Senator Kozioł
Bellator Welterweight
w sumie najgorsze to bedzie dla mnie rozstać się z... piwem, jop twoja mać
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
przejebane jest wlasnie to,ze po kontuzji jest jakis wewnetrzny strach przed daniem z siebie wszystkiego na takim luzie jak kiedys. Po zerwanych krzyżowych wiezadlach w kolanie jest to na prawde praktycznie nie do przejscia, ale w koncu jestesmy samcami, trzeba sie jebnąć z liścia w ryj i powiedziec sobie,ze kurwa moge, chce ! :)Na początek zgol wąsy.
Poważnie, to życzę powodzenia. Sam niedługo wracam do bjj po zerwaniu mięśni i mam w głowie trochę strachu, żeby znowu coś nie rypło.
Trzymam kciuki za powrót do formy.
bodajze GSP, Condit i Conor sa po rekostrukcjach? i daja (dawali) rade , wiec da sieprzejebane jest wlasnie to,ze po kontuzji jest jakis wewnetrzny strach przed daniem z siebie wszystkiego na takim luzie jak kiedys. Po zerwanych krzyżowych wiezadlach w kolanie jest to na prawde praktycznie nie do przejscia, ale w koncu jestesmy samcami, trzeba sie jebnąć z liścia w ryj i powiedziec sobie,ze kurwa moge, chce ! :)
Zaraz przed tą kontuzją miałem naciągnięte więzadła w prawym kolanie (za późno klepana skrętówka). Jak mi trachnęło to pot zalał równocześnie mnie i kolegę, który zapinał technikę.przejebane jest wlasnie to,ze po kontuzji jest jakis wewnetrzny strach przed daniem z siebie wszystkiego na takim luzie jak kiedys. Po zerwanych krzyżowych wiezadlach w kolanie jest to na prawde praktycznie nie do przejscia, ale w koncu jestesmy samcami, trzeba sie jebnąć z liścia w ryj i powiedziec sobie,ze kurwa moge, chce ! :)
mastodontów
Dzieki. Nie dałbym rady bez mojego menadżera @respect
Szacuneczek one more time
TO JEST DOPIERO POCZĄTEK!!!Dzieki. Nie dałbym rady bez mojego menadżera @respect
@defthomas @Marcin Jabłoński @Cloud jak cos to stanowisko sponsora generalnego jeszcze nie obsadzone.
Tak podejrzewam.Wiesz, że pomiary na takich maszynach są nic nie warte?
a jak się mierzył "przed i po"?Wiesz, że pomiary na takich maszynach są nic nie warte?
zajebista sprawa, lecimy zatem razem, mimo,ze nie mam teraz czasu isc na silownie to masakruje sie pompkami, plankami i innymi cwiczeniami w domu! siiiiła! heheChuj to i ja cos skrobne. Od 4 tygodni wzialem sie za siebie. Na razie 4 razy w tygodniu fbw troche ponad godzine. W tygodniu odstawilem browar i pozwalam sobie na piwko tylko w weekend. Micha tez ogarnieta, miedzy posikami nie podjadam jak to mialem w zwyczaju. Planuje dorzucic jeszcze bieganie dwa razy w tygodniu kosztem jednego fbw. Waga poczatkowa 100,7 kg. Obecnie 96,4. Cel: wrzesien 93 kg. Koniec roku - zejsc ponizej 90 kg. Mam 184 cm wzrostu.
zajebista sprawa, lecimy zatem razem, mimo,ze nie mam teraz czasu isc na silownie to masakruje sie pompkami, plankami i innymi cwiczeniami w domu! siiiiła! hehe
Ja wypiłem dzis piwo a skonczyło sie na słomce ptysiowej. Lepiej unikać.A czemu piwa nie możesz pić ? Przecież to nie płynny smalec w końcu .
Wlasnie ja przy okazji picia piwa najczesciej jeszcze cos podjadam. Paluszki, orzeszki, chipsy. Dlatego wole sobie tylko w weekend cos chlapnac.Ja wypiłem dzis piwo a skonczyło sie na słomce ptysiowej. Lepiej unikać.
A czemu piwa nie możesz pić ? Przecież to nie płynny smalec w końcu .
Każdy rodzaj alko poprawia/pobudza trawienie.Ogólnie znaną prawdą jest, że przy piciu piwa zawsze następuje ten moment , że chętnie się by coś opierdoliło do jedzenia
wszystko zalezy od czlowieka. Ja gdy melanzowalem, w sensie pilem to nie jadlem nic, samo piwsko i tak moglo byc przez caly weekend, zero zarcia. Piwo zamulalo mi zoladek, nie czulem glodu. To chyba jakies rodzinne uwarunkowanie bo moj ojciec mial tak samo.Każdy rodzaj alko poprawia/pobudza trawienie.
pierdoleniepiwo zaburza przemianę materii i wtedy się wszystko bardziej odkłada w organizmie
Ale apetyt na slomke zwiększa. Nie wmowisz mi że jest inaczej.pierdolenie
Ja jak po alko nie ojebie czegoś na ciepło (choćby w środku nocy), to za chuja nie pójdę spać...Ale apetyt na slomke zwiększa. Nie wmowisz mi że jest inaczej.