Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ciekawa liczba, bardzo charakterystyczna... co najmniej jakby taka była ustalona w fabryce, 101k przebiegu

Ciekawa liczba, bardzo charakterystyczna... co najmniej jakby taka była ustalona w fabryce![]()

To tylko przypadek szurzeCiekawa liczba, bardzo charakterystyczna... co najmniej jakby taka była ustalona w fabryce![]()
Chciałem dopóki nie zasięgnąłem opinii szanownych ekspertów z Cohones.Który to tam chciał kupować Pro ejsa? @respect?
Auto koleżki, 101k przebiegu serwisowane wg zaleceń zakończyło życie na autostradzie. Kontrolka checkengine, spadek obrotów, po zjechaniu na pas awaryjny chmura dymu i cały asfalt zarzygany olejem.
Japońska jakość
![]()

Toyota w gnoju to się na pewno spierdoli.Chciałem dopóki nie zasięgnąłem opinii szanownych ekspertów z Cohones.
Chwilowo tematem odpuściłem ale zaraz będę znowu się za czymś oglądał. Jeżeli chodzi o Proace to ewentualnie brał pod uwagę benzyniaka.
myślę że za 60k wyremontujesz na igłę albo nawet taniej, później odsprzedasz jako doinwestowaneUszanowanie!
Nie będę owijał i przechodzę do rzeczy.
Rodzinka się powiększy i potrzebuję autko tak do 60 tys. zł. Dwójka dzieci i miejsce na transporter dla kota.
Słucham państwa.
Śmieszki mile widziane, ale jakby ktoś miał serio pomysł, to słucham.
Yooo

Który to tam chciał kupować Pro ejsa? @respect?
Auto koleżki, 101k przebiegu serwisowane wg zaleceń zakończyło życie na autostradzie. Kontrolka checkengine, spadek obrotów, po zjechaniu na pas awaryjny chmura dymu i cały asfalt zarzygany olejem.
Japońska jakość
![]()
Wywal kota, uśpij albo cuś. Chyba że masz młyn i bydle łowi myszy, wtedy faktycznie musisz kupić większe auto.Uszanowanie!
Rodzinka się powiększy i potrzebuję autko tak do 60 tys. zł. Dwójka dzieci i miejsce na transporter dla kota.
Słucham państwa.
Yooo
Jestem ze wsi... Mentalnie.
Skoda Superb III kombi 1.4 tsi, lub 2.0 tdiUszanowanie!
Słucham państwa.
Yooo
W sensie żeby jeść psy a kochać świnie?

Teraz to trzeba myśleć co kupić żeby było tanio naprawić jak się zjebie, bo zjebie się na pewnoOgólnie to auta +2010 są wykonane z gówna i papieru. Sam ostatnio myślałem co bym kupił żeby mnie nie wkurwiało albo nie było groźbą napraw za miliony i nie wymyśliłem.
Jeszcze jest 2.0 tsi ea888 Evo ma więcej mocy,ale w tym budżecie raczej lipaSkoda Superb III kombi 1.4 tsi, lub 2.0 tdi
Mechanicznie spoko, czesci jak to w skodzie, a miejsca od zajebania
Tanie auta= wykonane z gówna, ale są tanie w naprawach za to nie mają mocyOgólnie to auta +2010 są wykonane z gówna i papieru. Sam ostatnio myślałem co bym kupił żeby mnie nie wkurwiało albo nie było groźbą napraw za miliony i nie wymyśliłem.

Corolla kombi przed 2023 to spoko wybór. Jest szansa znaleźć coś w budżecie.Ogólnie dobra niezawodność maja Toyoty hybrydy przy niskim spalaniu, z pośrednim wtryskiem pakujesz gaz i latasz za pół darmo, CVT wyje,wygłuszenie słabe, niektóre plastiki też, ale w firmie yariski 1.5 hybryd od nowości na gazie dobijają do 200 i nic sie nie dzieje, corrolle 1.8 hybrid juz ponad 300tys na gazie i nic, oprócz czasami wyjącego silnika elektrycznego na zimnym i była sytuacja przy ponad 200 ze cewki nowe w bagażniku na zapas sie woziło bo co chwilę siadały,ale po wizycie w serwisie ogarnęli temat. Na koniec dodam ze auta dostają wypierdol bo wożą krew na sygnałach i serwisy olejowe co 15tys często byly przekraczane
Piękny tuning.

Ale dla niepoznaki znaczek Opla ściągnięty

Grozne lampy!
Tundra 5,7 spoko wóz. Mechanicznie niezawodna choć egzemplarze z początku produkcji miały problem z korozją ramy. Jeździłem takim: lift, ogromne koła na atekach, wyciągarki, gwint terenowy itd. na drodze w Europie wszyscy w strachu jakbyś jechał maszyną zniszczenia i zagłady. Na nasze warunki to niedorzeczny wóz. Z tych klimatów to w zeszłym tygodniu robiłem duży serwis gmc yukon 6.2. Sam wydech ma średnicę jak moje rynny na chacie a tłumik końcowy jest wielkości zbiornika paliwa normalnego samochodu. Nawet ma zamykany schowek na broń we wnętrzu.@Risky coś dla Ciebie,dwie japońskie skrajności w USA, nisko i wysoko.
View attachment 129327
Wczoraj widziałem fajnie zrobionego Lexusa LS na srogiej glebie i kole na wzór Te37,ogólnie spoko wyglądał,nie zdążyłem cyknąć zdjęcia,ale za to masz to coś jeszcze japońskiego.
View attachment 129328View attachment 129329View attachment 129330
No i Cybertrucków jest trochę
View attachment 129331View attachment 129332
No i gruzowiska też sporo po wsiach
View attachment 129333
Tutaj w tym stanie,gdzie jestem to normalne auto,jeździ tego mnóstwo. Po mieście jest różnie, ale na obrzeżach, czyli obecnie, gdzie przebywam 90% aut to pickupy z czego ponad połowa to podniesione na min.30 calach (niektóre wręcz absurdalnie wysoko).Na nasze warunki to niedorzeczny wóz