyba w jakimś areszcie robione![]()
Który z moderatorów jest Twoim przyjacielem?Naprawdę aż tak źle było ?
Jak tak przeczesać całe Cohones to sporo ludzi z różnymi poważnymi problemami mimo młodego wieku.
Ostatnio jeden w czasie ataku pisał, że jest oryginalnym czubem. Zespół kilku chorób psychicznych i dziecko patoli alkoholików ale wpisy już jego przyjaciel moderator ukrył.
u babci xDAle zdjęcie to chyba w jakimś areszcie robione![]()
Podrzuce coś pod wieczór. Ja ogólnie tylko hantle, sztangi i drążek. Zero maszyn i jest petardaPanowie jako że zrzucilem 30 kg, kupiłem hantelki i robię treningi na cale ciało 5 serii po 7 ćwiczeń, jedna seria jeden obwód. Ale za jakieś 2 tygodnie chce ćwiczyć partiami. Macie jakieś przykładowe plany treningowe z hantlami w domu ?
Następnym etapem był podział np. push -pull- legs czyli ćwiczenia pchane ( klatka barki tricepsy) , ciągnięte ( plecy biceps, tył barku) , nogi ALE ...Panowie jako że zrzucilem 30 kg, kupiłem hantelki i robię treningi na cale ciało 5 serii po 7 ćwiczeń, jedna seria jeden obwód. Ale za jakieś 2 tygodnie chce ćwiczyć partiami. Macie jakieś przykładowe plany treningowe z hantlami w domu ?
Hantlami ćwiczę z miesiąc i kolega który ćwiczy dużo mówił żebym zaczął robić partie. Odnośnie siłowni to od 4 lat nic, od stycznia dieta i treningi rower bardzo często i bieganie bardzo często. Rower po 60-100km bieganie ponad 10 km.Następnym etapem był podział np. push -pull- legs czyli ćwiczenia pchane ( klatka barki tricepsy) , ciągnięte ( plecy biceps, tył barku) , nogi ALE ...
Ale ile czasu Ty robiłeś te treningi na hantlach ? Prawie nic nie wiemy o Tobie i Twoich treningach ale wydaje mi się, że jeszcze nie czas na splity.
Lugasek wrzucał tu często takie programy bardziej ukierunkowane na ogólny rozwój coś na wzór Seba Kot.
Dzięki.Podrzuce coś pod wieczór. Ja ogólnie tylko hantle, sztangi i drążek. Zero maszyn i jest petarda
To nie słuchaj kolegi tylko dokup/zrób se drążek i poręcze i poćwicz jeszcze z rok całe ciało. Potem dokup/zrób se stojaki do przysiadów, sztangę, obciążenie i poćwicz z rok całe ciało.Hantlami ćwiczę z miesiąc
Kolejne tygodnie systematyki i poznawania swojego ciała. Nigdy nie czułem się lepiej, czysty umysł i ciało od alkoholu już roczek, uzależnienie i przyznanie się do niego obudziło we mnie nowe życie <3 View attachment 27829
Panowie jako że zrzucilem 30 kg, kupiłem hantelki i robię treningi na cale ciało 5 serii po 7 ćwiczeń, jedna seria jeden obwód. Ale za jakieś 2 tygodnie chce ćwiczyć partiami. Macie jakieś przykładowe plany treningowe z hantlami w domu ?
Hantlami ćwiczę z miesiąc i kolega który ćwiczy dużo mówił żebym zaczął robić partie. Odnośnie siłowni to od 4 lat nic, od stycznia dieta i treningi rower bardzo często i bieganie bardzo często. Rower po 60-100km bieganie ponad 10 km.
Raczej nie ma sensu robić partii
W 10 miesięcy zrzuciłeś 30 kg?! Wow, GratyPanowie jako że zrzucilem 30 kg, kupiłem hantelki i robię treningi na cale ciało 5 serii po 7 ćwiczeń, jedna seria jeden obwód. Ale za jakieś 2 tygodnie chce ćwiczyć partiami. Macie jakieś przykładowe plany treningowe z hantlami w domu ?
Proponowalbym Ci dokupienie sobie laweczki, takiej skladanej i opcji wtedy masz multum. Ja mam wlasnie, tylko taka laweczke, dwie pary sztangielek plus dodatkowe obciazenie do nich i naprawde jest spoko. Kiedys podchodzilem do tego powazniej, obecnie robie to jako dodatek do roweru, mimo tego, ze staram sie leciec dosyc silowo. (stare nawyki ciezko wyplenic) Cos takiego jak ponizej, to tylko przyklad, pierwszy z brzegu, poszukaj innej jak chcesz. Ja mam taka co po zlozeniu zajmuje tyle miejsca co deska do prasowania. Zwroc uwage na mocowanie laweczki do tej belki co sie znajduje przy podlodze. Ta regulacja jak oparcie podnosisz to gory. Niech to bedzie jakies solidne, warto doplacic do tego troche bo jak jebnie a akurat lezysz z ciezarem to jest tak srednio bym powiedzial, przerabialemPanowie jako że zrzucilem 30 kg, kupiłem hantelki i robię treningi na cale ciało 5 serii po 7 ćwiczeń, jedna seria jeden obwód. Ale za jakieś 2 tygodnie chce ćwiczyć partiami. Macie jakieś przykładowe plany treningowe z hantlami w domu ?
Nie mam gdzie tego postawić a na siłownię brak czasu. Mam drążek na osiedlu hantle i sztangęTo nie słuchaj kolegi tylko dokup/zrób se drążek i poręcze i poćwicz jeszcze z rok całe ciało. Potem dokup/zrób se stojaki do przysiadów, sztangę, obciążenie i poćwicz z rok całe ciało.
![]()