Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Reem dostanie baty tak cos czuje...
jak pisałem za drobniaki pare kuponów wiec eksperymentuje ? xd mysle ze 2 zakonczy sie walkato dziwne że grasz over 1.5 rundy skoro myślisz że Reem dostanie baty
bo jesli ma wytrzymać 7.5 minuty z mandingo to jest w takiej sytuacji faworytem i bierze to na punkty
jak pisałem za drobniaki pare kuponów wiec eksperymentuje ? xd mysle ze 2 zakonczy sie walka
nie musi trwac 7,5 minuty wystrczy ze wyjda do 2 rundy i over 1,5 wchodzi moze pasc w 1 sekundzie 2 rundy
nie, walki musi wyjsc poza 2:30 w pierwszej rundzie czyli 2:31A over 0,5 rundy to wystarczy że wyjdą do walki?
Z tych wszystkich chyba najbardziej niepewny jestem Pettisa, czuję powrót, startego dobre Aldo, a Bambus zostanie skarcony za zbyt wielką pewność siebie, może i do tej pory imponował, ale z kim on tak naprawdę do tej pory walczył? moja propozycja, będzie ciężko ale, No Risk No Fun
Michelle sama nie jestes jakas duza, poza tym Torres bila sie juz z wiekszymi od siebie i Michelle (Rawlings,Rose i nawet ta Juliana Lima)Waterson takim underdogiem z malutką Torres?
Ja tego nie rozumiem, Michelle to weźmie, kurs bajka.
Michelle sama nie jestes jakas duza, poza tym Torres bila sie juz z wiekszymi od siebie i Michelle (Rawlings,Rose i nawet ta Juliana Lima)
I jak panowie przed galą? Co wg Was pewne, a co niesie za sobą ryzyko? Odblokowało się troszkę kaski z siatkówki, to może co by zagrał? :)
Cejudo czy Razak? A może Alex Oliveira?
Podoba mi się ! Jedynie Teymura bym nie był taki pewny. Mnóstwo ludzi go obstawi a Drakkar w ostatniej walce zrobił upset pokonując Diakesiego
Podoba mi się ! Jedynie Teymura bym nie był taki pewny. Mnóstwo ludzi go obstawi a Drakkar w ostatniej walce zrobił upset pokonując Diakesiego
Natomiast czytając typujących Torres, zastanawiam się gdzie widzą tak ogromną jej przewagę
- lepsza kondycja
- aktywniejsza
- silniejsza
- lepsze zapasy