ketraab
KSW Welterweight
Mordo, było co za ‚niewinność’?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mordo, było co za ‚niewinność’?![]()
Nie słuchaj glupotMordo, było co za ‚niewinność’?![]()
Szczególnie, że trener jest w AŚ..Nie słuchaj glupot
Nikt Ci teścia w ZK od tak na depresję nie przepisze
Nie ma chuja co za głupoty
O czym mowaSzczególnie, że trener jest w AŚ..

No to może wytlumaczysz dlaczego nie może szczególnie w areszcie śledczym?Szczególnie, że trener jest w AŚ..
Skoncz juz te farmazonyNo to może wytlumaczysz dlaczego nie może szczególnie w areszcie śledczym?
Testosteron jest normalnie przepisywany przez lekarza na receptę. To nie jest absolutnie żaden problem załatwić sobie Testosteronu w areszcie śledczym. I to legalnie drogą przez lekarza i psychologów nie wspominając o tym, że w zakładach penitencjarnych zazwyczaj zakład karny i areszt śledczym to to samo miejsce tylko na innych oddziałach. Już nie wspominając, że w więzieniach też panuje coś takiego jak ciemna strefa, w której można załatwić nawet narkotyki.
Symetrii się naogladaliscie i myślicie, że to w Polsce dalej tak wygląda.
To Ty nie masz pojęcia o czym piszesz. Na tym można skończyć i niech sobie każdy sam oceniSkoncz juz te farmazony
Nie masz pojęcia o czym piszesz

Tak Andrzej zalatwia sobie teścia od strażników AŚ przychodzi piguła i dwa razy w tyg robi mu zastrzyk plus Andrzej śmiga na siłownię cztery raz w tygodniu i ma grupę którą trenuje na salce wynajętej za 500 złTo Ty nie masz pojęcia o czym piszesz. Na tym można skończyć i niech sobie każdy sam oceni
![]()
Z ciemna strefa się zgodzę, wcale nie trudno w niektórych zakładach o różne specyfiki. Za to areszt ma to do siebie, że często po prostu odmawiają ci nawet wizyty u lekarza a co dopiero recepty i to na teścia.. w areszcie to się musisz prosić o widzenie z rodziną a gdzie takie rzeczy..No to może wytlumaczysz dlaczego nie może szczególnie w areszcie śledczym?
Testosteron jest normalnie przepisywany przez lekarza na receptę. To nie jest absolutnie żaden problem załatwić sobie Testosteronu w areszcie śledczym. I to legalnie drogą przez lekarza i psychologów nie wspominając o tym, że w zakładach penitencjarnych zazwyczaj zakład karny i areszt śledczym to to samo miejsce tylko na innych oddziałach. Już nie wspominając, że w więzieniach też panuje coś takiego jak ciemna strefa, w której można załatwić nawet narkotyki.
Symetrii się naogladaliscie i myślicie, że to w Polsce dalej tak wygląda.
To nawijka hardkorowa,O czym mowa![]()
Nie trudno jak jestes na p2 a nie na zamkniętymZ ciemna strefa się zgodzę, wcale nie trudno w niektórych zakładach o różne specyfiki. Za to areszt ma to do siebie, że często po prostu odmawiają ci nawet wizyty u lekarza a co dopiero recepty i to na teścia.. w areszcie to się musisz prosić o widzenie z rodziną a gdzie takie rzeczy..
z tą symetrią to dej se spokój
W zakładzie karnym nie musisz? Identyczny proces z widzeniami jest. Dostajesz prawomocny wyrok, że śledczego idziesz na zakładzie karnym (często nie wychodząc nawet z budynku) i nagle myślisz, że nie musisz najpierw dostać zgody na widzeniami tak jak w areszcie śledczym?w areszcie to się musisz prosić o widzenie z rodziną a gdzie takie rzeczy..
Nie jestW zakładzie karnym nie musisz? Identyczny proces z widzeniami jest. Dostajesz prawomocny wyrok, że śledczego idziesz na zakładzie karnym (często nie wychodząc nawet z budynku) i nagle myślisz, że nie musisz najpierw dostać zgody na widzeniami tak jak w areszcie śledczym?
Chcesz mi powiedzieć, że w areszcie śledczym nie ma wychowawcy i nie piszesz do niego kartek? Czy chcesz mi powiedziec, ze w zakładzie karnym to wychowawcą decyduje czy będziesz się widział z rodziną, a nie sąd?Nie jest
W zk wychowawca decyduje o wodzeniu i piszesz prośbę na kartce
Podczas apelu kartki są zabierane i rozpatruje sie je w ten sam dzień
I masz szybką odpowiedź
W AŚ tak nie jest
Oczywiście ze wychowawca jak jestes juz zkazanyChcesz mi powiedzieć, że w areszcie śledczym nie ma wychowawcy i nie piszesz do niego kartek? Czy chcesz mi powiedziec, ze w zakładzie karnym to wychowawcą decyduje czy będziesz się widział z rodziną, a nie sąd?
Idz do lekarza mordo.Sztywno się zrobiło z rana. Czasami tak mam, jak wstaję. Licho się sika.
Nie zrozumiałeś mnie, w zakładzie karnym piszesz prośbę o widzenie i je dostajesz ( oczywiście jeśli nie odpierdalasz za dużo) a w areszcie to czy będziesz miał widzenie ( i to raczej tylko z najbliższą rodziną) zależy od humoru prokuratora. Coś ci dzwoni ale nie wiesz do końca w którym kościele chybaW zakładzie karnym nie musisz? Identyczny proces z widzeniami jest. Dostajesz prawomocny wyrok, że śledczego idziesz na zakładzie karnym (często nie wychodząc nawet z budynku) i nagle myślisz, że nie musisz najpierw dostać zgody na widzeniami tak jak w areszcie śledczym?
Z aresztu, właśnie piguła wali mi teścia a wychowawca dał na chwilę telefon żebym mógł se popisaćWy tu po wyrokach, czy akurat z pierdla piszeta?![]()
zkazany

po wyrokach… boskichWy tu po wyrokach, czy akurat z pierdla piszeta?![]()

Pierdolones jak do tej pory.Gitones kontratakuje, moja ulubiona część zaraz po Gitones: Mroczne widmo.
To pewnie na Służewcu jesteś bo tam to na porządku dziennym. Nie to co w Poznaniu.Z aresztu, właśnie piguła wali mi teścia a wychowawca dał na chwilę telefon żebym mógł se popisać
To pewnie na Służewcu jesteś bo tam to na porządku dziennym. Nie to co w Poznaniu.

Wszędzie tak jest w Aś przecież, gad mi jajowe smaży, zaraz idę pykać w ps5 a później patrzonko intymne z baba i pasujeTo pewnie na Służewcu jesteś bo tam to na porządku dziennym. Nie to co w Poznaniu.
Nie można mieć konsoli bo przerabiali pady na maszynki do tatuaży. Takie rzeczy to może w zk ale trzeba by zapytać ekspertów.Wszędzie tak jest w Aś przecież, gad mi jajowe smaży, zaraz idę pykać w ps5 a później patrzonko intymne z baba i pasuje