na Frankiego aż 1.73 - jest więc z czego wybierać! -![]()
No co? Przecież jest w czym wybierać jeśli faworyt jest po 1.73 a underdog po 2.10 :).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
na Frankiego aż 1.73 - jest więc z czego wybierać! -![]()
Ta gala się nie zalicza do konkursu betsafe?

Puczi, a kim jest Prowadzący jeśli można spytać?
kocopoły Bartuś mi tu pierdolisz !!!!!!!!!!!!a może i by coś się postawiło.
chcę was przekonać do Beneila, @SCStunner krzyczy na mnie, że MJ to ugra kiedy ja mu wypominam, że tylko piniondze marnuje. BELIEVE.kocopoły Bartuś mi tu pierdolisz !!!!!!!!!!!!
DAWNO JUŻ OBIECAŁEŚ COMEBACK I CO KUHWA ?
Stawiaj a niechcę was przekonać do Beneila, @SCStunner krzyczy na mnie, że MJ to ugra kiedy ja mu wypominam, że tylko piniondze marnuje. BELIEVE.
MJ ma szanse jeśli utrzyma walke w stójce i będzie stopował zapędy grapplingowe Dariusha .Sam początkowo chciałem postawić na Michaela ale jednak Beneil ma szanse coś wyciągnąć i ograniczyłem sie do singla na OSP.chcę was przekonać do Beneila, SCStunner krzyczy na mnie, że MJ to ugra kiedy ja mu wypominam, że tylko piniondze marnuje. BELIEVE.
true, ja w tym przypadku mam czutkę tego typu co miałem przy Rondzie, Lawlerze czy Conorze, taki wewnętrzny spokój o zawodnika czy rozwiązanie walki (KO u RR), nie wiem jak to określić. zobaczymy czy dzisiaj zawiedzie. :)Daj spokój. W MMA nie można być niczego pewnym. Więc takie krzyczenie nie ma najmniejszego sensu i logiki. Ile jeszcze musi minąć przykładów byś to zapamiętał i nie sugerował się niczyim słowem przy stawianiu :).

wtedy jestem jeszcze bardziej pewny, pamiętam pare stówek na Martinsa z Cerrone i 100% pewności, że Donald upadnie w 1 rundzie. how about no. :)wewnetrzy spokoj minie gdy zaczniesz grac za prawdziwe pieniadze![]()
dla mnie Glover ma bardzo fajny styl pod OSP. obalić nie obali IMO, a OSP uwielbia kontrować agresywnych fighterów.Jestem za OSP, ale według mnie na ważeniu właśnie Glover lepiej wyglądał, jest szczupły, co może przełożyć się na szybkość i kondycję.
ktoś stawia na Nigeryjczyka z Hallem? :D Luke Thomas w swoich predictions wskazał właśnie na niego, jestem ciekaw waszej opinii.