VitoC
UFC Featherweight
gdzie jestem

gdzie przebywam

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
gdzie jestem

gdzie przebywam

Na obu zdjęciach jest TacomaTundra 5,7 spoko wóz

Kurła, panie, jak przyjechał do Polski to pewnie mu się mile z kilometrami poprzestawiały, a się biednego Mirka czepiata.Jutro miałem pojechać na oględziny Lexusa GX470 czyli Toyota land Cruiser z silnikiem i wnętrzem od Lexusa. Auto z USA i okazało się po kupnie raportu car fax że przebieg jest cofnięty trzykrotnie z 256.000 mil na 87.000 mil!!! Mirek zesrany bo niedoszły klient jest prawnikiem i od razu wysłał mi na meila oficjalne pismo z prawniczymi "groźbami". Ogłoszenie już zniknęło.

sypnij jeszcze groźbami to gość dopłaci do interesu, byle się auta pozbyćCena właśnie zeszła w dół o 16 koła więc jutro jadę.

Trzeba tępić tych skurwysynów. Ja jestem w temacie aut kuty na cztery nogi więc żaden Mirek mi nie straszny ale z drugiej strony to patologia do oporu.sypnij jeszcze groźbami to gość dopłaci do interesu, byle się auta pozbyć![]()
Tyłem płynął do PolskiJutro miałem pojechać na oględziny Lexusa GX470 czyli Toyota land Cruiser z silnikiem i wnętrzem od Lexusa. Auto z USA i okazało się po kupnie raportu car fax że przebieg jest cofnięty trzykrotnie z 256.000 mil na 87.000 mil!!! Mirek zesrany bo niedoszły klient jest prawnikiem i od razu wysłał mi na meila oficjalne pismo z prawniczymi "groźbami". Ogłoszenie już zniknęło.

On jezdzi oplem tego nikt nie chce![]()
Skradziono samochód Tuska. Służby specjalne działają
W nocy w Trójmieście doszło do kradzieży prywatnego auta należącego do rodziny premiera Donalda Tuska. Pomorska Policja poinformowała już o znalezieniu samochodu.wiadomosci.wp.pl
Lexusy są najczęściej kradzione na części? @Risky, uważaj na swoje cudeńka![]()
Dywaniki jeszcze dorzucisypnij jeszcze groźbami to gość dopłaci do interesu, byle się auta pozbyć![]()
Nie ma kata, bo psiarnia leniwa zasrana nic nie zrobiła jak ukradli
Kata wyciął, żeby był hajs na doinwestowanie bolidu naklejkami.Nie ma kata, bo psiarnia leniwa zasrana nic nie zrobiła jak ukradli

A kupione czy gość musi dalej szukaćPojechałem obejrzeć. Ogólnie samochód jest ok. Wszystko w nim działa bez zarzutu. Przyznam że jebłem śmiechem bo oprócz tego że znałem prawdziwy przebieg to pod maską była oryginalna naklejka z Lexusa z wymiany rozrządu z przebiegiem 185.000 mil a na blacie 87.000. Top janusze handlu.![]()
Będzie kupione jak cena zejdzie do adekwatnej do przebiegu. Ogólnie teraz jest 48 i na miejscu klienta brałbym. Drugie pół bańki km tym zrobi bo stan jest naprawdę obiecujący.A kupione czy gość musi dalej szukać
frajera na to?
Poka, może ja wezneBędzie kupione jak cena zejdzie do adekwatnej do przebiegu. Ogólnie teraz jest 48 i na miejscu klienta brałbym. Drugie pół bańki km tym zrobi bo stan jest naprawdę obiecujący.

Poka, może ja wezne![]()
A to nie.View attachment 129451
Toyota Land Cruiser tylko z wnętrzem lepszej jakości i zawieszeniem pneumatycznym.
Wyglada jak z czasów Jurassic Park. Tego SpielbergaView attachment 129451
Toyota Land Cruiser tylko z wnętrzem lepszej jakości i zawieszeniem pneumatycznym.
Ufam Twojej opinii pod kątem mechanicznym jak i wykonania ale samo auto brzydkie jak skurwysyn. Taka multipla po wizycie u wątpliwej klasyView attachment 129451
myślę że kolor tu robi chujową robotęUfam Twojej opinii pod kątem mechanicznym jak i wykonania ale samo auto brzydkie jak skurwysyn. Taka multipla po wizycie u wątpliwej klasychirurga plastycznegoblacharza
Bardziej ten przód wyglądający jak królik po mefedronie i bez jedynek oraz komiczne stopnie jakbyś wsiadał to podwyższonego Forda Tundry a nie do Lanosa na sterydachmyślę że kolor tu robi chujową robotę
Wbrew pozorom to ogromne auto jak na warunki europejskie.komiczne stopnie
Proszę nie mierzyć każdego miarą kolegi @Siwy25_1Wbrew pozorom to ogromne auto jak na warunki europejskie.
Długość
4780 mm
Szerokość
1880 mm
Wysokość
1854 mm
Rozstaw osi
2790 mm
Rozstaw kół - przód
1575 mm
Rozstaw kół - tył
1575 mm
Prześwit
210 mm
Bez tych stopni nie jeden musiałby podstawić sobie drabinę przy wsiadaniu.
Pierwszy napis pod zdjęciem,niski przebieg, jebaniutkiView attachment 129451
Forda Tundry

Bardzo wygodne rozwiązanie.Bez tych stopni nie jeden musiałby podstawić sobie drabinę przy wsiadaniu.