Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Andrzej, ale ja o tym pisałem już dawno, bo tak od 2021/2022 robiłem w dojczu i widzę co się dzieje. Mam znajomych co mają agencje ochrony w niemczech i jestem pewien, że nie ściemniali by w tej kwestii, bo to też ich bezpieczeństwo w pracy.Śmialiśmy się, że na zachodzie murzynów puszczają wolno po gwałtownych a tubylców zamykają za wpisy w internecie.
Jeszcze będziemy mieli dobrą czkawkę i to wszystko przez takie antypolskie kurwy jak karateka i jemu podobni.

Myślałem, że to bullshit, ale przeczytaniu komentarzy wychodzi na to, że jednak, chyba, nie. Te piękne amerykańskie suburbia jawią się jak skrzyżowanie nazistowskich niemiec ze związkiem radzieckim stalina i kambodżą czasów pol pota.

Wiadomo, że to musi być jakiś skrajny, przynajmniej częściowo przejaskrawiony przypadek, ALE:To jacyś religijni odklejeńcy, podejrzewam, że nikt normalny by tam sobie domu nie kupił. Podejrzewam, że te zasady mają działać właśnie odstraszająco by nikt z poza wspólnoty nie kupił tam domu.
a pardon to inna banda
HOA (Home Owners Assosciation) to głównie 50-letnie Karen które od 20 lat głosują na demokratów. Trzeba mieć nierówno pod sufitem żeby tam mieszkać i z takimi nawiedzonymi ludźmi się zadawać.
Kiedyś czytałem że wysiadł prąd na takiej dzielni i jeden z mieszkańców odpalił sobie własny agregat. Rano już HOA się do niego przypruło, że inni mieszkańcy nie mają prądu a on sobie z żoną telewizję ogląda i widać przez okna.
![]()
oglądałem, jak mu mandaciki kasował, w archiwum x chyba kiedyś był taki jebnięty odcinekWiadomo, że to musi być jakiś skrajny, przynajmniej częściowo przejaskrawiony przypadek, ALE:
- W tych wspólnotach mieszka około 77 milionów osób (stan na 2024 r.). iPropertyManagement.com+2Hoa Management .com+2
- To odpowiada — zależnie od źródła — około 22–33% całej populacji USA
Powyżej posłużyłem się ajaj -- jak mawia moja wiekowa sąsiadka ;-)
Dolicz do tego miliony mieszkające w jakiś lepiankach w Greater Los Angeles, w nowojorskich norach, w norach Detroit, Filadelfii, Chicago, Baltimore i w innych dużych aglomeracjach, osiedlach składających się z przyczep... i wyjdzie na to, że jest tam niewiele sensownych miejsc do zamieszkania ;-)
Z tego HOA nabijano się ostatnio w "Tulsa King". Sly musiał naprostować przewodniczącego rady osiedla ;-)

O kurwa
O kurwa

Za NFZ? Czy za moja rodzine?Dalej twierdzisz, że my młodzi mężczyźni mamy iść ginąć za ten kraj?
Kraj który ma nas literalnie w piździe.
![]()
A żeby już nie było tak miło i słodko, łapcie skurwysyna.

Biały murzyn.urde nie wiedziałem, że ten gość jest murzynem
do refleksji dla tolerancyjnych tępych debili

Cytaty bardzo trafny.
A teraz coś do refleksji dla czytających tego łysego parcha obrzezanego
Cytaty bardzo trafny.
A teraz coś do refleksji dla czytających tego łysego parcha obrzezanego
Już o tym pisałem. BostonTej hardo na X o murzynach a prywatnie opierdala obrzezane kolby. Tfu.