Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.

Nie do końca. Uczonym nie jestem, habilitacji nie robiłem. Natomiast siebie oceniasz zbyt surowo. Debilizm to "upośledzenie umysłowe w stopniu lekkim". A ty upośledzony nie jesteś. Prosty żes chłop, ale w sumie niegłupi. Tyle, że w gorącej wodzie kąpany, któremu puściły hamulce i chyba zaprawił się jakimiś procentami.

Wyśpij się i do kiedyś. Ahoj!
Okej okej panie uczony psychiatra z lekcjami od małolaty. PiS joł

Taki prosty że przez 10 lat nikt mnie nie rozkminił. Prosty w chuj chłopak i na tym poprzestańmy, no bo po co więcej?

Nie połeechta jego ego ale z pewnością poprawi Mu humor (w sumie nam wszystkim)
A zrobisz mu lachena?

Nam, a kim ty cwelu halibucki wydymany przez ukrainke na hajs jesteś żeby się kurwa na wszystkich powoływać? Dalej nie ma odpowiedzi na pierwsze Piotruś? To już masz drugie pytanie, kim ty kurwo brudna wydymana przez ukraińska dziwkę jesteś? Kim kurwa? Japierdole.

Tak serio kim jest cwel halibucki. Cwel co zjadł halibuta lub jest jakiś region halibucki coś jak gołdapia. Serio pytam.

I o co chodzi z tym Piotrusiem. Bo serio nie w temacie, to jakaś ksywa na debiila.za jakiego mnie uważasz czy znalazłeś na fejsie jakiegoś Piotra i myślisz że to ja
Nie czuje. Ja mam na imię Marcin i pierwsza litera mojego nazwiska jest litera T. 1981 to Rom mega urodzenia. Z sierpnia. Co to ten Piotruś

Tak serio kim jest cwel halibucki. Cwel co zjadł halibuta lub jest jakiś region halibucki coś jak gołdapia. Serio pytam.

I o co chodzi z tym Piotrusiem. Bo serio nie w temacie, to jakaś ksywa na debiila.za jakiego mnie uważasz czy znalazłeś na fejsie jakiegoś Piotra i myślisz że to ja
Nie czuje. Ja mam na imię Marcin i pierwsza litera mojego nazwiska jest litera T. 1981 to Rom mega urodzenia. Z sierpnia. Co to ten Piotruś
To wszystko jakiś czeski film. Nikt nic nie wie ;-) Uznał, że jesteś niejakim "halibutem" -- ukrofilskim cuckholdem ekshibicjonistą, gustującym w sado-maso. Gościem, który swego czasu był tu samozwańczą gwiazdą.

Ja miałem tego Piotra H ( forumowa ksywa "halibut") w ignorach i nie byliśmy na dobrej stopie, delikatnie rzecz ujmując. Krecik uznał, że się postarzyłeś o dobrych kilka lat i wstąpiłeś do policji. I zostałeś moim psem. Co mi się podlizuje i wykonuje polecenia.

Tyle, że ta teoria nie wydaje się sensowna, bo prawdziwy Pioter Hil... zdaje się chwalił się tym, że to on jest tym dominującym ;-)

To wszystko jakiś czeski film. Nikt nic nie wie ;-) Uznał, że jesteś niejakim "halibutem" -- ukrofilskim cuckholdem ekshibicjonistą, gustującym w sado-maso. Gościem, który swego czasu był tu samozwańczą gwiazdą.

Ja miałem tego Piotra H ( forumowa ksywa "halibut") w ignorach i nie byliśmy na dobrej stopie, delikatnie rzecz ujmując. Krecik uznał, że się postarzyłeś o dobrych kilka lat i wstąpiłeś do policji. I zostałeś moim psem. Co mi się podlizuje i wykonuje polecenia.

Tyle, że ta teoria nie wydaje się sensowna, bo prawdziwy Pioter Hil... zdaje się chwalił się tym, że to on jest tym dominującym ;-)
Rozumiem w sensie kojarzę nick Halibut 2.0 i wiem że tutaj były z nim przepychanki (tzn niekiedy chłopina miał coś racji ale pamiętam że był mega upierdliwy) no bo ja was czytam dość długo(tzn codziennie zaglądałem głównie w newsy no i temat o Mariuszu) zanim się odezwałem

Jak ja uwielbiam jak się wszyscy bawią w ekspertów, o tematach w których nie mają pojęcia i uważają się za oświeconych, bo znajomy psycholog powiedział, bo badanie, bo ten był gangusem, a marihuana zła, a jednak dobra, a to prawilne, a tamto nieetyczne, psychiatria cwel, ten dobry, tem zły, tak się powinno robić, a tak nie, a to wg prawa to i to, a to i tamto, farmakologia, taka i taka, a jednak nie bo lepiej tak,
chyba gdzieś się nawet przepis na ciasto przewinął.

Temat złoto
:antonio:

1000005837.jpg

W uznaniu zasług trenera Andrzeja dla rozruszania forum proponuję, żeby zamiast powiadomienia "użytkownik X odpowiedział w temacie" od teraz wyświetlało się "użytkownik X wydał oświadczenie w temacie", co dodatkowo lepiej oddawałoby złożoność i głębię wypowiedzi forumowiczów niż pospolite "odpowiedział" :beczka:

W uznaniu zasług trenera Andrzeja dla rozruszania forum proponuję, żeby zamiast powiadomienia "użytkownik X odpowiedział w temacie" od teraz wyświetlało się "użytkownik X wydał oświadczenie w temacie", co dodatkowo lepiej oddawałoby złożoność i głębię wypowiedzi forumowiczów niż pospolite "odpowiedział" :beczka:
@defthomas @Jakub Madej @baju i nie wiem kto jeszcze potrafi w te klocki

Last edited:
Tak jest!

A w temacie o purpurowym zrywaczu gwintów, użytkownik : "ujawnił się w temacie"

Jak ja uwielbiam jak się wszyscy bawią w ekspertów, o tematach w których nie mają pojęcia i uważają się za oświeconych, bo znajomy psycholog powiedział, bo badanie, bo ten był gangusem, a marihuana zła, a jednak dobra, a to prawilne, a tamto nieetyczne, psychiatria cwel, ten dobry, tem zły, tak się powinno robić, a tak nie, a to wg prawa to i to, a to i tamto, farmakologia, taka i taka, a jednak nie bo lepiej tak,
chyba gdzieś się nawet przepis na ciasto przewinął.

Temat złoto

View attachment 111839
Dlatego właśnie cohones to elitarne grono ekspertów, jednych nauczyła szkoła, a innych ulica.

Dodam jeszcze że tutaj nie chodzi o to że się chwale data urodzenia. Swój pierwszy post tutaj napisałem jak potłuczony (no ale co tępy mundurowy może umieć). Panie Siedem jakiś czas temu założyłeś ankietę Ile Macie lat (czytam was dość sporo bo to fajne forum, zakręcone jak gówno w przereblu ale fajne). W tej ankiecie pytaniu jakie założyłeś powiedziałeś że masz.18 lat. Od jakiegoś czasu z 2 miesięcy ciągle spierdolisz że jesteś dorosły i wyrosłes. Obywatel tucznik (sorry ze mała litera ale Sam tak pisze) daje Ci argumenty i przedstawia swój punkt widzenia a Ty zamiast się przyznać do błędu że coś zrobiłeś źle albo może przesadziłeś ciągle udajesz Kapitana ulicy, jaki to jie jesteś prawilny. I mówię Ci to prosto przez to co widziałem jak Tu piszesz a z dwa lata tu podpatruje (szukam kwitów hehe) jesteś dzieciak co udaje kogoś kimś nie jest. Nie interesuje mnie co masz mi do powiedzenia bo dla Mnie Twoje słowo jest gówno warte
Jezu chłopie idź być milicjantem gdzie indziej

Back