jd0490
UFC Heavyweight
Makaka uważaj sobiesam się kurwa zdziwiłem
Ryt mi kompa przejął![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Makaka uważaj sobiesam się kurwa zdziwiłem
Ryt mi kompa przejął![]()

A daj spokój, pół godziny czekałem na tego wafla.A w ogóle wymieniliście się adresami czy może wybraliście jakiś neutralny grunt na mortal kombat? Park? Las? (wzorem kiboli) czy plac zabaw po zmierzchu?
Pamiętam, że kiedyś dwóch panów tutaj chciało się na siłowni w stolicy spotkać. Znaczy jeden zdaje się zapraszał. Wspominał, że wygląda jak adonis i ma fryzurę w typie quiff.

Oo, który to ananasek taki był zwariowany?A daj spokój, pół godziny czekałem na tego wafla.
Dwa mc zestawy musiałem przez to oczekiwanie ojebać![]()
Posiadacz gardy w kształcie X.Oo, który to ananasek taki był zwariowany?

Postrach magazynierówOo, który to ananasek taki był zwariowany?

WsiowyŚmieszek, karian, kamil.kolkowski.Oo, który to ananasek taki był zwariowany?
Ktoś komuś obraził wiewiórkę i dalej już poszło...Się zastanawiałem, co za wieści od trenera Andrzeja się piszą na forum bo duży ruch w temacie.
Wchodzę a tu trzeba przekopać się przez kilka stron do tyłu żeby poznać genezę dymów a itak huja z tego wiem. Ale wesoło mi się czyta więc poczytam ten rozjebany temat.
Andrzej PDW
Pobożne życzenia. Po latach naprawdę konkretnego nadużywania dragów czy alkoholu powstają nieodwracalne zmiany w mózgu. Zmienia się osobowość. Sympatyczny rzezimieszek zmienia się w totalne ludzkie ścierwo. Nie każdy, nie zawsze, ale ryzyko jest spore.Wydaje mi się, że nawet wciągacz mefedronu, który nie jest ścierwem nie posunie się do okradania starców. Będzie się bujał po robotach, w międzyczasie ćpiąc. Analogicznie z naprutym osobnikiem. Jeden będzie wszczynał awantury a normalniejszy z nadmiarem promili dotoczy się do domu. To siedzi w głowie.
Radosław Wolf ma ich pogodzić groźbą odstrzelenia?Pogodzić mi się tutaj natychmiast gałgany jedne
View attachment 117532

Jeśli ma podziałać, to takRadosław Wolf ma ich pogodzić groźbą odstrzelenia?![]()

Czy ktokolwiek jest w stanie ogarnąć jakie wątki zostały poruszone w tym temacie? To, że temat skręci z Andrzeja na tematy używek przekroczyło moje wszelkie oczekiwania :D
Życie. Samo życie mordo.
Wypisz, wymaluj @tincMój dawny znajomy, wziął jakieś gówno w pigułce, zawiesił się połowicznie, i do kogo ma pretensje? Do wszystkich tych z którymi w tamtym czasie się zadawał, tylko nie do siebie, a chłopak z dobrego domu, żarcia raczej nigdy im nie brakowało, pokaźna chata, zajebiste komputery i rowery, więc patologią tam nie wiało, a chłopak zaczął od palenia zioła z "ziomalami" choć długo miał opory by wogole zapalić, nikt się nie spodziewał że sięgnie po coś takiego co zniszczy mu łeb, poprostu mu się spodobało i eksperymentował, sięgając po co raz mocniejsze specyfiki.
Teraz z tego co wiem od znajomego, to ten o którym pisze siedzi na chacie, gra na kompie i odgraża się wszystkim znajomym że jak mu zejdzie to..... Tylko zapomniał że to gówno dostał od jakiegoś nowo poznanego kolegi z innej miejscowości którego nikt z poprzedniej grupy znajomych nie znał, miał fajna dziewczynę, perspektywy na fajne życie po rodzicach, zostało warzywko przy komputerze.
Ten sam, wielki programista miliarder, wróg magazynierów, przy okazji świetny raper
Najsztywniejszy temat w dziejach CohonesCzy już oficjalnie możemy uznać temat z Trenerem Andrzejem .K
Za TEMAT ROKU 2024r

Szkoda tylko że kosztem trenera…Najsztywniejszy temat w dziejach Cohones![]()

Poświęcenie na które nie zasługiwaliśmy, ale potrzebowaliśmySzkoda tylko że kosztem trenera…
![]()

EASYCzy już oficjalnie możemy uznać temat z Trenerem Andrzejem .K
Za TEMAT ROKU 2024r
Mój dawny znajomy, wziął jakieś gówno w pigułce, zawiesił się połowicznie, i do kogo ma pretensje? Do wszystkich tych z którymi w tamtym czasie się zadawał, tylko nie do siebie, a chłopak z dobrego domu, żarcia raczej nigdy im nie brakowało, pokaźna chata, zajebiste komputery i rowery, więc patologią tam nie wiało, a chłopak zaczął od palenia zioła z "ziomalami" choć długo miał opory by wogole zapalić, nikt się nie spodziewał że sięgnie po coś takiego co zniszczy mu łeb, poprostu mu się spodobało i eksperymentował, sięgając po co raz mocniejsze specyfiki.
Teraz z tego co wiem od znajomego, to ten o którym pisze siedzi na chacie, gra na kompie i odgraża się wszystkim znajomym że jak mu zejdzie to..... Tylko zapomniał że to gówno dostał od jakiegoś nowo poznanego kolegi z innej miejscowości którego nikt z poprzedniej grupy znajomych nie znał, miał fajna dziewczynę, perspektywy na fajne życie po rodzicach, zostało warzywko przy komputerze.
Oj tak, nikt się kurwa nie przyznawał że ogląda taki szmelc ale po lekcjach się nieraz oglądało to do łobiadku na chacie i wiedziało że Marta z Markiem kręci na boku a Andrzej jest córką swego synaPrzeniosłeś mnie do podstawówki![]()

Temat zrodzony przez sztywnych dla sztywnych, az prosi sie o jakiś polgangrapNajsztywniejszy temat w dziejach Cohones![]()
Czekałem od 5 rano w kolejce jak tylko otworzą komisariat
Temat zrodzony przez sztywnych dla sztywnych, az prosi sie o jakiś polgangrap
Pewnie ktoś leżał, ale czy był gitem z krwi i kościTPS chociaż jest og, a nie pozer.
A swoją drogą, z gatką o gitach, skąd wiesz że nikt tu nie leżał ?
Jak to sprawdzić?Pewnie ktoś leżał, ale czy był gitem z krwi i kości