Trenejrolp
Brutaal Heavyweight
U nas normalnie piguła robi dziary więc nikt nie przerabia i na luzie se gramyNie można mieć konsoli bo przerabiali pady na maszynki do tatuaży. Takie rzeczy to może w zk ale trzeba by zapytać specjalistów.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
U nas normalnie piguła robi dziary więc nikt nie przerabia i na luzie se gramyNie można mieć konsoli bo przerabiali pady na maszynki do tatuaży. Takie rzeczy to może w zk ale trzeba by zapytać specjalistów.
U nas z wolności przychodzi raz w tygodniu fryzjer i profesjonalny tatuatorU nas normalnie piguła robi dziary więc nikt nie przerabia i na luzie se gramy
Czyli normalne wiezienie na zachodnią modłe.U nas z wolności przychodzi raz w tygodniu fryzjer i profesjonalny tatuator
A zamiast Spacerniaka mamy trenerów personalnych i katering
Jest też dieta z poszanowaniem twojej religii
Klimatyzowane cele aneks kuchenny prysznic
Czyli normalne wiezienie na zachodnią modłe.

Wziąłbym książkę i czytał sobie między obchodami i wypatrywaniem i pierdolił to wszystko z uśmiechem na ustach :))Ciekawe czy wypowiadający się eksperci są giciorami czy jednak gadami?
Miałem znajomego który nie mając nic ciekawszego do roboty poszedł do SW, jako "młodego" wjebali go na miesiąc na wieżę. Mówił, że wspaniała to była prqca, po trzech tygodniach stania w miejscu i patrzenia się na zakład miał ochotę przedmuchać sobie mózg z tego AKMsu który mu dali.
Nie zrobił wielkiej kariery.
![]()
Kolego ale żeby tak obrażać od razu?czy jednak gadami?
Kogutkowy chuj Ci w dupe do połowyCiekawe czy wypowiadający się eksperci są giciorami czy jednak gadami?
Miałem znajomego który nie mając nic ciekawszego do roboty poszedł do SW, jako "młodego" wjebali go na miesiąc na wieżę. Mówił, że wspaniała to była prqca, po trzech tygodniach stania w miejscu i patrzenia się na zakład miał ochotę przedmuchać sobie mózg z tego AKMsu który mu dali.
![]()

wierzę

Koleżanka się chwaliła, że kiedyś chciała do SW to niby wszystkie testy najlepiej, ale: "nie wzięli bo baba i układy".Ciekawe czy wypowiadający się eksperci są giciorami czy jednak gadami?
![]()
niby wszystkie testy najlepiej

A dziękuję, za życzenia. Widzę, że kolega doświadczony.Kogutkowy chuj Ci w dupe do połowy
Z dedykacją na wierzę strażniczą
![]()
![]()

Na zachodzie by się dostała i jeszcze romanse by mogła odwalać
Haha potem twierdziła, że nie żałujęNie.A dziękuję, za życzenia. Widzę, że kolega doświadczony.
![]()
Nie wiem kiedy to było, ale teraz to do służb jak masz dwie ręce i dwie nogi to z pocałowaniem pierścienia wezmą.Koleżanka się chwaliła, że kiedyś chciała do SW to niby wszystkie testy najlepiej, ale: "nie wzięli bo baba i układy".
Trochę lat temu już do tyłu. Teraz to faktycznie jest taki niedobór, że wezmą każdego.Nie wiem kiedy to było, ale teraz to do służb jak masz dwie ręce i dwie nogi to z pocałowaniem pierścienia wezmą.
Mariusz nie wybudował basenu, mówi ze szkoda kasy. Na miejski nas zabiera bo go wpuszczają za darmo w ramach bycia celebrytą.U was tez basen co niedziela? Normalnie zajęcia z ratownikiem, tylko gad pilnuje później pod prysznicem?
Z aresztu, właśnie piguła wali mi teścia a wychowawca dał na chwilę telefon żebym mógł se popisać
Andrzeju to Ty??
Mrugnij dwa razy aby potwierdzić..

Ja bym dodał jeszcze rower z dynamem, chcesz posłuchać muzyczki, to na rower i ładujesz sprzęt, światło potrzebne, na rower. Niech kurwa prądu będzie tyle ile sobie napedalujeszTak Andrzej zalatwia sobie teścia od strażników AŚ przychodzi piguła i dwa razy w tyg robi mu zastrzyk plus Andrzej śmiga na siłownię cztery raz w tygodniu i ma grupę którą trenuje na salce wynajętej za 500 zł
Tak mniej więcej brzmi to co piszesz
Człowieku nie będę juz wchodził w szczegóły ale bardzo sie mylisz
Szybki czarnuch..![]()

PoprawiłemJa bym dodał jeszcze rower z Dymaniem

Andrzeju to Ty??
Mrugnij dwa razy aby potwierdzić..

@Miskatonic masz szacunek na dzielni ;)
Żartuje, daleko mi do Pana Andrzeja
PDW!Kogutkowy chuj Ci w dupe do połowy
Z dedykacją na wierzę strażniczą
![]()
![]()
Będziemy mu wysyłać paczki ze screenami z Cohones?PDW!
Trzymaj się tam!