Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurwa co mam z Ci powiedzieć, dzięki niemu zacząłem się ruszać, wystartowałem w zawodach, jakiś sentyment jest. Pierwsza wpadka No chuj zdarza się, zjebał, występ KS to samozaoranie. Druga wpadka to już głupota Karasia, debilne tłumaczenie, buta i chęć wmówienia komuś że to my jesteśmy głupi nie on. Jeśli faktycznie się okaże że to się może utrzymywać w chuj czasu to trochę uratuje wizerunek który teraz leży i kwiczy. Czas pokaże.Co Ty o tym wszystkim sądzisz, bo pamiętam że swego czasu mocno wspierałeś Karasia.
Nie traktuj tego jako zaczepki, tylko ciekawi mnie Twoje zdanie.
Armstronga ludzie mają za ostatniego chuja od dawna w efekcie. Ja mam lepszy przykład. Pan Szymon Kołecki, lata temu wpadł na dopingu i pokazał jak po tym ogarnąć siebie i jest dziś uwielbianym sportowcem.Amstrong czy Contador też wpadli a ludzie ich kochają
W NBA i innych ligach zawodowych kłują dupę praktycznie w majestacie prawa.Armstronga ludzie mają za ostatniego chuja od dawna w efekcie. Ja mam lepszy przykład. Pan Szymon Kołecki, lata temu wpadł na dopingu i pokazał jak po tym ogarnąć siebie i jest dziś uwielbianym sportowcem.
Najlepsze jest to że on na pełnym dystansie IM nie miałby szans na wygranie, ultra są dla niego i tyle inne zawody nie istnieją.Przecież ten Karaś to atencjusz pierwszej kategorii. Zapewne uwierzył, że ten cały triathlon stał się w Polsce popularny vel modny. Do tego spiknął się z celebrytką Włodarczyk. Dla takich ludzi cisza medialna to jak wyrok śmierci. Oni muszą coś gęgać medialnie bo inaczej ich szlag trafia. Więc patafian będzie teraz robił z siebie ofiarę bez względu na jednoznacznie negatywną opinię świata sportu.
Gieniu, ale to wiadomo, że wszędzie w sporcie jest doping, ale janusze z pejsbuka nie rozumieją jak to działa. Dalej jest myślenie, że wbijesz w dupe i od razu jesteś nadczłowiekiem. Chłop będzie startował dalej w tych swoich dziwnych federacjach i lał na opinię ludzi i to szanuje.

Plus te jego rzucane ‚kur*a’ jest takie irytujące. Szkoda tej Włodarczyk, jak była młoda to jeb… byNie ma glupszego polskiego "sportowca" niż karas.
Średno bystry, statystyczny piłkarz przy Karasiu to elita narodu.

Sam się oraNie ma glupszego polskiego "sportowca" niż karas.
Średno bystry, statystyczny piłkarz przy Karasiu to elita narodu.
Tylko wychodzi na to, że to jest twoja/nasza perspektywa. Robert jest zadowolony.Teraz będzie Bahrajn reprezentował. Niezły upadek gość zanotował, na własne życzenie.
Ze wszystkiego jest zadowolony oprócz źle rozpisanego cyklu.Tylko wychodzi na to, że to jest twoja/nasza perspektywa. Robert jest zadowolony.
Hobbysta sterydów, na codzień chyba lekarz od czegoś innego. Nie jestem pewien, ale chyba Krzysiek Soszyński też się chwalił Jego suplementacją. Biorąc pod uwagę, że Karaś broń boże na niego złego słowa nie powie, to czuje, że cykl był rozpisany dobrze tylko ten kretyn coś zjebał i wyszło jak wyszłoMam jedno pytanie, po przesłuchaniu połowy, ten typ co mu aplikował strzały ma gabinet? Jak? Skoro mówi ze to ‚hobbysta’…![]()

Z tego też jest zadowolony gdyż dzięki temu jest w Bahrajnie. Tak twierdzi.Ze wszystkiego jest zadowolony oprócz źle rozpisanego cyklu.
.Szabadaba da amoreore ore kurwa
![]()