jd0490
UFC Heavyweight
100%Może i wielka rodzina tylko ze patologiczna![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
100%Może i wielka rodzina tylko ze patologiczna![]()

Nie każdy jest tak sztywny jak prezydium gitones.wielka rodzina

I co? Wypłacili Ci odszkodowanie?Dlugo
Znam chłopaka co w as soedzial prawie trójkę

Nie ,ja byłem winny.I co? Wypłacili Ci odszkodowanie?![]()
Bicek?W Poznaniu to jest tylko emerytowany pionek. Są lepsze jednostki. Walki na gołe pięści, tylko podpowiem.
Pudło.Bicek?
Artur G.?
To był srogi temat w Dębicy, chłop 12 latka niepełnosprawnego pociął na kawałki. Uwaga wtedy była, chłop wyszedł na wolność teraz.
To ktoś od Matiegio Borka?To był srogi temat w Dębicy, chłop 12 latka niepełnosprawnego pociął na kawałki. Uwaga wtedy była, chłop wyszedł na wolność teraz.

Tricek?Pudło.
NicekTricek?
Nie, miejscowe szatany ale rocznikowo koło Borka. To się działo po drugiej stronie praktycznie gdzie Borek mieszkał ale już chyba wtedy był na studiach
Może trzeba podesłać Trenerowi jakiś materac, bo kojo kłuje w plecy
ObłyTricek?

Loco?Pudło.
No jak cicho? Jak wplaci kaucje 1 mln zl i prokuratura tego nie zablokuje Trener Andrzej wyjdzie na wolnosc. Z ta propozycja wyszla papuga Trenera i jest duza szansa ze to bedzie przyklepane. Nie pamietam zeby ktos podejrzany o takie rzeczy wychodzil na wolnosc za kaucje czyli te dowody sa po chuju na to wychodzi...Coś cicho w sprawie trenera
Chujowe dowody i kaucja 1 MLN?No jak cicho? Jak wplaci kaucje 1 mln zl i prokuratura tego nie zablokuje Trener Andrzej wyjdzie na wolnosc. Z ta propozycja wyszla papuga Trenera i jest duza szansa ze to bedzie przyklepane. Nie pamietam zeby ktos podejrzany o takie rzeczy wychodzil na wolnosc za kaucje czyli te dowody sa po chuju na to wychodzi...

Będę zdziwiony jeśli prokurator się zgodzi.No jak cicho? Jak wplaci kaucje 1 mln zl i prokuratura tego nie zablokuje Trener Andrzej wyjdzie na wolnosc. Z ta propozycja wyszla papuga Trenera i jest duza szansa ze to bedzie przyklepane. Nie pamietam zeby ktos podejrzany o takie rzeczy wychodzil na wolnosc za kaucje czyli te dowody sa po chuju na to wychodzi...
żyd korbą kręciChujowe dowody i kaucja 1 MLN?
Grube nici...![]()
Ten artykuł rzuca jednak inne światło. Czyli uzbierają bańkę i sąd zdecyduje dając pewnie jakiś dozór i zakaz opuszczania kraju.
Zrzutka dla AndrzejkaTen artykuł rzuca jednak inne światło. Czyli uzbierają bańkę i sąd zdecyduje dając pewnie jakiś dozór i zakaz opuszczania kraju.
nie kojarzę tego z żadnych opowiadań. Pamiętać nie mogę bo miałem 8 lat.To był srogi temat w Dębicy, chłop 12 latka niepełnosprawnego pociął na kawałki. Uwaga wtedy była, chłop wyszedł na wolność teraz.
nie kojarzę tego z żadnych opowiadań. Pamiętać nie mogę bo miałem 8 lat.
Oj chyba Będzie duże odszkodowanie dla ttenera Andrzeja.
No proste, tak jak tutaj już ktoś pisał, chuj w tę bańkę, szykujcie 5 baniek w podatkach odszkodowania, bo akurat Trener to nie Materla, co sobie wymyślił że by zarobił tyle i tyle, tylko z tych procentów itp, to naprawdę by zarobił, a kto wie jakie okazję przeszły bokiem z racji nieobecności, może sam Tom Aspinall by się przeprowadził do Ankosu?Oj chyba Będzie duże odszkodowanie dla ttenera Andrzeja.