Absurdy poprawności politycznej.

Śmialiśmy się, że na zachodzie murzynów puszczają wolno po gwałtownych a tubylców zamykają za wpisy w internecie.

Jeszcze będziemy mieli dobrą czkawkę i to wszystko przez takie antypolskie kurwy jak karateka i jemu podobni.
Andrzej, ale ja o tym pisałem już dawno, bo tak od 2021/2022 robiłem w dojczu i widzę co się dzieje. Mam znajomych co mają agencje ochrony w niemczech i jestem pewien, że nie ściemniali by w tej kwestii, bo to też ich bezpieczeństwo w pracy.

Przecież murzyna co go ubiłem to puścili wolno, bo "jeszcze nic nie ukradł, to rasistowskie oskarżać o kradzież".

Europa upadła już dawno i to nie żadne ruskie są zagrożeniem.
:fjedzia:

1764864391699.jpeg

Myślałem, że to bullshit, ale przeczytaniu komentarzy wychodzi na to, że jednak, chyba, nie. Te piękne amerykańskie suburbia jawią się jak skrzyżowanie nazistowskich niemiec ze związkiem radzieckim stalina i kambodżą czasów pol pota.

Myślałem, że to bullshit, ale przeczytaniu komentarzy wychodzi na to, że jednak, chyba, nie. Te piękne amerykańskie suburbia jawią się jak skrzyżowanie nazistowskich niemiec ze związkiem radzieckim stalina i kambodżą czasów pol pota.

To jacyś religijni odklejeńcy, podejrzewam, że nikt normalny by tam sobie domu nie kupił. Podejrzewam, że te zasady mają działać właśnie odstraszająco by nikt z poza wspólnoty nie kupił tam domu.
:robertmakeup:

a pardon to inna banda

HOA (Home Owners Assosciation) to głównie 50-letnie Karen które od 20 lat głosują na demokratów. Trzeba mieć nierówno pod sufitem żeby tam mieszkać i z takimi nawiedzonymi ludźmi się zadawać.
Kiedyś czytałem że wysiadł prąd na takiej dzielni i jeden z mieszkańców odpalił sobie własny agregat. Rano już HOA się do niego przypruło, że inni mieszkańcy nie mają prądu a on sobie z żoną telewizję ogląda i widać przez okna.
:beczka:

Last edited:
To jacyś religijni odklejeńcy, podejrzewam, że nikt normalny by tam sobie domu nie kupił. Podejrzewam, że te zasady mają działać właśnie odstraszająco by nikt z poza wspólnoty nie kupił tam domu.
:robertmakeup:

a pardon to inna banda

HOA (Home Owners Assosciation) to głównie 50-letnie Karen które od 20 lat głosują na demokratów. Trzeba mieć nierówno pod sufitem żeby tam mieszkać i z takimi nawiedzonymi ludźmi się zadawać.
Kiedyś czytałem że wysiadł prąd na takiej dzielni i jeden z mieszkańców odpalił sobie własny agregat. Rano już HOA się do niego przypruło, że inni mieszkańcy nie mają prądu a on sobie z żoną telewizję ogląda i widać przez okna.
Wiadomo, że to musi być jakiś skrajny, przynajmniej częściowo przejaskrawiony przypadek, ALE:

Powyżej posłużyłem się ajaj -- jak mawia moja wiekowa sąsiadka ;-)

Dolicz do tego miliony mieszkające w jakiś lepiankach w Greater Los Angeles, w nowojorskich norach, w norach Detroit, Filadelfii, Chicago, Baltimore i w innych dużych aglomeracjach, osiedlach składających się z przyczep... i wyjdzie na to, że jest tam niewiele sensownych miejsc do zamieszkania ;-)

Z tego HOA nabijano się ostatnio w "Tulsa King". Sly musiał naprostować przewodniczącego rady osiedla ;-)

Wiadomo, że to musi być jakiś skrajny, przynajmniej częściowo przejaskrawiony przypadek, ALE:

Powyżej posłużyłem się ajaj -- jak mawia moja wiekowa sąsiadka ;-)

Dolicz do tego miliony mieszkające w jakiś lepiankach w Greater Los Angeles, w nowojorskich norach, w norach Detroit, Filadelfii, Chicago, Baltimore i w innych dużych aglomeracjach, osiedlach składających się z przyczep... i wyjdzie na to, że jest tam niewiele sensownych miejsc do zamieszkania ;-)

Z tego HOA nabijano się ostatnio w "Tulsa King". Sly musiał naprostować przewodniczącego rady osiedla ;-)
oglądałem, jak mu mandaciki kasował, w archiwum x chyba kiedyś był taki jebnięty odcinek
no ale tu kupujący świadomie wchodzi w takie bagno

dobranoc

głosujcie tak dalej eurokomuchy, to są te wasze europejskie wartości w normalnym kraju wisieli by już na drzewach z obciętymi kutasami
trzeba śledzić ten wyrok może być wesoło (niewesoło dla pokrzywdzonej)

gamoń nie zajarzył, że wyroku jeszcze nie wydano i się odpalił, ciekawe, a nawet bardzo co zapadnie

Back