myntos
Oplot Challenge Lightweight
Wszyscy "B" lub logo berserkerów wytatuowane, ale każdy z każdym zadrę maTam to się nikt nie lubi. Berserkerzy strasznie się podzielili.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wszyscy "B" lub logo berserkerów wytatuowane, ale każdy z każdym zadrę maTam to się nikt nie lubi. Berserkerzy strasznie się podzielili.
Że Moks nie lubi Bedorfa to było widać w wywiadach wiele razy. A że z Irokezem też się coś pokłócili to nie wiedziałem.A skąd informacje o kłótni Moksa z Bedorfem i Irokezem?
Że Moks nie lubi Bedorfa to było widać w wywiadach wiele razy. A że z Irokezem też się coś pokłócili to nie wiedziałem.
Wystarczy oglądać wywiady z zawodnikami przed galami i byś wiedział że coś jest na rzeczy. Moks poproszony o komentarz na temat walki wieczoru na gali KSW w Szczecinie udawał, że nie zna człowieka z którym będzie się bił Rolles Gracie (był nim oczywiście Bedorf), natomiast Jewtuszko w wywiadzie z Dominikiem przed ostatnią galą zapytany o typ na walkę Moksa nie chciał o niej wgl rozmawiać i zakończył temat.A skąd informacje o kłótni Moksa z Bedorfem i Irokezem?
Cholera nie mogę się.zgodzić-MMA jest teraz jak kiedyś karate czy kick-ciągnie tam każdego chłopaka. Zwłaszcza małego i chudego.Oczywiście, że się stało, ale mnie to nie zaskakuje. Do MMA rzadko ciągnie ułożonych chłopców.
Teraz tak, ale obecni fighterzy i ich koledzy reprezentują jeszcze inne pokolenie.Cholera nie mogę się.zgodzić-MMA jest teraz jak kiedyś karate czy kick-ciągnie tam każdego chłopaka. Zwłaszcza małego i chudego.
Karatecy też wyrośli na gangusów.Teraz tak, ale obecni fighterzy i ich koledzy reprezentują jeszcze inne pokolenie.
"Pobiła się Mafia" xD na tym forum sa więksi mafiozi :DWczoraj w fakcie.
Już to pisałeś, w swoim pierwszym poście na forum, tzn poprzednim.Miała jeszcze być bójka na zewnątrz ale ekipa moksa nie wyszła a on sam został przez ochroniarzy uzbrojonych wyprowadzony tyłem i uciekł taki z niego gangster.
Nie, tego jeszcze nie słyszałem, co tam dalej było?@Grzechu a wiesz, ze miała jeszcze być bójka na zewnątrz ale ekipa moksa nie wyszła a on sam został przez ochroniarzy uzbrojonych wyprowadzony tyłem i uciekł taki z niego gangster.
no wyprowadzili go i tyle. Chociaz tak jak kolega wyzej wkleil juz strzelaja do chlopakow ze szczecinaNie, tego jeszcze nie słyszałem, co tam dalej było?
Jakie to ma znaczenie kto z kim. Dla mnie to jest patologia. Człowiek nie może normalnie iść na galę bo nie wiadomo czy zaraz koło niego nie zaczną się lać jakieś patusy.Chodkiewicza, heh :)
Myślałem, że takich akcji jak ta na KSW więcej będzie w początkowych galach, a teraz już nie będzie takich scen. Jeszcze między sobą...Polakami.
Kolego daj spokój. Przez tyle gal co organizuje się w całej Polsce jeden raz wyszła jakaś bójka i to bójka, która trwała dosłownie 20sekund a ty lamentujesz jakby 3 tysiące rannych widzów trafiło do szpitala. Nie wyolbrzymiajmy całego zajścia. Ot, zwykła sprzeczka i tyle. Więcej agresji na codzień spotyka się na ulicy, autobusie, tramwaju itd. Najlepiej z domu nie wychodzic ;)Jakie to ma znaczenie kto z kim. Dla mnie to jest patologia. Człowiek nie może normalnie iść na galę bo nie wiadomo czy zaraz koło niego nie zaczną się lać jakieś patusy.
Niestety to są naleciałości po początkach MMA i powiązania zawodników, którzy byli prekursorami że światem przestępczym.
Oby to był odosobniony przypadek bo wcześniej na galach Ksw raczej nie było tego typu akcji, a na pewno nie na galach w Gdańsku.
Mam tylko nadzieję, że w miarę jak do głosu będzie dochodziło nowe pokolenie zawodników przestanie to mieć miejsce.
Zaczyna sięPamietam jak kiedyś naKSW stałem w przejściu i podczas przerwy mijał mnie Misiek Koterski z Jarkiem Dymkiem. Misiek naćpany i napierdolony jak szpak, coś tam krzyczy do ludzi. Nagle Dymek do niego: Ciszej Misiek, bo Cię Pan (tu wskazuje na mnie) zaraz uspokoi. Misiek bełkotliwym tonem przeprosił mnie.
Ps. Ale to tak +10 kg oraz +7 cm w bicku :(
Nie jak teraz patyczak
@TYTUS
Zaczyna się
Uważaj bo Cię Misiek Koterski pozwie a dowodów nie masz że 10 lat temu był naćpany i komornik Ci ostatnią parę skarpetek wezmie