Risky
UFC Light Heavyweight
Szpagatekom tego świata. 2025 to koniec amerykańskiego V8I komu takie auta przeszkadzały![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Szpagatekom tego świata. 2025 to koniec amerykańskiego V8I komu takie auta przeszkadzały![]()
Szpagatekom tego świata. 2025 to koniec amerykańskiego V8
jezdzisz do kosciola?Piękne, moje jedyne marzenie motoryzacyjne to właśnie taki amerykański krążownik, może z ery skrzydlatych nadwozi.
Co niedzielę słuchał bym sobie gadania V8 w drodze do kościoła.

jeździ ale tylko na parking, siedzi w aucie i rozmyśla przy muzyce, a do kościoła nie docierajezdzisz do kosciola?![]()

jeździ ale tylko na parking, siedzi w aucie i rozmyśla przy muzyce, a do kościoła nie dociera
![]()
Co to jest za auto?
AhaNa Japonię toyota na świat Lexus LM. Wersja najbardziej luksusowa cztero miejscowa lub biedniejsza siedmio. Cena od 700000 cebulionów.

Co to jest za auto?
Bierzesz ?
Co to jest za auto?
Wziąłbym ale cztery miejsca to u mnie za mało a bieda wersją jeździł nie będę.To dla biedoty jakiejś, plebsu z magazynu
![]()
Jak kiedyś będę już biedny, to sobie takiego kupięTo dla biedoty jakiejś, plebsu z magazynu
![]()
Widać u gościa od razu tę radość w oczach jak o tym opowiada.Ostatni normalny IS. Szkoda że już nawet nie ma tego na Europę. Pójdzie to w cenę.
Ogólnie zainteresowanie starą motoryzacją szanuje.
Tego Lexusa jeszcze na oczy nie widziałem ale poprzednika ISF już tak. 440KM z pięciu litrów robi robotę w tak małym aucie. Podobno pięćsetka następna o której mowa już gorzej się prowadzi i ogólnie mniej zacięcia sportowego. Dlatego skasowali oznaczenie F i jest tylko IS500.Widać u gościa od razu tą radość w oczach jak o tym opowiada.
To jak o klasyczkach z tamtych lat to polecam, odcinek o Audi rs2 (również należące do jednego z naszych drifterów)Widać u gościa od razu tę radość w oczach jak o tym opowiada.

Kup se Superb’a i dej se spokój z tymi dziwadłami powyżej.Mordeczki czekam na rady, stoję przed wyborem, Mercedes cla (moj faworyt), renault talisman, ford mondeo czy seat leon? Jakby ktoś wiedział które modele są najmniej awaryjne, i ogólnie które auto najlepsze, żeby się nie jebalo, będę wdzięczny za opinie.
Byczku, ale czy skoda to nie jest zbyt mało prestiżową marka dla posiadacza Iphonea?Kup se Superb’a i dej se spokój z tymi dziwadłami powyżej.
Zakleiłem kwoke japkiem co dajo do telefonu i jest git.Byczku, ale czy skoda to nie jest zbyt mało prestiżową marka dla posiadacza Iphonea?