Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Miocica XDDDDla mnie to on ubije Reema i Miocica, ale to tylko moje zdanie
Miocica XDDD
z Ngannou sie robi jakiegos predatora, przypomne, ze on przegral runde z Hendriqe Oliveira, a jego trofea to Hamilton czy Mihaliovic , no i pokonal go Cisee, ktorego skonczyl Wieczorek XDDD
Overeem to inny rodzaj zawodnika, technicznie jest najlepszym zawodnikiem na swiecie w tej wadze, tylko ta jego szczeka to wielka loteria
zobaczymy, ale stawiam na Aliego
hajp w 90% przypadkow sie nie sprawdza i sa oni szybko weryfikowani
to zawsze mozna tak gdybac, ze ktos sie rozwija itd, ale jak czegos nie zobaczysz to nie mozesz wyciagac takich wnioskowRóżnica jest tak, że predator dopiero się rozwija jako zawodnik, łapie ten szlif. Z walki na walkę jest coraz lepszy. Dokłada nowe techniki.
Wg mnie rozjedzie w najbliższym czasie całą dywizję. Gość jest nienaruszony, nieobity, petarda w łapie przyzwoite bardzo cardio i jebany jak na ciężką rusza się jak lew.
Justin Willis może spasiony ale dosc szybki jak na 120 kg,dodatkowo trenuje w AKAjak miałbym stawiać na Ngganou albo Gaethje po 1.50 to już wolę spasionego Willisa który powinien na luzie pojechać zapaśniczo z tym leszczykiem bez kondycji
Alexa i Razaka sam gram ;) Feldera faworyzuje ale Charles wygladal dobrze w ostatniej walce i moze wygrac przez poddanie. Teymur jest sporym faworytem ale Drakkar wygral w ostatniej walce z Diakesie ! Nie skreslalbym goFelder, A Oliveira, Teymur, Razak - co o tym myślicie? Którego raczej nie grać?
serio myslisz, ze ktos to ogladal? juz wolalbym PLMMA ogladac niz tego TUFacisza przed galą.
Ktoś coś dostrzegł ciekawego podczas prezentacji TUF?
hehe :) to będziesz dziś miał szanse.serio myslisz, ze ktos to ogladal? juz wolalbym PLMMA ogladac niz tego TUFa
ja tylko jej kibicujehehe :) to będziesz dziś miał szanse.
Ja oglądałem ale uwagę zwróciłem jedynie na dwie walki, które obstawiłem. I wydaje mi się, że powinno być według planu
ja tylko jej kibicuje
Rachel OstrovichJAK SIĘ NAZYWA TA NIEWIASTA? TEŻ JUŻ JEJ KIBICUJE
Ide w to samo...wiec obawiam sie, ze chuja z tego bedzie100 zł na Aldo
100 zł na Overeema
100 zł na Alvareza
Trzymajcie kciuki! (No chyba, że obstawiacie przeciwników, wtedy nie musicie :D)
Ide w to samo...wiec obawiam sie, ze chuja z tego bedzie
Teoretycznie kazdy z tych underdogow ma sporo wartosciWygramy to! Mniej płaczka Cormiera, więcej pewnego siebie Conora!