Absurdy poprawności politycznej.

GxHDoi1bAAAkqoC
Dobra inba wyjebała, nie mają się do czego lewaki przyjebać.

Jak w reklamie Levi'sa była murzynka z hotentockim dupskiem to jakoś to lgbetom nie przeszkadzało. Tak, chodzi o Beyonce.

Cały czas dyryguje do zabijania swoich obywateli, obecnie mówią że milion zabitych lub kalek, elo, w słusznej sprawie przecież.
Ja pisałem o polityce migracyjnej a raczej inwazyjnej, rosyjscy obywatele mnie nie interesują, milion czy pięć.

Ale rozumiem, ważne abyś się teraz na tym skupił, żebyśmy się wszyscy teraz skupili na rosyjskich obywatelach i nie zastanawiali się nawet co nam nasza kochana unia szykuje, elo, w słusznej sprawie przecież.

:beczka:

Ja pisałem o polityce migracyjnej a raczej inwazyjnej, rosyjscy obywatele mnie nie interesują, milion czy pięć.

Ale rozumiem, ważne abyś się teraz na tym skupił, żebyśmy się wszyscy teraz skupili na rosyjskich obywatelach i nie zastanawiali się nawet co nam nasza kochana unia szykuje, elo, w słusznej sprawie przecież.

:beczka:
Zdaje się nie zauwazyles, ale ja nie pisałem o Putinie :) No chyba ze sugerujesz ze TSUE jest formalnie/agenturalnie zależna od Putina?

EDIT:
To raczej ty, pierwszy wtrącając "co ten Putin wyprawia" masz propagandowy cel, i chcesz "żebyśmy na czymś się skupili".

EDIT:
i nie zastanawiali się nawet co nam nasza kochana unia szykuje, elo, w słusznej sprawie przecież.
Właśnie po to wrzuciłem ćwierk o TSUE, żebyśmy się zastanawiali. Teraz porównaj to co ty napisałeś i opisz wniosek własnymi słowami :)

Last edited:
Zdaje się nie zauwazyles, ale ja nie pisałem o Putinie :) No chyba ze sugerujesz ze TSUE jest formalnie/agenturalnie zależna od Putina?

EDIT:
To raczej ty, pierwszy wtrącając "co ten Putin wyprawia" masz propagandowy cel, i chcesz "żebyśmy na czymś się skupili".

EDIT:

Właśnie po to wrzuciłem ćwierk o TSUE, żebyśmy się zastanawiali. Teraz porównaj to co ty napisałeś i opisz wniosek własnymi słowami :)
Dobra, dobra.

Niczego takiego nie było :mamed:

EDIT:

EDIT:

Niepotrzebnie się wczuwasz. Andrzejowi chodziło wyłącznie (moje domniemanie) o argument "liberalnej demokracji"

Back