GroszMC
Bellator Heavyweight
Nie ma legalizacji bo rządzący śmierdzący zarabiają na tym.Narkotyki powinny byc w pełni legalne, a dilerzy zioła zarabialiby tyle co sprzedawcy kartofli. Ale u nas komuna mental chyba większy niż za PRL-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie ma legalizacji bo rządzący śmierdzący zarabiają na tym.Narkotyki powinny byc w pełni legalne, a dilerzy zioła zarabialiby tyle co sprzedawcy kartofli. Ale u nas komuna mental chyba większy niż za PRL-u.
Wrestlerek_frajerek/10
Jak miałbym katar to bym Cie gilem z nosa zabił.
A ile kutafon escobar niewinnych ludzi zabił na swoich uprawach to się nóż otwiera w kieszeni. Chociaż słyszałem, ze tam terroryzują plantatorów zwykłych owoców jak avocado więc tutaj można gdybać czy legalizacja narko na świecie, by zniwelowała ten terror.Nie ma legalizacji bo rządzący śmierdzący zarabiają na tym.
Z tym avocado to na myśl mi od razu kartele meksykańskie przychodzą na myślA ile kutafon escobar niewinnych ludzi zabił na swoich uprawach to się nóż otwiera w kieszeni. Chociaż słyszałem, ze tam terroryzują plantatorów zwykłych owoców jak avocado więc tutaj można gdybać czy legalizacja narko na świecie, by zniwelowała ten terror.
Wypierdalaj i nie układaj nikomu życia wielki wygrywie, niech każdy żyje jak chce i uważa. Ból dupy masz, bo 25 lat w jednej fabryce siedzisz czy na magazynie i boisz się czegoś zmienić?Wspaniały wątek "gangsterów" z magazynów, wózków widłowych, fabryk smrodu i budów xD
Weźcie się za naukę niedojdy, bo całe życie spędzicie marząc o byciu gangsterem jebiąc fizycznie za x000 zł miesięcznie :D
Narkotyków legalnych im się zachciewa. Mało wam ogłupiaczy? Pogadajcie lepiej o tym ile książek przeczytaliście w tym roku, albo podręczników do nauki czegoś pożytecznego.
Zoo.

Wypierdalaj i nie układaj nikomu życia wielki wygrywie, niech każdy żyje jak chce i uważa. Ból dupy masz, bo 25 lat w jednej fabryce siedzisz czy na magazynie i boisz się czegoś zmienić?
Leć tam czytać książki, a nie na forum o mordobiciu siedzisz. Ty chyba mordo nic nie przeżyłeś, może kurwa chomik zdechł Ci?![]()
Cześć Pawełku. Randka z nowym chłopakiem się nie udała wczoraj i musisz odreagować w necie?xD degradacja mózgu taka, że ja nawet nie wiem co ty napisałeś i do kogo.
Odstaw to chłopie, bo Tworki już ci grzeją pokój.

Może Pawełek to nowy kumpel @Baasteek, ten z którym rozmowa się nie klei?Cześć Pawełku. Randka z nowym chłopakiem się nie udała wczoraj i musisz odreagować w necie?![]()
Wkurwiony pewnie, bo wolne się dziś nie wylosowało. #piekłopracownikaumysłowego 
Zaorałeś się sam biedaku umysłowy w tym momencie. Legalne prawnie narkotyki wykluczają możliwość stania się gangsterem. Chcącemu nie dzieje się krzywda - to podstawowa zasada wolności, której nie rozumiesz. Byleś i jesteś zerem, przykro mi.Wspaniały wątek "gangsterów" z magazynów, wózków widłowych, fabryk smrodu i budów xD
Weźcie się za naukę niedojdy, bo całe życie spędzicie marząc o byciu gangsterem jebiąc fizycznie za x000 zł miesięcznie :D
Narkotyków legalnych im się zachciewa. Mało wam ogłupiaczy? Pogadajcie lepiej o tym ile książek przeczytaliście w tym roku, albo podręczników do nauki czegoś pożytecznego.
Zoo.
Wspaniały wątek "gangsterów" z magazynów, wózków widłowych, fabryk smrodu i budów xD
Zoo.

Jak 20 lat? Za uprawę konopi indyjskich grozi do 8 lat.U nas w Zgierskim złapali chłopa 54 lata wczoraj, ponad 40 krzaków i 1.5kg zioła w domu i grozi mu do 20 lat, a za gwałty i morderstwa cwele po 8/10 dostają albo i mniej… jebać ten system.
Gdzie jest ten kawałek Ryt Kurwa?

Nie zaczynamy zdania od XD, tylko od Wielkiej Litery. Ktoś kto ma wyższe a pewnie i doktorat z informatyki powinien to chyba wiedzieć. Traumę należy jakoś przepracować, spotkać się z psychologiem (stać Cie napewno bo z pewnoscia dobrze zarabiasz), lub przyjacielem. Może też pomoc alkohol lub siłownia. Życzę Ci dużo szczęścia w pokonywanie swoich słabości, jutro wstaniesz, będzie piękny dzień, jak się obudzisz to idź siku, uśmiechnij się do lustra, będzie dobrze.xD degradacja mózgu taka, że ja nawet nie wiem co ty napisałeś i do kogo.
Odstaw to chłopie, bo Tworki już ci grzeją pokój.
jego morda ciapata..ta... chciał się wytłumaczyć a dostał dwa lata..taU nas w Zgierskim złapali chłopa 54 lata wczoraj, ponad 40 krzaków i 1.5kg zioła w domu i grozi mu do 20 lat, a za gwałty i morderstwa cwele po 8/10 dostają albo i mniej… jebać ten system.

To nie może być prawda. Andrzej to złoty człowiek, muchy by nie skrzywdził.
ciekawe co tam u Szechtera 
Cohones wydało wyrok już dawno więc wszystko pod taką narrację ma uznanieNie no, jeśli tak piszą w komentarzach na YouTube to tak musi byćciekawe co tam u Szechtera
![]()

Srogi, wymagający, ale o gołębim sercu.To nie może być prawda. Andrzej to złoty człowiek, muchy by nie skrzywdził.
Zawsze dzień dobry na klatce mówiłTo nie może być prawda. Andrzej to złoty człowiek, muchy by nie skrzywdził.
Prokuratura powinna się przyjrzeć tym gagatkom bo może się okazać, że to oni za tym wszystkim stoją!Nie no, jeśli tak piszą w komentarzach na YouTube to tak musi byćciekawe co tam u Szechtera
![]()
A do lasu wywoził tylko tych ,którzy sami do bagażnika wskoczyli.Zawsze dzień dobry na klatce mówił