Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.

U nas normalnie piguła robi dziary więc nikt nie przerabia i na luzie se gramy
U nas z wolności przychodzi raz w tygodniu fryzjer i profesjonalny tatuator
A zamiast Spacerniaka mamy trenerów personalnych i katering
Jest też dieta z poszanowaniem twojej religii
Klimatyzowane cele aneks kuchenny prysznic

Ciekawe czy wypowiadający się eksperci są giciorami czy jednak gadami?

:roberteyeblinking:

Miałem znajomego który nie mając nic ciekawszego do roboty poszedł do SW, jako "młodego" wjebali go na miesiąc na wieżę. Mówił, że wspaniała to była prqca, po trzech tygodniach stania w miejscu i patrzenia się na zakład miał ochotę przedmuchać sobie mózg z tego AKMsu który mu dali.

Nie zrobił wielkiej kariery.
:beczka:

Miałem znajomego który nie mając nic ciekawszego do roboty poszedł do SW, jako "młodego" wjebali go na miesiąc na wieżę. Mówił, że wspaniała to była prqca, po trzech tygodniach stania w miejscu i patrzenia się na zakład miał ochotę przedmuchać sobie mózg z tego AKMsu który mu dali.

Wziąłbym książkę i czytał sobie między obchodami i wypatrywaniem i pierdolił to wszystko z uśmiechem na ustach :))

Kogutkowy chuj Ci w dupe do połowy
Z dedykacją na wierzę strażniczą
:roberteyeblinking: :beczka:

Koleżanka się chwaliła, że kiedyś chciała do SW to niby wszystkie testy najlepiej, ale: "nie wzięli bo baba i układy".

U was tez basen co niedziela? Normalnie zajęcia z ratownikiem, tylko gad pilnuje później pod prysznicem?

U was tez basen co niedziela? Normalnie zajęcia z ratownikiem, tylko gad pilnuje później pod prysznicem?
Mariusz nie wybudował basenu, mówi ze szkoda kasy. Na miejski nas zabiera bo go wpuszczają za darmo w ramach bycia celebrytą.

Troche wstyd jest potem pod prysznicem ale tylko chwilę bo później jak Mariusz się rozkręca to postronni uciekają w popłochu.

Tak Andrzej zalatwia sobie teścia od strażników AŚ przychodzi piguła i dwa razy w tyg robi mu zastrzyk plus Andrzej śmiga na siłownię cztery raz w tygodniu i ma grupę którą trenuje na salce wynajętej za 500 zł
Tak mniej więcej brzmi to co piszesz
Człowieku nie będę juz wchodził w szczegóły ale bardzo sie mylisz
Ja bym dodał jeszcze rower z dynamem, chcesz posłuchać muzyczki, to na rower i ładujesz sprzęt, światło potrzebne, na rower. Niech kurwa prądu będzie tyle ile sobie napedalujesz

Back