Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W tamtych czasach wiele uchodziło bezkarnie.Tylko skoro 22 lata temu nie znaleźli pol dowodu na pobicie to skąd teraz mają pewność że to było morderstwo?
No ja to rozumiem mimo że byłem smarkiem w tamtych latach ale to nadal nie jest odpowiedź na zadane pytanieW tamtych czasach wiele uchodziło bezkarnie.

Nie dałbym głowy że dawno temu nie mieli dowodów ale byłbym skłonny założyć się o to że trener nie zostanie skazany za żadne zabójstwo ani pobicie ze skutkiem. Raczej to areszt wydobywczy i nie jest wykluczona powtórka z Materii.No ja to rozumiem mimo że byłem smarkiem w tamtych latach ale to nadal nie jest odpowiedź na zadane pytanie![]()
Są na to duże szanse. Jeśli się nie uda nic z trenerem zrobić to będzie to tylko kolejna kompromitacja wymiaru sprawiedliwości,głowy nie pospadają a podatnicy wypłaca Panu Andrzejowi parę groszy....Nie dałbym głowy że dawno temu nie mieli dowodów ale byłbym skłonny założyć się o to że trener nie zostanie skazany za żadne zabójstwo ani pobicie ze skutkiem. Raczej to areszt wydobywczy i nie jest wykluczona powtórka z Materii.
Ja myślę, że gra idzie o grupę i prochy. Zabójstwo jest dla mediów, sądu i zmiękczenia aresztanta.Nie dałbym głowy że dawno temu nie mieli dowodów ale byłbym skłonny założyć się o to że trener nie zostanie skazany za żadne zabójstwo ani pobicie ze skutkiem. Raczej to areszt wydobywczy i nie jest wykluczona powtórka z Materii.
autorytet się wypowiada o rozjebusach

I bardzo dobrzeJa myślę, że gra idzie o grupę i prochy. Zabójstwo jest dla mediów, sądu i zmiękczenia aresztanta.

Mam kołderką takąByki, macie już taką?
View attachment 111937

Byki, macie już taką?
View attachment 111937
Ja nawet worków na śmieci 60 nie kupuje bo wiadomo że się prująCharakternie. Ja mam taką
View attachment 111938
Trener Andrzej też w razie czego może się powołać na nowe standardy w Polsce wprowadzone przez tuskowców i powiedzieć, że on nie uznaje wyroku sądu bo skład sędziowski był nieodpowiedni

O co chodzi z tym kompleksem Kaczyńskiego albo pis? Czy to, że "mafia" PIS zdewastowała przez ostatnie lata, to oznacza, że PO ma taryfę ulgową? Bo nie widzę, żeby użytkownik, którego cytowałeś wspominał coś o PIS.Kolejny cohonesowy cymbałek żyjący w kucej banieczce, który nie ma bladego pojęcia ile mafia Kaczyńskiego zdewastowala przez ostatnie 8 lat. Wiarygodne pseudo wywiady siwego, który z braciszkiem wypaśli się z na poprzedniej władzy jak świnie też cud, miód. Brakuje jeszcze w wątku komentarza o Kościelskim oszołoma Stanowskiego, bożyszcza szurów i skarbnicy wiedzy.
Sam wątek genialny![]()

ludzie mają się kłócić, gdyż skłóconymi łatwiej się rządzi - zgodnie z zasadą dziel i rządźO co chodzi z tym kompleksem Kaczyńskiego albo pis? Czy to, że "mafia" PIS zdewastowała przez ostatnie lata, to oznacza, że PO ma taryfę ulgową? Bo nie widzę, żeby użytkownik, którego cytowałeś wspominał coś o PIS.
Co to jest w ogóle za różnica PIS I PO są tak samo zjebane więc nigdy nie rozumiem, o co chodzi, że jak ktoś jebie na PO, to znaczy, że jest za PIS. Ktoś potrafi mi to w racjonalny sposób wytłumaczyć? Czemu np nie można jebać dwóch partii naraz, tylko zawsze jest jakaś łatka przypisywana.
Chłop ma kompleks Kaczyńskiego, nie ma sensu z takim debilem dyskutować. W Polsce media tak ustawiły Polaków, że jak jebiesz jednych to jesteś drugim, nie można kogoś chwalić za daną sytuację, ustawę bo już będziesz jebany przez jakiś troglodytów. Myślałem, że pisowskie mohery to największe ścierwo dopóki nie pojawiła się grupa silnych razem od konia giertycha który spierdolił do Włoch. Teraz jak ich skrytykujesz to jesteś jebany od pisowcow a poprzednie 8 lat należałeś do uśmiechniętej Polski, jebać te kurwy z wiejskiejO co chodzi z tym kompleksem Kaczyńskiego albo pis? Czy to, że "mafia" PIS zdewastowała przez ostatnie lata, to oznacza, że PO ma taryfę ulgową? Bo nie widzę, żeby użytkownik, którego cytowałeś wspominał coś o PIS.
Co to jest w ogóle za różnica, PIS I PO są tak samo zjebane więc nigdy nie rozumiem, o co chodzi, że jak ktoś jebie na PO, to znaczy, że jest za PIS. Ktoś potrafi mi to w racjonalny sposób wytłumaczyć? Czemu np nie można jebać dwóch partii naraz, tylko zawsze jest jakaś łatka przypisywana.
Proszę wypierdalać do tematu o polityce
W Wolnej Polsce trener wciąż byłby na macie w Ankosie, a nie w kryminaleProszę wypierdalać do tematu o polityce
O jak zapiekło tuskowcaKolejny cohonesowy cymbałek żyjący w kucej banieczce, który nie ma bladego pojęcia ile mafia Kaczyńskiego zdewastowala przez ostatnie 8 lat. Wiarygodne pseudo wywiady siwego, który z braciszkiem wypaśli się z na poprzedniej władzy jak świnie też cud, miód. Brakuje jeszcze w wątku komentarza o Kościelskim oszołoma Stanowskiego, bożyszcza szurów i skarbnicy wiedzy.
Sam wątek genialny![]()

Plus byłby program sterydy plusW Wolnej Polsce trener wciąż byłby na macie w Ankosie, a nie w kryminale

Temat roku... od 16.10 a już stuknęło +1,100 postów!!! (38 stron), a gdy ostatnio zaglądałem, było ok. 970 i cały czas rośnie....Rozjebaliiscie offtop w temacie jak Monster pizde na prokuraturze. Pozdro wariaciki![]()
Temat roku... od 16.10 a już stuknęło +1,100 postów!!! (38 stron), a gdy ostatnio zaglądałem, było ok. 970 i cały czas rośnie....