Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nikt Ci nie będzie spamował.Grasz za swoje pieniądze a nie za kogoś z forum .Każdy ma swój rozum.Możesz mi spamować przed galą abym nie grał albo coś.Na Mir vs Duffe się niepotrzebnie wstrzymałem
Przecież to jest gadka jak do ściany, juz mu tyle osób to samo mówiło. Weź mu @Szady jebnij bany na tematy związane z bukiem i sie skończy wieczne marudzenie i płaczNikt Ci nie będzie spamował.Grasz za swoje pieniądze a nie za kogoś z forum .Każdy ma swój rozum.
Nie musisz stawiać każdej gali bo nawet ja tego nie robie.Jeśli buki mają do zaoferowania jakiś ciekawy kurs to wtedy warto jest pograć.Głupie granie i w dodatku na siłe nigdy nie dadzą Ci wygranych.Wkręć sie bardziej w temat analiz i nie rób jakiś nie przemyślanych kuponów.Weź przykładowo wybieraj jakiś jeden typ na całej gali choćby to miał być kurs 1.3 .
A no może jebnąćPrzecież to jest gadka jak do ściany, juz mu tyle osób to samo mówiło. Weź mu @Szady jebnij bany na tematy związane z bukiem i sie skończy wieczne marudzenie i płacz
Łaske jakąś kurwa robisz ? Masz jeszcze jakiś problem ? Nie pasuje to nie zaglądaj i nie wkurwiaj bo faktycznie jesteś jakiś czerep w chuj.A no może jebnąć
O chuj, jaki wkurwiony kiras :DŁaske jakąś kurwa robisz ? Masz jeszcze jakiś problem ? Nie pasuje to nie zaglądaj i nie wkurwiaj bo faktycznie jesteś jakiś czerep w chuj.
Ja mówię tylko ,że to dobry pomysłŁaske jakąś kurwa robisz ? Masz jeszcze jakiś problem ? Nie pasuje to nie zaglądaj i nie wkurwiaj bo faktycznie jesteś jakiś czerep w chuj.
Barboza zjechany jak gówno, Melvin rozjebany w pizdu, Tibau do dzisiaj liczy gwiazdki, a Ty stawiasz na Beneila? Cruckenshanka rozjebał, ale Johnson wygra
No cóż. Raz niejednogłośna decyzja daje, raz odbiera.
Ale jak to! Barboza zjechany jak gówno! Melvin rozjebany w pizdu a Tibau liczy gwiazdki! Jak możesz na Beneila stawiać. Lel
/złośliwość OFF ;)
:P
Ogólnie na lekki minus, split Kakaiego mnie załatwił, ale co napisałem wcześniej, co? :D
Nie rozumiem "bulu". Dla mnie 30-26 Dariush.
Kolejny trafiony kupon po Palharesie. Forma wraca.