DIDASKALIA
M-1 Global Middleweight
Ja bez szlifa tylko przelot przez maskę. Złamany nadgarstek, a mogł być kręgoslup.Każdy chociaż raz musi zaliczyć kiedyś szlifa, byleby się za bardzo nie połamać
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja bez szlifa tylko przelot przez maskę. Złamany nadgarstek, a mogł być kręgoslup.Każdy chociaż raz musi zaliczyć kiedyś szlifa, byleby się za bardzo nie połamać
Z dwojga złego, lepiej nadgarstekJa bez szlifa tylko przelot przez maskę. Złamany nadgarstek, a mogł być kręgoslup.
A mogłeś jeszcze na coś dupą upaść, to by było gorsze od jebniętego kręgosłupaJa bez szlifa tylko przelot przez maskę. Złamany nadgarstek, a mogł być kręgoslup.

Oby Cie sparło na wieki…A mogłeś jeszcze na coś dupą upaść, to by było gorsze od jebniętego kręgosłupa
chociaż Ty masz ajfona to może lubisz takie upadki na dupe
O kierwa, tego mi trzeba było właśnie, nawet nie przyszło mi do głowy, że takie coś może istnieć

A na chuj to komu? Kolega @szplin to rozumiem, że poczebujeO kierwa, tego mi trzeba było właśnie, nawet nie przyszło mi do głowy, że takie coś może istnieć![]()
Jak zakładałem pokrowce z tyłu to jeden z tych zaczepów jakoś tak, kurła, głęboko się schował i ciężko się do niego dopchać, a jak jest fotelik to już w ogóle gimnastyka.A na chuj to komu? Kolega @szplin to rozumiem, że poczebuje
Gdzie mi będzie w wozie zwisać jakieś gówno z pasów? Po za tym ten elementy mają inne zadanie. Moje dzieciaki jeżdżą w fotelikach. Są trzy z tyłu i przedłużka ma tylko ułatwić im zapinanie pasów między fotelikami.Trzy safe kid belt jeszcze latwiej i jeszcze taniej
Gdzie mi będzie w wozie zwisać jakieś gówno z pasów?

Kurła z dwa lata nie dałem się złapać.
Prawie całe życiePytanie ktoś z Cohones też śmiga na dwóch kółkach ?
No ale wtedy nie ma potrzeby fotelików. Nie trzeba jak przewozisz dorosłego nic wypinać tylko dwa kliknięcia i po sprawie.Gdzie mi będzie w wozie zwisać jakieś gówno z pasów? Po za tym ten elementy mają inne zadanie. Moje dzieciaki jeżdżą w fotelikach. Są trzy z tyłu i przedłużka ma tylko ułatwić im zapinanie pasów między fotelikami.
Rano byłem na drobnych zakupach w leroyu i przeszedłem się po parkingu specjalnie. 4 Vivaro, 4 zajechane doblo, 1 Transit i 1 Peugeot Expert.
Uważam że foteliki potrzebne są do wagi 36 kilo i/lub odpowiedniego wzrostu.No ale wtedy nie ma potrzeby fotelików. Nie trzeba jak przewozisz dorosłego nic wypinać tylko dwa kliknięcia i po sprawie.
Toyoty w serwisie.Rano byłem na drobnych zakupach w leroyu i przeszedłem się po parkingu specjalnie. 4 Vivaro, 4 zajechane doblo, 1 Transit i 1 Peugeot Expert.
Przy 180 km/h foteliki nie maja znaczenia.Uważam że foteliki potrzebne są do wagi 36 kilo i/lub odpowiedniego wzrostu.
Tyle nie jeżdżę z dziećmi.Przy 180 km/h foteliki nie maja znaczenia.

Czego się boisz przecie są foteliki:)Tyle nie jeżdżę z dziećmi.![]()
Potrzebuje coś małego na drugie auto. Ważne żeby było 5 drzwiowe. Będzie wykorzystywane na krótkich odcinkach, do marketu czy szkoły będziemy mieli kilometr, na jakieś zajęcia dodatkowe koło 5 km.
Znajdzie się coś za 10 tyś zł czy lepiej dołożyć?
Czasem widzę trafi się za tyle peugot 206 albo opel corsa koło 2010. Chyba nie bez powodu są one popularne?
Z góry dziękuję za pomoc
To teraz jeszcze to:Dziękuję wszystkim za opinie.
Zakupiłem tego opelka za 1900 kołchozowych
tę piwnicę

To teraz jeszcze to:

Dacia ma zabezpieczenia nie do sforsowaniaNajczęściej kradzione marki w Polsce w I połowie 2025 roku:
- Toyota - 493 szt.,
- Audi - 208 szt.,
- BMW - 186 szt.,
- Volkswagen - 181 szt.,
- Mercedes - 121 szt.,
- Hyundai - 120 szt.,
- Renault - 112 szt.,
- Kia - 102 szt.,
- Ford - 95 szt.,
- Peugeot - 77 szt.