Andrzej K. zatrzymany przez CBŚP.

Ty chyba nie rozumiesz o co chodzi. Chłop jeździ na galę, prowadzi treningi, żyje jak normalny człowiek więc tak można go było doprowadzić do aresztu. Jesteś za tym żeby psy wpadały na chatę ludzi po 20 latach i łamały nogi ? Jak mu chuja udowodnią to dostanie z naszych podatków pokaźne siano ale ja rozumiem taką kasę można rozpierdalac bo jest państwowa, o to chodzi
Służby to służby. Nikt nie chce powtórki z Barbary Blidy, bo kto by przypuszczał, że posłanka odjebie się w kiblu... Jak ktoś ma takie zarzuty jak trener to nie przyjdzie po niego dzielnicowy na kawę i ciasteczka.

Co do ojca Pepłowskiego to potwierdzam, kobita pochodzi 10km od Zgierza, a ja mam 25km i dużo już o nim słyszałem, Zajcu też był dobry pojeb, kiedyś go dwa auta kiboli z Łksu zatrzymali na największym skrzyżowaniu w Łodzi to wyjął dwie maczety i kilku pociął, a reszta uciekła, dostał też kiedyś kosę po meczu Widzewa. Tam jeszcze był Johnson w ekipie Widzewa i Cygan chyba z takich co kojarzę. Ogólnie kiedyś Bone Breakers Zgierz i stare Gracie Barra Łódź to nieprzyjemne towarzystwo :muttley:
:śmiech:

on ma kastet zamiast zębów na tym rentgenie?
screws.jpg

W sprawę zamieszany jest słynny plantator czereśni z Białej Rawskiej. Będzie to rozwojowe wydarzenie.

Co do zarzutu że 80 procent klubów sportowych - MMA powstało z inicjatywy gangusow to nie można się z tym zgodzić. Jest to gruba przesada. Powstalo ich równe 100%
Plantator czereśni - bandyta z dwoma wyrokami - dziesiona na nastolatku i wchuj spraw podłączonych pod drugi wyrok. EDIT: trzema! REKORD! Bo przegrał sprawę z "odbiciem hotelu".

Najbardziej rozczula to, że sam Purpurator za każdym razem mówi, że siedział za coś innego i zawsze jest to, ze stawał w obronie słabszych xD A to 150 kilowy ogr, który latał po burdelach.

Nie wszyscy jego fani wiedzą jednak, że w 2000 r. został skazany na karę 2,5 roku pozbawienia wolności, jednak więzienie opuścił po 18 miesiącach. Sportowiec za kratki trafił za pobicie z kradzieżą

A przez lata krojenie dzieciaka zamienili na walkę z BOSSEM świata przestępczego - jak w grze komputerowej.

1729159897620.png

Służby to służby. Nikt nie chce powtórki z Barbary Blidy, bo kto by przypuszczał, że posłanka odjebie się w kiblu... Jak ktoś ma takie zarzuty jak trener to nie przyjdzie po niego dzielnicowy na kawę i ciasteczka.
W końcu jakiś głos rozsądku.
Mam wrażenie że niektórzy chcą aby kogoś chwalącego się kryminalnymi znajomościami miałby zatrzymać posterunkowy rodem z Rodzinny zastępczej.

Odpowiedzialny za akcję miałby wyrok jakby taki Andrzej cokolwiek zrobił policjantom albo samemu sobie, bo tak: akcją ma być szybka aby pseudotwardziele nie sobie czegoś nie zrobiły...
Pracowałem w skarbówce. Jak ludzie od zatrzymywań opowiadali jak niektórzy zatrzymani szaleli: jakaś kobieta nie miała kajdanek bo biegało dziecko, a ta nagle hurtowo próbowała połknąć tabletki o jednym kolesiu z widłami nie wspominając...
Gdyby ta kobieta umarła to byłby prokurator na karku...

W końcu jakiś głos rozsądku.
Mam wrażenie że niektórzy chcą aby kogoś chwalącego się kryminalnymi znajomościami miałby zatrzymać posterunkowy rodem z Rodzinny zastępczej.

Odpowiedzialny za akcję miałby wyrok jakby taki Andrzej cokolwiek zrobił policjantom albo samemu sobie, bo tak: akcją ma być szybka aby pseudotwardziele nie sobie czegoś nie zrobiły...
Pracowałem w skarbówce. Jak ludzie od zatrzymywań opowiadali jak niektórzy zatrzymani szaleli: jakaś kobieta nie miała kajdanek bo biegało dziecko, a ta nagle hurtowo próbowała połknąć tabletki o jednym kolesiu z widłami nie wspominając...
Gdyby ta kobieta umarła to byłby prokurator na karku...
No przecież nikt się nie będzie z nim bawił, wpadają na ostro i brutalnie, to ma być też szok, ustawienie od razu miejsca w szeregu, pokazanie dominacji

Ale żeby było śmieszniej : we Wrocławiu dla przykładu gangusow zatrzymywali faceci, którzy byli kumplami z dzieciństwa i ze szkoły a potem dalej z klubów sportowych gangsterów których zatrzymywali….bo to jest bardzo proste : mieli ambicje, jedni poszli w gangsterke a drudzy gdzieś tam się podastawali do AT itp i życie przecierało ich szlaki :) wszyscy się doskonale znają, swoje rodziny, miejsce zamieszkania itp

Krzysztof JoTKO jedyny prawilny i sztywny w całym środowisku - jak diler miał konopie to doniósł by dzieci nie umierały przez narkotyki.

Wzór w tym całym splugawionym polskim MMA.
Najlepszy jest Rurzal, który nigdy nie siedział, a grypser z niego, gdzie stał podobno na bramkach z policjantami, a strachu miał bekę z niego, że tylko raz na dołku był, jak się cisnęli.

Te wjazdy na chatę mają być pokazem siły - brakuje czołgów i helikopterów. Polacy kochają takie pokazy siły władzy, która może ich zmiażdżyć.

Uśmiechnięta polska Tuska - niczym się nie różni od wąsatej polski PiS... Jest za dużo prawdziwych problemów typu wzrost bezrobocia, miliony ludzi zaafektowane powodzią, wojna... trzeba znaleźć tematy zastępcze i opium dla januszy i opłaconych mediów. auważciwe leady na fakcie/superekspresie TUSK SIĘ WŚCIEKŁ/TUSK JEST WŚCIEKŁY/TUSK ROZKURWIA ALKOTUBKI

Muszą być mocne, nośne tematy by nasz polski Łukaszenka-Batko mógł się pokazać... Budda, freaki, Kościelski - mają być mocne nazwiska i mocne leady. Armia Tuska zaprowadzająca porządek w Batutystanie.

To przecież nie moja hihi wojna (ale za naszą granicą i rozpętana przez kraj, który sprawił że polski 100 lat nie było na mapie) - prawdziwymi problemami jest Budda i alkotubki wariaciku.
Nikt nie jest tak zorientowany w polskiej polityce jak ktoś mieszkający na stałe na emigracji ;-) Zorientowany i paradoksalnie tematem zainteresowany ;-)

Trochę się wyzłośliwiam, ale to może dlatego, że nie znoszę holenderskich polityków – działalność tych skurwysynów na arenie międzynarodowej zawsze mnie drażniła. Gówno znaczą, a mniemanie o sobie zawsze mieli niebotyczne również w relacjach z Polską. Wynik niczego innego jak kompleksy. Do tego jeszcze ten zjeb Mark Rutte został szefem NATO. Amerykanie się trochę zdziwią, bo ta pacynka będzie trochę bardziej fikała od poprzedniej – norweskiej.

Back