Vic3k
Legacy FC Flyweight
Miał ktoś styczność z dorabianiem kluczyka takiego pełnego z immo i ile za taką przysługę, bo mi koleś krzyknął 450 zł za kompletny kluczyk kurwa chyba ich pojebało![]()
Kumpel z roboty dorabiał ostatnio i podobnie zapłacił
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Miał ktoś styczność z dorabianiem kluczyka takiego pełnego z immo i ile za taką przysługę, bo mi koleś krzyknął 450 zł za kompletny kluczyk kurwa chyba ich pojebało![]()
Passat lub audi a4 z silnikiem 1.8, lub 1.8T.Jestem w trakcie wyboru auta przedział cenowy 12-14tys., chciałbym jakieś małe kombi, w benzynie z dobrym silnikiem do zagazowania. Zamierzam nim dojeżdżać A4 z rodzinnej miejscowości na studia, wiec najlepiej zeby mogł pojechać te 140km/h bez zadyszki, jakieś pomysły?
Niestety tyle to kosztuje. Oczywiscie w zależności od marki cena się różni, ale nieznacznie.Miał ktoś styczność z dorabianiem kluczyka takiego pełnego z immo i ile za taką przysługę, bo mi koleś krzyknął 450 zł za kompletny kluczyk kurwa chyba ich pojebało![]()
A4 w tej kasie, przynajmniej b6 ciężko może być, Pasek jak najbardziej golf masz silnik 2.8 VR6 bardzo fajny, 1.8T też są, Leona w zwykłej budzie możesz szukać(ale to nie kombi), również z 1.8 T. Octavia nawet może w wersji RS byś kupił z silnikiem 1.8 T 180 KM. Generalnie silniki waga do TFSI w większości dobrze znoszą gaz.Passat lub audi a4 z silnikiem 1.8, lub 1.8T.
Moim zdaniem ich koncepcja ma sens. Baranek może słabo trzymać na starej powłoce. Najlepiej poszukaj na necie jakieś inne firmy i zorientuj się jakim sposobem oni to robią. Jeżeli tak samo to ja bym zaufał, że to działa.Mam problema :P Mam zamiar oddac auto do konserwacji, ale firma gdzie mam termin robi to w taki sposób, że piaskuje podwozie, nakłada jeden podklad, 2 podkład i baranek. I kurde trochę się zamotalem teraz, bo po przemysleniu wszystkiego, jak wypiaskuja spód do gołej blachy, to żeby potem ruda nie zaczęła mi się brać za auto, czy nie lepiej jest zostawic fabryczną konserwacje(która jest ok, jak robilem pod spodem coś przy wydechu to się przeglądałem), umyć i nałożyć barnek, a nie od razu wywalić wszystko do golasaRobił ktoś juz takie zabiegi
I może mi poradzić![]()
![]()
Jeśli stan techniczny będzie dobry, to ja bym brał. Jeśli jesteś dociekliwy, to poproś gościa o VIN i sprawdź sobie stan licznika, 115 tysięcy to trochę za mało jak na ten rocznik, a kierownica, że nie wytarta, to żaden dowód, bo co za problem wymienić, za 50 zł. Focus oczywiście na plus:)http://otomoto.pl/oferta/ford-focus-ford-focus-2002-rok-1-6-zobacz-jaki-ID6yAm0Z.html#1148c605e8
Dla Kobiety(starszej) do pracy. Szybkie opinie ;>
Do pracy ma ok 10 km
Nie wiem, czy nadal szukasz czy już znalazłeś, ale na Twoim miejscu przemyślał bym opcję Volvo V50, co prawda trochę wychodzi poza Twój budżet, ale uważam, że auto jest całkiem niezłe i nie jest ogromnym kombiakiem.Jestem w trakcie wyboru auta przedział cenowy 12-14tys., chciałbym jakieś małe kombi, w benzynie z dobrym silnikiem do zagazowania. Zamierzam nim dojeżdżać A4 z rodzinnej miejscowości na studia, wiec najlepiej zeby mogł pojechać te 140km/h bez zadyszki, jakieś pomysły?
Ale jest chyba najbrzydszym samochodem świata jeżeli chodzi o wnętrze. Ja bym miał depresję spędzając w takim samochodzie sporo czasu dzień w dzień.Nie wiem, czy nadal szukasz czy już znalazłeś, ale na Twoim miejscu przemyślał bym opcję Volvo V50, co prawda trochę wychodzi poza Twój budżet, ale uważam, że auto jest całkiem niezłe i nie jest ogromnym kombiakiem.
Fakt, za piękny nie jest, to tylko propozycja, nie jestem esteta wnetrza;) dla mnie auto ma być solidne, dowieźć z punktu A do punktu B:)Ale jest chyba najbrzydszym samochodem świata jeżeli chodzi o wnętrze. Ja bym miał depresję spędzając w takim samochodzie sporo czasu dzień w dzień.
No fakt może troszkę przesadziłem, głównie miałem na myśli ten chromowany panel z pilotem od tv po środku![]()
Ja mialem V50 ze 3 lata, i podabalo mi sie bardziej niz Passat B6. I wewnatrz i na zewnatrz. Jedyny zarzut: mozna lepiej wykorzystac dostepna przestrzen (schowki, itp).
Faktem jest, ze nie jestem pierwsza osoba ktora nalezy pytac o estetyke :), faktem jest tez to ze ergonomia wg. mnie bije wiekszosc marek, ale nawet biorac na to poprawke: czy naprawde V50 jest jakos wybitnie brzydkie? Niektore francuzy to rozwalaja dziwnosciami i absolutnym brakiem praktycznosci...
Volvo ma sie za premium, a w premium taka moda, zeby auto nie wzbudzalo za duzo emocji, ma byc "ponadczasowe".

W nocy to konie się podwajają pod maskąLimity powinny zalezec od popluacji. Im wiecej ludzi sie rodzi, tym wieksza szansa na ruch na drodze. Jak przyjmiemy milion uchodzcow - wszystkie limity 10kmh w dol! :)Jak dla mnie, pomysł obojętny. Był jakiś reportaż i zapytano kilku ludzi ile można jechać w terenie zabudowanym, większość odpowiedziała, ze 50, a ile w nocy? Yyy, no znaki te same no to tez 50. Prawda jest taka, ze każdy z nas czasami lubi przycisnąć. Niby nocą teren zabudowany mniej uczęszczany ruch mniejszy, ale wystarczy jakikolwiek pijany pieszy, ba wystarczy kot, który wbiegnie znienacka i robi się problem. Jeśli ktoś jest królem prostej, to nawet po obniżeniu będzie latał, bo przepisy nie są dla niego. Dla normalnego kierowcy, który ma wyobraźnię, te zmiany niczego wybitnie radykalnego nie wniosą.