Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.

Który to już post w którym mnie wspominasz od wczorajszego wieczoru, piąty? Dziś czwarty? Chyba uraziłem twoją dumę a uwierz że nie chciałem tego zrobić.

Przestanmy robić tutaj dalej syf, temat dotyczy czego innego, możecie sobie w HP pogadać, tam też ludzie z chęcią będą czytać.
Nie uraziłeś mojej dumy. Syf to robiłeś właśnie ty. Głównie atakowałeś w skrajnie prymitywny sposób tego Marcina. Po raz kolejny skompromitowałeś się tu jakąś nocną jazdą (napadem?) i tyle. Aż dziwne, że nie wyzwałeś kogoś znowu do "ustawki". Może więc delikatny postęp jest? Dorosły człowiek jednak wykazałby minimum autorefleksji, ale widać, że liczyć na to z Twojej strony nie można. Co najwyżej na zgrywanie niewiniątka. Ale nie martw się -- nie zamierzam Cię ani więcej wspominać, ani z Tobą gadać, bo to jak klaskanie jedną ręką.

Nie uraziłeś mojej dumy. Syf to robiłeś właśnie ty. Głównie atakowałeś w skrajnie prymitywny sposób tego Marcina. Po raz kolejny skompromitowałeś się tu jakąś nocną jazdą (napadem?) i tyle. Aż dziwne, że nie wyzwałeś kogoś znowu do "ustawki". Może więc delikatny postęp jest? Dorosły człowiek jednak wykazałby minimum autorefleksji, ale widać, że liczyć na to z Twojej strony nie można. Co najwyżej na zgrywanie niewiniątka. Ale nie martw się -- nie zamierzam Cię ani więcej wspominać, ani z Tobą gadać, bo to jak klaskanie jedną ręką.
:mamedwhat:
Ze względu na innych userow odpowiem ostatni raz, bardzo krótko żeby nie trzeba było czytać, widać że piecze, nie wiem tylko dlaczego ale to już nie ważne.

:stevecarell:
:iamdone:

tak, specjalnie dodałem aż 3 emotikonki żeby ktoś mógł się przyjebać że zamiast dyskutować na argumenty których nie mam to wstawiam obrazki!

Na śledczaku masz coś w rodzaju izolacji, utrudniony kontakt ze skazanymi + ograniczone lub kontrolowane telefony po to żebyś nie ustalił przypadkiem jakiejś dobrej linii obrony z kimś z wolności + kilka innych kwestii bezpieczeństwa więc paczka odpada. Nie wiem czy coś się zmieniło ale w niektórych jednostkach nawet będąc skazanym nie było nawet opcji na paczkę z wolności a jedyną opcją była tzw "wypiska" czyli połowa hajsu który przelewają ci ludzie z wolności, i tak 2-3 razy w miesiącu idziecie sobie z grupą na zakupy do kantyny kupując to co trzeba. Ale nie martw się trener tylu bandziorów wychował że nie zdąży nawet wyjebać całego hajsu który mu tam żołnierze poślą
:roberteyeblinking:
Znam ten tamt trochę lepiej niż ty ale dzięki za wyjaśnienie
:siuu:

Na podstawie zeznać świadka koronnego + z tego co idzie wyczytać podobno gada nie tylko ten swiadek, a do tego też kryminalistyka poszła do przodu więc może odkryli coś z archiwum, czego wtedy nie byli w stanie sprawdzić z racji na technologię. Nie mam pojęcia.

No ale jak oglądałem kiedyś jakiś dokument o dochodzeniach to się dowiedziałem że"materiały" przechowują nawet przez dziesiątki lat, czekając na odpowiednią technologie i w takiej Ameryce wychodzą czasami sprawy zabójstwa sprzed 30-40 lat, bo wtedy nie mieli technologii żeby na przykład zbadać DNA czy jakieś inne ślady.
Tych technologii jest pewnie od chuja a użyłem przykładu dna bo jest najbardziej powszechny.

Dokładnie.

Nasze słynne Archiwum X tak działa, grzebią w sprawach sprzed lat i czasem kogoś wsadzają.

Za głowę, a co?
Poprawiłem

Tylko, po co zagłębiać się w istnienie jakichś hipotetycznych, archiwalnych dowodów, które czekały X lat, aż technologia umożliwi ich zbadanie. Oficjalna wersja, podana do mediów jest taka, że do aresztowania wystarczyły słowa osoby nie będącej nawet przy owym incydencie i to jest kuriozum całej sytuacji. Jeszcze co innego, gdy rzekomy świadek był na miejscu i widział zdarzenie. A tu? Co to jest za świadek, bo przecież nie naoczny? Świadek ze słuchu. I to jeszcze taki, co mu się dupa pali, bo wpuścił w kraj koksu za 70 milionów.

no w chuj wiarygodny człowiek:juanlaugh:

Last edited:
w takiej Ameryce wychodzą czasami sprawy zabójstwa sprzed 30-40 lat, bo wtedy nie mieli technologii żeby na przykład zbadać DNA czy jakieś inne ślady.
Tych technologii jest pewnie od chuja a użyłem przykładu dna bo jest najbardziej powszechny.
Właśnie Ameryka w tych kwestiach to słaby przykład, bo była sprawa OJ, na którego było wszystko łącznie z DNA, a podważono to dlatego, bo były zaniedbania proceduralne w zbieraniu i/lub przechowywaniu tychże materiałów dowodowych w postaci DNA. Może to jest prawo, ale z pewnością nie sprawiedliwość.

W kontrze do tego masz ludzi sukcesu, jak Rogan czy Snoop, którzy łeb oliwią dłużej jak 30 lat. Czy wpasowują się w twój schemat zombizmu ?
Rogan to kilku nazwisk nie był w stanie zapamiętać podczas ważenia.

Ale wracając do tematu. Ustalono kim jest ps Monster?

Wysoki Sądzie powtarzam nie uwierzę
Że mój młodszy syn choć narkotyków sam nie bierze
Sprzedaje je w mieście ludziom bardzo młodym
Przecież kiedyś wygrał w ping-ponga zawody!

Last edited:
Rogan to kilku nazwisk nie był w stanie zapamiętać podczas ważenia.

Ale wracając do tematu. Ustalono kim jest ps Monster?

Wysoki Sądzie powtarzam nie uwierzę
Że mój młodszy syn choć narkotyków sam nie bierze
Sprzedaje je w mieście ludziom bardzo młodym
Przecież kiedyś wygrał w ping-ponga zawody!

Przesłuchałem dokładnie teraz i mnie ciekawi, czemu niewinny trener uciekł na kilka miesięcy z Poznania po tej akcji, a potem sam się zgłosił z papugą do proroka..?

Przesłuchałem dokładnie teraz i mnie ciekawi, czemu niewinny trener uciekł na kilka miesięcy z Poznania po tej akcji, a potem sam się zgłosił z papugą do proroka..?
Żeby mieć czas na ustalenie z papugą i podjęcie najlepszych możliwych kroków, a powrót i samo zgłoszenie się jest okolicznością łagodzącą.

To że wrócił i sam się stawił, wymazuje jego poprzednią "ucieczkę"

Szczerze, jest sens oglądać materiał od Januszy w kanale zero? Czas to pieniądz a nie chce go marnować, artykuły czytałem, większość to powielanie tekstu źródłowego, z mirasem bajkopisarzem grejsi nie mam zamiaru słuchać wywiadów bo pierdoli kocopoły większe niż niektórzy na forum wieczorową porą.

Szczerze, jest sens oglądać materiał od Januszy w kanale zero? Czas to pieniądz a nie chce go marnować, artykuły czytałem, większość to powielanie tekstu źródłowego, z mirasem bajkopisarzem grejsi nie mam zamiaru słuchać wywiadów bo pierdoli kocopoły większe niż niektórzy na forum wieczorową porą.
Wszystko z materiału zostało już napisane na forum. Szkoda czasu , szczerze ...

Back