Anonymous
NoLife FC
Dzisiaj mniej dietetycznie View attachment 7617 ale chuj :D kto by z checia ojebal? :D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dzisiaj mniej dietetycznie View attachment 7617 ale chuj :D kto by z checia ojebal? :D
Wygląda ładnie. Yo.Stek z tuńczyka od lat panowie, pondro! View attachment 7626
Jesz jakieś mienso czasami?Stek z tuńczyka od lat panowie, pondro! View attachment 7626
Możesz rozwinąć?
Przy jakim wzroście?
Po co? Jak i tak zrobisz odwrotnie?Możesz rozwinąć?
Nie każdy zna te dietetyczne niuanse,trenerze.
Staram.sie jeść w miarę dietetycznie, słodycze i alko dorzuciłem,smażone też.
Może trochę merytorycznie bracie.
Wiem,że palce bolą od ciągów,ale rozwiń jak możesz
194
Ale niekoniecznie chce nadal gubic kg,bo na dzielni zaczynają się zastanawiać,czy rak mnie nie wpierdalaNormalna waga przy tym wzroście dla starego capa. Tak samo jak wahania 2-3kg zupełnie bez powodu.
D3+K2 jem,cynk też, czasem giry w magnezie pomocze.Po co? Jak i tak zrobisz odwrotnie?
Jak zmieniłeś nawyki żywieniowe, to nic dziwnego że waga się zmienia, zacznij znów żreć syf to wróci...Ale niekoniecznie chce nadal gubic kg,bo na dzielni zaczynają się zastanawiać,czy rak mnie nie wpierdala
lubie ojebac kurczaka powiem Ci wołowine czasami atakujeJesz jakieś mienso czasami?
lubie ojebac kurczaka powiem Ci wołowine czasami atakuje
Staram.sie jeść w miarę dietetycznie, słodycze i alko dorzuciłem,smażone też.
ja to ledwo zmiescilem...Tyle to ja mam na ćwierć posiłku
Chyba kurwa w kieszeń...ja to ledwo zmiescilem...
ZOSTAW ZIEMNIACZKI, ZJEDZ MJENSKO!ja to ledwo zmiescilem...
Jeszcze Cię nie zbanowali?powaga, ja malo zjem ale co 2h praktycznie
w czym problem, bo jakos nie moge zrozumiec?Jeszcze Cię nie zbanowali?
Pewnie chodzi o zbyt niskie spożycie mięsaw czym problem, bo jakos nie moge zrozumiec?
Trzymam kciuki. Jak będzie zastój to podrzucam TIP:Wrzuce jeszcze tu żeby się nie straciło w hp. @przemookk
Uczciwie musze przyznać, ze na przełomie lipca i sierpnia trochę się opierdalałem. Wakacyjny okres nie sprzyja redukcji, wchodziło sporo piwa, jakies grille, lody nawet czasem słodycze. Treningów niestety było mniej niż zakładałęm, ale mimo wszystko jest dobrze. Zostało 19 dni a do wygrania zakłady brakuje już mniej niż 2kg. Plan jest taki żeby do 5 stycznia zrobić 105kg ale już się nie zakładam bo tego taki pewny nie jestem.