Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
dziewucha z rigczem

Klasyk,
ja skomentuję to inaczej, bo rodzicom małp się nie chciało 5 minut pomyśleć i dzień wysilić
![]()
oryginał

Jakoś po Egipcjanach po tylu latach zostały Piramidy, po Grekach Akropol o Rzymianach nawet niewspomijając, nawet na innych kontynentach Majowie, Aztekowie, Inkowie pozostawili po sobie jakiś ślad cywilizacji no tylko ta czarna Afryka jakoś najbardziej ucierpiała po przybyciu białego człowieka.To wszystko przez kolonializm!
Wcześniej Afryka była rajem na ziemi
WE WUZ KANGS AND SHIEET
![]()
Klasyk,
ja skomentuję to inaczej, bo rodzicom małp się nie chciało 5 minut pomyśleć i dzień wysilić
![]()
oryginał

ba, wykopać nawet "ręcami"...Wszyscy inżynierowie już w niemczech i Hiszpanii.
2000 lat myśleli i żodyn nie wpadł, żeby dziurę w ziemi wywiercić xD
![]()

Woda być w ziemia?ba, wykopać nawet "ręcami"...
ręce opadają
albo pić im się nie chciało
![]()
tylko buga buga może z nieba nasikaćWoda być w ziemia?
Co ten białas pierdoli...
Zawsze mnie to bawi, że Rzymianie przed naszą erą wymyślili akwedukt, a murziny dalej nie potrafią ogarnąć dostępu do wody.ba, wykopać nawet "ręcami"...
ręce opadają
albo pić im się nie chciało
![]()

Zawsze mnie to bawi, że Rzymianie przed naszą erą wymyślili akwedukt, a murziny dalej nie potrafią ogarnąć dostępu do wody.
![]()

Wszyscy inżynierowie już w niemczech i Hiszpanii.
2000 lat myśleli i żodyn nie wpadł, żeby dziurę w ziemi wywiercić xD

Leniwe głupie gówno, a nie ludzka cywilizacja.Śmieszne że nawet studnie abisyńskie (tzw. abisynki) wymyślili w Afryce Angole a nie autochtoni.
![]()
Ale bawełnę dobrze zbiera (pod batem oczywiście)Leniwe głupie gówno, a nie ludzka cywilizacja.

Czego ci angole nie wymyślą w tej afryce. Burowie napewno byli szcześlili z ich innowacyjnościŚmieszne że nawet studnie abisyńskie (tzw. abisynki) wymyślili w Afryce Angole a nie autochtoni.
![]()
To jakaś formacja młodych transów?![]()
All-Girl Boy Scout Troops Are Now Forming Across The Country - Off The Grid News
All-girl Boy Scout troops are currently forming across America. For example, Troop 19 in Chester County, Pennsylvania, contains 17 girls. Moreover, Troop 19 Scoutmaster Melisa Pendill is a woman, The Philadelphia Inquirer reports. However, Troop 19’s members will engage in traditional Scout...www.offthegridnews.com

Jako mezczyzna bycie transem to jedyna droga dołączenia do dziewczęcej grupy Boy Scouts.To jakaś formacja młodych transów?
![]()
napiszcie coś o germancach może