Autovidol
WSOF Heavyweight
Grypsy w ciasteczkach z wróżbąBędziemy mu wysyłać paczki ze screenami z Cohones?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Grypsy w ciasteczkach z wróżbąBędziemy mu wysyłać paczki ze screenami z Cohones?
Reportaż o trenerze
MAFIA PARAGRAF ZBRODNI CZ1.
Nowy cykl w ramach podcastu PARAGRAF ZBRODNI na temat zorganizowanej przestępczości. W pierwszym odcinku pojawi się wywiad z małym świadkiem koronnym z Poznania , który przez kilka lat był szefem oraz handlarzem narkotyków. Prokuratura udowodniła mu sprzedaż m.in 613 kg amfetaminy. W jego opowieści pojawiają się znane w Wielkopolsce postacie-Andrzej Kościelski( trener zapasów) Mariusz Świtalski ( biznesmen, założyciel Biedronki czy Żabki) Aleksander Gawronik ( swego czasu jeden z najbogatszych Polaków, oskarżony i uniewinniony w sprawie porwania Jarosława Ziętary) Artur Gwóźdź( zawodnik i trener MMA z Wrocławia) i wielu innych.
A ten kira co ochrania te wszystkie patogale to ktoś znaczący w Pzn?Sama "śmietanka" poznańska lat 90 i '00
Znamiennie że ci którzy nadal działają nie są wymienieni.
Reportaż o trenerze
Nowy cykl w ramach podcastu PARAGRAF ZBRODNI na temat zorganizowanej przestępczości. W pierwszym odcinku pojawi się wywiad z małym świadkiem koronnym z Poznania , który przez kilka lat był szefem oraz handlarzem narkotyków. Prokuratura udowodniła mu sprzedaż m.in 613 kg amfetaminy. W jego opowieści pojawiają się znane w Wielkopolsce postacie-Andrzej Kościelski( trener zapasów) Mariusz Świtalski ( biznesmen, założyciel Biedronki czy Żabki) Aleksander Gawronik ( swego czasu jeden z najbogatszych Polaków, oskarżony i uniewinniony w sprawie porwania Jarosława Ziętary) Artur Gwóźdź( zawodnik i trener MMA z Wrocławia) i wielu innych.

No z tym szmalcem to bym nie przesadzał widziałem takich co robili kasę i po odsiadce byli puści ale znam też kilku co zeznali i tej kasy dużo nie zostało.Chłop opierdolił ponad pół tony fety, dostanie nowa tożsamość i dnia w puszcze nie przesiedzi.
A szmalec w słoikach po ogórkach konserwowych zakopany.
A ten kira co ochrania te wszystkie patogale to ktoś znaczący w Pzn?
Cała chuliganka Lecha u niego robi.
A ze starych to Makowce jeszcze rządzą na mieście?Za młode towarzystwo na mnie. Nie znam tych ludzi.
Reportaż o trenerze
A ten kira co ochrania te wszystkie patogale to ktoś znaczący w Pzn?
Cała chuliganka Lecha u niego robi.
Widzę ,że trafiłem na znawcę to może coś powiesz jeśli wiesz o tym panu.Kolejny znawca internetowy.. „cala chuliganka”.. ja pierdolę…
Stary makowiec chyba siedzi a o synach to już dawno nic nie słychać.A ze starych to Makowce jeszcze rządzą na mieście?
U mnie na rejonie chłop mial w piwnicy 200 listków lsd, a geniusze na komendzie wrzucili to na wage i policzyli za 12g towaruU mnie w mieście w tygodniu wpadli z 1,6kg kryształu, zioła i jakieś grzyby i już na wolce, ale dobry papuga jest, który od lat wyciąga u nas ludzi z takich tematów.

Czekaj, już się rozpisuje.Widzę ,że trafiłem na znawcę to może coś powiesz jeśli wiesz o tym panu.
Obstawiają wszystkie gale to chyba się liczą?
Wypadły mu spod powieki?U mnie na rejonie chłop mial w piwnicy 200 listków lsd, a geniusze na komendzie wrzucili to na wage i policzyli za 12g towaru![]()

Mistrzowie, za to jak znajdą 200 g trawy w siatce ważącej 150 g to im wychodzi 350 brutto, liczą po 60 za gram i sukces rokuU mnie na rejonie chłop mial w piwnicy 200 listków lsd, a geniusze na komendzie wrzucili to na wage i policzyli za 12g towaru![]()
Gitones ale lekko.GITONES![]()
Bez ciebie nie zaczynaliśmy takich tematówGITONES![]()

Na 60%Gitones ale lekko.
No z tym szmalcem to bym nie przesadzał widziałem takich co robili kasę i po odsiadce byli puści ale znam też kilku co zeznali i tej kasy dużo nie zostało.
Odsiadka kosztuje + papuga i potem taki klient jest spalony na mieście a do pracy legalnej już nie pójdzie i jest lipa tylko emigracja zostaje.
Dodajmy do tego ,że nie sprzedał tego sam tylko grupa więc kasa na kilka osób a kilos hurtem to 3/4 k kosztuje to też milionów z tego nie ma na luksusy może 2 mln zarobił i podziel to na 5 osób to po 400k to na dalsze życie długo nie starczy.
Masz jakiś temat? Konkretnie zielonyOgólnie był gruby tydzień w mieścinie, najpierw wpadło dwóch z tym 1,6kg, na drugi dzień gościu z gazówki napierdalał z auta do ludzi na galerii. Kolejnego dnia zaginął gościu mój rocznik i znajomy z dawnych baletów, straszny ćpun, 2 dni były wszędzie ogłoszenia na FB, że zaginął. Znalazł się niby po dwóch dniach, a w ten weekend się powiesił w lesie, 28 lat, dwójka dzieci, narzeczona, spore gospodarstwo rolne, kombajny, traktory, itd… podobno dostał w pizde na mieście kilka dni wcześniej, a w listopadzie zadzwonił do mnie na Messenger czy mam jakiś temat po 5 latach bez kontaktu…
A dzisiaj była u mnie na ulicy straż graniczna jakimś busem na zwykłych blachach i szukali cudzoziemców, a dokładnie Gruzinów, bo w mojej okolicy jest ich bardzo dużo i pytali też o właścicieli domów, w których mieszkają Ci cudzoziemcy.

Wygląda jak co drugi tydzień w mieście 60tys+ mieszkańcówOgólnie był gruby tydzień w mieścinie, najpierw wpadło dwóch z tym 1,6kg, na drugi dzień gościu z gazówki napierdalał z auta do ludzi na galerii. Kolejnego dnia zaginął gościu mój rocznik i znajomy z dawnych baletów, straszny ćpun, 2 dni były wszędzie ogłoszenia na FB, że zaginął. Znalazł się niby po dwóch dniach, a w ten weekend się powiesił w lesie, 28 lat, dwójka dzieci, narzeczona, spore gospodarstwo rolne, kombajny, traktory, itd… podobno dostał w pizde na mieście kilka dni wcześniej, a w listopadzie zadzwonił do mnie na Messenger czy mam jakiś temat po 5 latach bez kontaktu…
A dzisiaj była u mnie na ulicy straż graniczna jakimś busem na zwykłych blachach i szukali cudzoziemców, a dokładnie Gruzinów, bo w mojej okolicy jest ich bardzo dużo i pytali też o właścicieli domów, w których mieszkają Ci cudzoziemcy.
Mam fresha drugi tydzień i ciągnę go jeszcze z 5 tyg minimum. Ale jest fajny z własnej hodowli z nad morza, ziomek sam zbierał, jak tarł rękami to piękny hasz zostawał w dłoniach. Mamy gościa co za 7k się podłącza pod słup z prądem i jest to niby nie do wykrycia i chłopaki lecą z plantacją na ostro.Masz jakiś temat? Konkretnie zielony![]()
U mnie 14k mieszkańców i 20km2 powierzchni.Wygląda jak co drugi tydzień w mieście 60tys+ mieszkańców
Też próbowałem chociaz tylko outdoor. I kurwa nie polecam, z 40 krzaczkow zebrałem moze 15Mam fresha drugi tydzień i ciągnę go jeszcze z 5 tyg minimum. Ale jest fajny z własnej hodowli z nad morza, ziomek sam zbierał, jak tarł rękami to piękny hasz zostawał w dłoniach. Mamy gościa co za 7k się podłącza pod słup z prądem i jest to niby nie do wykrycia i chłopaki lecą z plantacją na ostro.

Skumulowało Ci się akurat, dużo takich akcji jak twojego znajomego ( swoją drogą współczuję, ciężko jest się odnaleźć bez wsparcia w tych czasach i śmierć młodego chłopa to zawsze tragedia) nie jest szerzej podawana w mediach, takie dramaty dzieją się czasem obok nas i nawet o tym nie wiemy.U mnie 14k mieszkańców i 20km2 powierzchni.
U nas jak jest cynk, że ktoś hoduje krzaki i jest nielubiany to się jedzie i wiezie do siebie jak choinkę na dachuTeż próbowałem chociaz tylko outdoor. I kurwa nie polecam, z 40 krzaczkow zebrałem moze 15
Reszte sarny ojebały, kurwie syny.![]()