Absurdy poprawności politycznej.

Image

Pierdolona

Zapomniał przy tym przygłup, że oni uczą swoje tak samo.
:fjedzia:
Powinni się wybić do nogi, świat byłby piękniejszy.
Dokładnie tak Mordeczko, znam nawet osobiście muslimów, którzy reagują równie emocjonalnie jak ta dziewczynka. Nie zmienia to faktu, że w Gazie trwa holocaust.

Dokładnie tak Mordeczko, znam nawet osobiście muslimów, którzy reagują równie emocjonalnie jak ta dziewczynka. Nie zmienia to faktu, że w Gazie trwa holocaust.
A Egipt wciąż nie otwiera swoich bram dla swoich pobratymców, nie wspominając o Jordanie i Libanie.
Ciekawe czy zareagowali również tak emocjonalnie gdy w Kongo ich bracia w wierze w imię dżihadu (czyli za nic) ścięli 70 osobom głowy w trakcie nabożeństwa w kościele.
(dodam, że opinia publiczna nawet nie mrugnęła okiem).

Edit: czy proszą o pomoc inne państwa muzułmańskie czy tylko w Europie robią te spędy poczucia winy dla lewaków? Z czystej ciekawości pytam, czy usłyszałeś od nich choć raz, mogła by ta bogata Arabia pomóc czy ta militarna Turcja?

Last edited:
nic lepszego w sieci dziś nie znajdziecie, już wiem dlaczego prorok lubił zapasy

został dociążony przez bandę murzynów...

no i to wyjaśnia, tę wannę, to braterstwo, pedofilię i pederastwo ukryte u habibich

Last edited:
nic lepszego w sieci dziś nie znajdziecie, już wiem dlaczego prorok lubił zapasy

został dociążony przez bandę murzynów...

no i to wyjaśnia, tę wannę, to braterstwo, pedofilię i pederastwo ukryte u habibich

Nie mam jak odsłuchać na budowie, streścić ktoś? Prorokowi gastrykę testowali?

Nie mam jak odsłuchać na budowie, streścić ktoś? Prorokowi gastrykę testowali?
tak, całą noc mu otwornicą poszerzali aż do dwunastnicy, banda wysokich, ciemnych długo-sprzętowych ludzi,
jego kompan abdullah ze strachu usiadł na tyłku bo się bał,
prorok godnie lecz wykończony przetrwał całą noc
:roberteyeblinking:
przedśredniowieczne jeżyce

jak podludzka jest ta wiara sekta to jest niesamowite

całą noc całą
1000003722-gif.128437

tu dłuższa wersja

Last edited:
państwo upadłe, islamskie

idzie 1000 mohamedów drąc ryja allah chujbar nie ma polciji

a na filmie człowiek czyta grzecznie pismo święte i chcą go zawinąć

Wszystkim brytolom którzy do tego świadomie dopuścili chuj do dupy.

Dlatego trzeba u nas edukować jebane linkowe ścierwo do czego prowadzi naiwność i głupota.

Back