Absurdy poprawności politycznej.

sG2GpdW9Sg079ZKfSw2jzc89AeYS220e.jpeg

Nie wiem dlaczego ale jak tego słuchałem to wydaje mi się, że w dużej części było tam szukanie wymówek (kiedyś widziałam za dzieciaka inny obraz to jego wina, social media mówią mi to - nie moja wina, mężczyźni są lepiej traktowani - ok...)

• Bones
Reactions: jut
Gender studies

:juanlaugh: :juanlaugh:
Taaaa....i to jest kurwa taki rak że chuj.

Widziałem że na niektórych kampusach to są lewaki którzy sobie tworzą kurwa własne autonomiczne doktoraty z dupy. Typu niebiesko włosa utyta świnia coś pierdoli kiedyś do Charliego Kirka jak jeszcze żył, że ona jest wykształcona, ona jest elitą - inteligencją i ma uwaga jakieś sraj haj digri doctorship od jakiegoś kurwa rozróżniania tych pedalskich wersji. Coś jak bycie językoznawcą i posiadanie specjalizacji w konkretnym czy jakiejś tam grupie.

A potem takie głupie rury wstawiając smutne tik sroki z starbucska że ona przecież jest doktorem a musi kawę parzyć bo pracy nie ma innej :beczka: :DC:

Ale dziś mi narzeczona dobrego puncha sprzedała aż skisłem xDDD

Wstaje się rano, patrze na ciuchy co by tu ubrać bo trzeba zaraz loote dać z mieszkana na szybko, i no nie wiem kurwa panowie niech pierwszy rzuci kamieniem ten co tak nie zrobił po chłopsku nigdy.
Nie miałem czasu i nie chciało mi się szukać nowych skarpet i t-shirtu więc wącham wczorajsze, nie jebią ? Jeszcze nie, to git zakładam :benny: :DC:

Na co moja obok zmieszanym głosem " Aż dziwne że wy mężczyźni zbudowaliście cywilizacje" :beczka:
Kurwa to ja tak mam codzienne

Back