Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.

A ile kutafon escobar niewinnych ludzi zabił na swoich uprawach to się nóż otwiera w kieszeni. Chociaż słyszałem, ze tam terroryzują plantatorów zwykłych owoców jak avocado więc tutaj można gdybać czy legalizacja narko na świecie, by zniwelowała ten terror.
Z tym avocado to na myśl mi od razu kartele meksykańskie przychodzą na myśl

Wspaniały wątek "gangsterów" z magazynów, wózków widłowych, fabryk smrodu i budów xD

Weźcie się za naukę niedojdy, bo całe życie spędzicie marząc o byciu gangsterem jebiąc fizycznie za x000 zł miesięcznie :D

Narkotyków legalnych im się zachciewa. Mało wam ogłupiaczy? Pogadajcie lepiej o tym ile książek przeczytaliście w tym roku, albo podręczników do nauki czegoś pożytecznego.

Zoo.

Wspaniały wątek "gangsterów" z magazynów, wózków widłowych, fabryk smrodu i budów xD

Weźcie się za naukę niedojdy, bo całe życie spędzicie marząc o byciu gangsterem jebiąc fizycznie za x000 zł miesięcznie :D

Narkotyków legalnych im się zachciewa. Mało wam ogłupiaczy? Pogadajcie lepiej o tym ile książek przeczytaliście w tym roku, albo podręczników do nauki czegoś pożytecznego.

Zoo.
Wypierdalaj i nie układaj nikomu życia wielki wygrywie, niech każdy żyje jak chce i uważa. Ból dupy masz, bo 25 lat w jednej fabryce siedzisz czy na magazynie i boisz się czegoś zmienić?
Leć tam czytać książki, a nie na forum o mordobiciu siedzisz. Ty chyba mordo nic nie przeżyłeś, może kurwa chomik zdechł Ci? ::duszenie::

Wypierdalaj i nie układaj nikomu życia wielki wygrywie, niech każdy żyje jak chce i uważa. Ból dupy masz, bo 25 lat w jednej fabryce siedzisz czy na magazynie i boisz się czegoś zmienić?
Leć tam czytać książki, a nie na forum o mordobiciu siedzisz. Ty chyba mordo nic nie przeżyłeś, może kurwa chomik zdechł Ci? ::duszenie::

xD degradacja mózgu taka, że ja nawet nie wiem co ty napisałeś i do kogo.

Odstaw to chłopie, bo Tworki już ci grzeją pokój.

Zoo.
Zaorałeś się sam biedaku umysłowy w tym momencie. Legalne prawnie narkotyki wykluczają możliwość stania się gangsterem. Chcącemu nie dzieje się krzywda - to podstawowa zasada wolności, której nie rozumiesz. Byleś i jesteś zerem, przykro mi.

Zoo.
:kis:

xD degradacja mózgu taka, że ja nawet nie wiem co ty napisałeś i do kogo.

Odstaw to chłopie, bo Tworki już ci grzeją pokój.
Nie zaczynamy zdania od XD, tylko od Wielkiej Litery. Ktoś kto ma wyższe a pewnie i doktorat z informatyki powinien to chyba wiedzieć. Traumę należy jakoś przepracować, spotkać się z psychologiem (stać Cie napewno bo z pewnoscia dobrze zarabiasz), lub przyjacielem. Może też pomoc alkohol lub siłownia. Życzę Ci dużo szczęścia w pokonywanie swoich słabości, jutro wstaniesz, będzie piękny dzień, jak się obudzisz to idź siku, uśmiechnij się do lustra, będzie dobrze.

U nas w Zgierskim złapali chłopa 54 lata wczoraj, ponad 40 krzaków i 1.5kg zioła w domu i grozi mu do 20 lat, a za gwałty i morderstwa cwele po 8/10 dostają albo i mniej… jebać ten system.
jego morda ciapata..ta... chciał się wytłumaczyć a dostał dwa lata..ta
:blablabla:

Screenshot 2025-03-22 at 11-29-29 Tajemnicza śmierć w klubie Blue Note – Andrzej K. i jego pow...png

Narkotykami rządzi "Drewniak"​

Narkotykowy rynek w Wielkopolsce podporządkował sobie gang niejakiego "Drewniaka". Jego grupie prokuratorzy postawili 176 zarzutów, głównie przemytu i sprzedaży narkotyków.

Młody Nikodem S., zwany "Drewniakiem", najpierw kręcił się z prochami po dyskotekach jako człowiek "Surówy". Po jego śmierci zaczął handlować na własny rachunek. Pod opieką "Kościela", jednego ze starych bossów poznańskiego półświatka, cierpliwie i bez rozgłosu budował sieć dilerów. Tak skutecznie, że w kilka lat zmonopolizował w Poznaniu handel "cukierkami".

"Cukierki" to narkotyki, podobnie jak "kozaki", "de volaille", "łapa" czy "obiad". Dzięki nim "Drewniak" miał "sos", czyli pieniądze. Takim slangiem posługiwał się on i jego kompani. Na wypadek, gdyby podsłuchiwała ich policja. A podsłuchiwała, opracowując przy tym szczegółowy słowniczek.

Back