saczken
BAMMA Welterweight
Dałem under 2.5 Pettis z Cejudo czuje , że Cejudo może przed czasem ogarnąć :DKtoś coś kontruje? :) Bo Alex ujebał trochę kuponów...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dałem under 2.5 Pettis z Cejudo czuje , że Cejudo może przed czasem ogarnąć :DKtoś coś kontruje? :) Bo Alex ujebał trochę kuponów...
bety luca fury jesli dobrze widze to cejudo i gejczi alvarez zakończy się przed czasem
i co mądralo? ;)to zawsze mozna tak gdybac, ze ktos sie rozwija itd, ale jak czegos nie zobaczysz to nie mozesz wyciagac takich wnioskow
poki co tylko z Blaydsem i Henrique dal dluzsza walke i wygladal juz nie tak zajebiscie
mój kot również potwierdził przed galągościu kreuje się na boga bukmacherki , kosi naprwadę poteżną kasę ze te swoje picki
i daje tak oczywiste picki że bardziej się nie da , mój pies nawet uważa ze Gaethje Alvarez nie dotrwa do końca i Cejudo najmocniejszy , najbardziej oczywisty faworyt gali
W pierwszej części cytatu oczywiście chodzi o Aldo.Ja na niego ani grosza nie postawię. Moim zdaniem zakończy się podobnie jak ostatnio.
Czekam na kursy Sean O'Malley, Predatora i Herrig.
e tam ja też się chuja znam, gdyby nie szybka kontra z tym dublem to bym okrutnie popłynął, a tak 100 do przoduWszystko w pizde, nie znam się, jestem do dupy...
Postawiłem na Medeirosa, ale drobne i chuja mi to dało.
Udało sie wyjść z twarzą. Main event na lajwie po 1 rundzie under 4,5 po 1,9 i under 3,5 po 2,4.
Też śledziłem i byłem mocno zdziwiony - po 2 rundzie under 3.5 był po ~3.40, gdybym mógł, na pewno bym postawił. Gdzie grasz live?
Tam, gdzie polecił byś gdyby nie ustawa ;)
EDIT: Czemu nie mogłeś postawić?
a sa tu tacy XDDDDD?Nie pykło. Niby trochę się odkułem, ale gala na minusie. Graty dla zarobionych.
@HeyPussyRUstillThere @PietagorasTo kto zakłada kolejny temacik na kolejną galę ? :) Trzeba jak najwięcej kasy uzbierać, aby wszystko puścić na gwiazdkę na Popka :) Piękne święta będą w tym roku :)
Też zagram Popka i to w 1 rundzie. Nawet w jakimś sts. Ten aktor to kpina i jego wyimaginowane judo też.To kto zakłada kolejny temacik na kolejną galę ? :) Trzeba jak najwięcej kasy uzbierać, aby wszystko puścić na gwiazdkę na Popka :) Piękne święta będą w tym roku :)
a na chuj se psuc swieta?Też zagram Popka i to w 1 rundzie. Nawet w jakimś sts. Ten aktor to kpina i jego wyimaginowane judo też.
Czym psuć? :)a na chuj se psuc swieta?
tez go pogram..Też zagram Popka i to w 1 rundzie. Nawet w jakimś sts. Ten aktor to kpina i jego wyimaginowane judo też.
przegranym betemCzym psuć? :)