Benzi
BAMMA Light Heavyweight
Dobra inba wyjebała, nie mają się do czego lewaki przyjebać.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobra inba wyjebała, nie mają się do czego lewaki przyjebać.
Jeszcze niech zaczną robić normalne spodnie, a nie albo rurki z brakiem miejsca na jaja albo pedalskie ściągacze na dole.Dobra inba wyjebała, nie mają się do czego lewaki przyjebać.
Ciekawszy jest komentarz, że to tak naprawdę tylko sprytna kłótnia w rodzinie, bo szefostwo American Eagle to żydzi, a główny akcjonariat to BlackRock i reszta syfu... Robią oknem Overtona przeciąg tylkomoderacja na szwabskim peperku robi co może by usuwać komentarze. Większość fajnych już poleciała

Jaguar ze swoją kampanią i tak nadal top.

Cały czas dyryguje do zabijania swoich obywateli, obecnie mówią że milion zabitych lub kalek, elo, w słusznej sprawie przecież.Co ten Putin wyprawia!?
Ja pisałem o polityce migracyjnej a raczej inwazyjnej, rosyjscy obywatele mnie nie interesują, milion czy pięć.Cały czas dyryguje do zabijania swoich obywateli, obecnie mówią że milion zabitych lub kalek, elo, w słusznej sprawie przecież.

Zdaje się nie zauwazyles, ale ja nie pisałem o Putinie :) No chyba ze sugerujesz ze TSUE jest formalnie/agenturalnie zależna od Putina?Ja pisałem o polityce migracyjnej a raczej inwazyjnej, rosyjscy obywatele mnie nie interesują, milion czy pięć.
Ale rozumiem, ważne abyś się teraz na tym skupił, żebyśmy się wszyscy teraz skupili na rosyjskich obywatelach i nie zastanawiali się nawet co nam nasza kochana unia szykuje, elo, w słusznej sprawie przecież.
![]()
Właśnie po to wrzuciłem ćwierk o TSUE, żebyśmy się zastanawiali. Teraz porównaj to co ty napisałeś i opisz wniosek własnymi słowami :)i nie zastanawiali się nawet co nam nasza kochana unia szykuje, elo, w słusznej sprawie przecież.
Dobra, dobra.Zdaje się nie zauwazyles, ale ja nie pisałem o Putinie :) No chyba ze sugerujesz ze TSUE jest formalnie/agenturalnie zależna od Putina?
EDIT:
To raczej ty, pierwszy wtrącając "co ten Putin wyprawia" masz propagandowy cel, i chcesz "żebyśmy na czymś się skupili".
EDIT:
Właśnie po to wrzuciłem ćwierk o TSUE, żebyśmy się zastanawiali. Teraz porównaj to co ty napisałeś i opisz wniosek własnymi słowami :)

Nie było niczego takiego? :) Nagle nie było? Dobre.Dobra, dobra.
Niczego takiego nie było![]()
Widzę, że nic nie zrozumiałeśNie było niczego takiego? :) Nagle nie było? Dobre.

Niepotrzebnie się wczuwasz. Andrzejowi chodziło wyłącznie (moje domniemanie) o argument "liberalnej demokracji"Zdaje się nie zauwazyles, ale ja nie pisałem o Putinie :) No chyba ze sugerujesz ze TSUE jest formalnie/agenturalnie zależna od Putina?
EDIT:
To raczej ty, pierwszy wtrącając "co ten Putin wyprawia" masz propagandowy cel, i chcesz "żebyśmy na czymś się skupili".
EDIT:
Właśnie po to wrzuciłem ćwierk o TSUE, żebyśmy się zastanawiali. Teraz porównaj to co ty napisałeś i opisz wniosek własnymi słowami :)
W sumie to jest niesamowite że tak to jest interpretowane.Niepotrzebnie się wczuwasz. Andrzejowi chodziło wyłącznie (moje domniemanie) o argument "liberalnej demokracji"
Niesamowite to jest jak łatwo ci elitarni wskoczyli na tory "ruski troll" i "narracja kremlowska" oraz swobodę z jaką uznano to za argument deprecjonujący interlokutoraW sumie to jest niesamowite że tak to jest interpretowane.
Tak bez wyroku TSUE?Dobra @Dzihados jak mi zmienisz rangę na "prowokator" to obiecuję, że Ciebie zostawię w spokoju![]()
Weź ty jeszcze raz rozmowę przeczytaj :)Niesamowite to jest jak łatwo ci elitarni wskoczyli na tory "ruski troll" i "narracja kremlowska" oraz swobodę z jaką uznano to za argument deprecjonujący interlokutora