Ty już Andrzejowi zarzutów nie stawiajZ jakim kurwa prorokiem ?!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ty już Andrzejowi zarzutów nie stawiajZ jakim kurwa prorokiem ?!!!
Ja nawet nie wiem co to czaj !!!Ty już Andrzejowi zarzutów nie stawiaj
Będziesz niedługo grzać puche to sie dowieszJa nawet nie wiem co to czaj !!!
BananJa nawet nie wiem co to czaj !!!

Dlaczego mu tak źle życzysz? Prorok dobra morda. Nie dość, że dostał kosza od Darki to jeszcze go chcą wsadzić :(Będziesz niedługo grzać puche to sie dowiesz
Darka pewnie zna płokułatora…Dlaczego mu tak źle życzysz? Prorok dobra morda. Nie dość, że dostał kosza od Darki to jeszcze go chcą wsadzić :(
Latami. Zresztą Rutka sprawa chyba też jeszcze nie ruszyła, a siedzą za rozbój od sierpnia.Ile można trzymać pod kluczem gościa, w sprawie z przed 20 lat? Jak mieli dowody to powinni zamknąć, przesłuchać i złożyć pozew.
A tu prokurator jedzie na narty, na długi weekend i wakacje w tropikach, a człowiek siedzi i czeka na jakieś konkrety.
Jaka dobra morda, gruby kłamczuch.Dlaczego mu tak źle życzysz? Prorok dobra morda. Nie dość, że dostał kosza od Darki to jeszcze go chcą wsadzić :(
Wolne sądy.Ile można trzymać pod kluczem gościa, w sprawie z przed 20 lat? Jak mieli dowody to powinni zamknąć, przesłuchać i złożyć pozew.
A tu prokurator jedzie na narty, na długi weekend i wakacje w tropikach, a człowiek siedzi i czeka na jakieś konkrety.

(PO)Wolne sądy.
![]()
Wypuścili go?
Trener Andrzej się nie puszczaWypuścili go?
spokojnie jak coś to społeczeństwo mu się niedobrowolnie złoży na odszkodowanie :)Ile można trzymać pod kluczem gościa, w sprawie z przed 20 lat? Jak mieli dowody to powinni zamknąć, przesłuchać i złożyć pozew.
Wiem wymyśliłem to sobie.Przecież siedzi w dalszym ciągu
Oby nie :)spokojnie jak coś to społeczeństwo mu się niedobrowolnie złoży na odszkodowanie :)
Jednego zamknęli, nie wiadomo czy skutecznie na dłuższą metę, a są kolejni do podziału poznańskiego tortu. Niektórzy nawet przewinęli się w ostatnich latach przez szeroko pojęte sporty walki.Oby nie :)
DlugoIle można trzymać pod kluczem gościa, w sprawie z przed 20 lat? Jak mieli dowody to powinni zamknąć, przesłuchać i złożyć pozew.
Artur G.?Jednego zamknęli, nie wiadomo czy skutecznie na dłuższą metę, a są kolejni do podziału poznańskiego tortu. Niektórzy nawet przewinęli się w ostatnich latach przez szeroko pojęte sporty walki.
W Poznaniu to jest tylko emerytowany pionek. Są lepsze jednostki. Walki na gołe pięści, tylko podpowiem.Artur G.?
Ależ kusisz, rozpalasz ciekawość użytkowników, będą szukać, węszyć a potem skończą w starej T4 gdzieś w lesie pod SwarzędzemW Poznaniu to jest tylko emerytowany pionek. Są lepsze jednostki. Walki na gołe pięści, tylko podpowiem.

Tutaj masz rację. Tylko ktoś bez instynktu samozachowawczego wymienia go/ich z imienia i nazwiska w tym kontekście.Ależ kusisz, rozpalasz ciekawość użytkowników, będą szukać, węszyć a potem skończą w starej T4 gdzieś w lesie pod Swarzędzem![]()

O kim mowa o kim mowa o kim jest ten tekstTutaj masz rację. Tylko ktoś bez instynktu samozachowawczego wymienia go/ich z imienia i nazwiska w tym kontekście.![]()
Może i wielka rodzina tylko ze patologicznaO kim mowa o kim mowa o kim jest ten tekst
Cohones to jedna wielka rodzina każdy za każdego w ogień skoczyć co nam jakieś podrabiance będę sie panoszyć